Avon Planet Spa piling za ruke i stopala

12/30/2016


Pozdrav drage moje!!
Za kraj godine pišem vam o Avon Planet Spa pilingu za ruke i stopala! S obzirom na to da je zaslužio svoju recenziju mogle ste zaključiti da mi se sviđa! Kako izvršava svoje zadatke, saznat ćete u nastavku!



Piling dolazi u mekanoj tubici bež boje, a na vrhu ima plastični prozirni poklopac. Sviđa mi se što je tubica mekana, jer je tako lakše potrošiti sav proizvod koji se unutra nalazi. Lakše je manipulirati tubicom. Količina koju dobijete je 75 ml. 
S obzirom na to da je piling od afričkog shea maslaca i miris je takav, orašast. Meni se jako sviđa, nekako mi taj miris donosi toplinu. 
Iako na ambalaži piše da je piling samo za ruke i stopala, ja ga koristim po cijelom tijelu, jer mi nije praktično pilingirati stopala i ruke jednim pilingom, pa onda cijelo tijelo drugim pilingom. 


Piling nije ni tekuć, a nije ni tvrd. Rekla bih da je taman. Kremast sa sitnim bijelim i smeđim zrncima, koja odlično obavljaju svoj posao. Ako volite slabije pilinge ovaj nije za vas. Ja volim osjetiti na koži da radim piling, pa mi se zato ovaj toliko i sviđa. Svrstala bih ga u rang Ziaja pilinga od naranče o kojem sam vam pisala. Ziaja mi je zbog mirisa više za ljetni period, dok mi je ovaj za zimski. 

Koža je nakon korištenja izuzetno mekana i mirisna. No, iako je piling od shea maslaca, ja ju obavezno namažem maslacem ili losionom, ovisno o tome što mi je pri ruci. 
Imate moje preporuke za ovaj piling, jer je stvarno odličan!

Da li ste isprobale ovaj piling?? Koji je vama odličan?

You Might Also Like

4 comments

  1. Meni je Planet Spa opcenito fenomenalan, pogotovo zbog divnih mirisa :)

    ReplyDelete
  2. Sad ponovno narucujem iz Avona, pa vjerujem da cu i ovo probati u narednih par mjeseci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni po zimi baš trebaju pilinzi, jer mi koža postane toliko suha da osjetim suhoću. Sad sam si naručila i kremu za ruke i stopala iz iste linije. Jako je gusta i bogata, ali miris mi je malo jak.

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram