P2 Full Shine ruž za usne (020 Pop the question) - recenzija

9/01/2016


Pozdrav drage moje!!
Iako P2 kozmetika, nažalost, nije dostupna kod nas, bila sam u prilici nabaviti par njihovih proizvoda. Ako me pratite na Facebook-u znate da sam se dokopala dugo željenih ruževa za usne!! P2 kozmetika je u dostupna u DM-u u Njemačkoj. Zašto toliko dugo čekaju da ju uvezu u Hrvatsku stvarno ne znam, jer ako su ostali proizvodi toliko dobri kao što su im ruževi dobri mislim da bi usrećili puno žena!!! 

Ruževi su cijenovno pristupačni, jer za svega 2,25 eura dobiti čete 3,8 grama ruža za usne. Znači cijenovno su u rangu Essence ruževa, ali kvalitetom, iako su mi Essence ruževi jako dragi, moram priznati da su P2 ruževi bolji. Postoje dvije linije ruževa: Full Shine i Full Color. Isprobala sam obje linije i zadovoljna sam sa obje. U ovoj recenziji radim osvrt na Full Shine liniju. Ruževi su veganski.

Nijansa koju sam htjela isprobati je nijansa 020 Pop the question. Ono što sam primijetila gledajući nijanse na internetu je to da su kod imenovanja nijansi stvarno maštoviti.  



Nijansa je zagasito koraljna, sa malim udjelom roze boje hladnog podtona (kako stručno opisana nijansa). Inače izbjegavam koraljne nijanse jer mi od takvih nijansi zubi izgledaju turbo žuti, ova mi se boja jako sviđa baš zbog tog malog udjela roze boje. Iako se radi o Full Shine liniji ruž je jako pigmentiran, a ono što je najbolje je to što daje prekrasan sjaj, pa na usnama izgleda kao da imam i ruž i sjajilo. Moram priznati da sam  se bojala da ruž neće biti dovoljno pigmentiran kada sam otvorila  pakiranje, jer kao što vidite dolje na slici izgleda kao običan balzam za usne.  Ali, drago mi je reći da sam se prevarila!!! 


Ambalaža ruža je prekrasna, čak bih rekla da je elegantna. Srebrna boja cijele ambalaže, a pri dnu se nalazi veliki logo branda, koji ujedno služi i da se ruž lakše otvori. Na samom dnu ambalaže se nalazi naljepnica u boji ruža na kojoj se nalazi naziv nijanse. Ruž se najlakše otvara ako se okrene naopačke, prisloni palac na logo koji se nalazi pri dnu ambalaže i palcem se logo gurne prema gore. 


Sam metak ruža je drugačiji od ruževa na koje sam naviknula. Omogućuje precizno nanošenje ruža bez dodatnih popravaka. Ruž je odličan, teksture kao da nanosite balzam za usne, nimalo ne isušuje, nije ljepljiv, iznimno ugodan na usnama, ne prelijeva se u linije oko usana. Jedino što mi se ne sviđa je miris ruža. Nije napadan, ali meni miriši na glinamol/plastelin. Na metku ruža je ugraviran naziv branda.


Dolje na slici možete vidjeti kako to izgleda na usnama. Slika je malo lošije kvalitete jer sam danas odlučila recenzirati ovaj ruž i onda sam se sjetila da ga nisam slikala na usnama, tako da je mobitel odradio posao mobitela! Bitna stvar koju sam zaboravila napomenuti je da je ruž dosta trajan na usnama. Izdrži sigurno 3 sata bez problema (tu ukljućujem jelo i piće), bez jela i pića i puno duže. Ono što je odlično kod ovog ruža je to da kada blijedi sa usana, blijedi ravnomjerno, a na kraju ostavlja lagani ravnomjerni stain na usnama.


Eto, nadam se da nisam nešto zaboravila napisati, ako jesam slobodno me pitajte u komentarima. Ako ste ili ćete biti u prilici nabaviti P2 proizvode, imate moju preporuku za ruževe!! :) 

You Might Also Like

13 comments

  1. nisam još čula za taj brend.
    ali u 10,11 mj idem u njemačku,pa ću svakako otići do dm-a vidjeti njihovu ponudu :D

    ReplyDelete
  2. Imam jedno 3 p2 ruža i svi su mi odlični ! Odlična recenzija ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svi su odlični, stvarno lijepo njeguju!! Nadam se da ću ponovno imati priliku nabaviti nešto od njih, dok ne dođu kod nas!!

      Delete
  3. imam ih par i super su mi :)))

    ReplyDelete
  4. Probala sam puno toga od p2 kozmetike jer kad sam bila u Njemačkoj pokupovala sam pola njihovog stalka u dm-u :D Imam dva njihova ruža i odlični su mi te ih jako volim :D Tvoja nijansa ja baš divna i odlično ti stoji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :) Mislim da bih i ja jednako postupila da se nađem u prilici!! Nije ni Njemačka daleko! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram