#ZASTANI #UDRUGA SVE ZA NJU #AVON

11/07/2016

Pozdrav drage moje!!

Danas Vam ne donosim recenziju, već vam pišem o hvale vrijednoj donaciji Avona udruzi Sve za nju! Ako ste ikad listale Avonove kataloge, vidjele ste proizvode označene rozom bojom ili proizvodima sa znakom beskonačnosti. Sav neto prihod dobiven prodajom tih proizvoda ide u fond humanitarne podrške. Avon je uspio prikupiti više od 3 milijuna kuna za borbu protiv raka dojke i nasilja nad ženama.



Slika preuzeta iz Avonovog albuma!!

26. listopada 2016. godine bila sam na press konferenciji povod koje je bila Avonova donacija udruzi Sve za nju u iznosu 20,000,00 kuna. Nakon održane pressice bili smo pozvani u razgledavanje Avonovih soba u Centru za psihološku pomoć, Udruge Sve za nju.

Ne znam da li vam je poznata informacija da je, prilikom renovacije Centra 2010.godine Avon omogućio uređenje tih soba, te je dogovorio besplatan smještaj oboljelima i njihovim obiteljima u trenucima borbe protiv raka dojke! Redovnim donacijama Avon omogućuje da te sobe uvijek budu spremne primiti svakog izvan Zagreba, a kojem je potreban smještaj zbog terapija, pretraga ili bilo čega drugog u vezi sa ovom opakom bolešću. Bitno je naglasiti da je smještaj besplatan!!

Slika preuzeta iz Avonovog albuma

Sobe su odlično opremljene, komforne, a u njima prevladava prepoznatljiva roza boja. U Centru se nalaze dvije sobe, s time da se u svakoj sobi nalaze po dva kreveta. Opremljene su sa svime što bi svakome pomoglo da se osjeća kao kod kuće. Sobe su povezane velikom kupaonicom, koja je također odlično opremljena. Sve je jako uredno i čisto!!

Slika preuzeta iz Avonovog albuma!

Press konferencija je bila lijepo osmišljena, informirane smo o sobama, o tome kako Avon stipendijama pomaže našim doktorima da usavrše svoje znanje na inozemnim sveučilištima, a svi smo bili počašćeni i ukusnom tortom i kolačićima!!

Slika preuzeta iz Avonovog albuma!!

Također smo mogli prelistati i najnoviji Avonov katalog!! Na slici vidite dragu Irenu sa bloga Made for women (lijevo) i moju malenkost!!

Slika preuzeta iz Avonovog albuma

Zahvaljujem se Avonu na pozivnici na ovo druženje u svoje ime, a velika zahvala ide i za nesebičnu potporu onima kojima je najpotrebnije - ženama u borbi sa ovom opakom bolešću!! 
Ovakve akcije stvarno daju značenje poznatom Avonovom sloganu: " Više od ljepote!"

Ako sam barem nekog informirala o besplatnim Avonovim sobama, biti će mi drago!! Informaciju morate podijeliti dalje, jer će samo tako doprijeti do onih kojima je potrebna!!!

Uživajte u ostatku dana!!! 

You Might Also Like

4 comments

  1. Svaka čast Avonu, stvarno jesu kompanija za žene. Mislim da će ženama koje se bore s ovom opakom bolesti, ove sobe barem dio te borbe olakšati. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno im svaka čast!! Ovim akcijama su ženama koje se bore sa tom opakom bolešću barem jednu brigu skinuti sa leđa!

      Delete
  2. Kad bi se barem više brendova ugledalo na Avon, ma što reći osim: "Bravo". :D

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram