Božićne dekoracije - new in!!

12/12/2016


Ove godine smo odlučili nabaviti umjetni bor! Razloga je više!! Imamo živahnog psa kojem bi bilo jako zanimljivo grickati živi bor, tu bi nastao nered kojeg bi svakog dana morala usisavati ( vjerojatno i par puta na dan), jedno drvce će preživjeti. A miris?! Mirisa bora neće biti, ali to je jedan ustupak koji mogu napraviti!!

S obzirom na to da smo se odlučili nabaviti bor visine 1,80 metara morala sam kupiti još malo kuglica. Biti će okićen sa svih strana, jer će biti na zimskoj terasi koja je u potpunosti u staklu, tako da ga ne mogu okititi samo s jedne strane, a neokićeni dio gurnuti u kut! :) Prvo sam otišla u KiK, ali tamo nisu imali nikakvih kuglica, što me iznenadilo.. U Kik - u sam kupila samo ukrasnu vrpcu ( 3 metra za 12 kuna). Puno previše, jer su u Offertissimi puno povoljnije. 



Bor će ove godine biti u svim nijansama roze i srebrne boje!! Tako sam izabrala ove prekrasne ljubičaste kuglice (nisu imali ništa rozog) sa pahuljicama. U pakiranju ih dobijete 4 komada za 16 kuna. S obzirom na to da već imam puno rozih (mat i sjajnih) kuglica, mislim da će ove tamnije razbiti monotoniju iste roze nijanse. A i četiri komada ljubičastih kuglica na cijelom boru neće toliko omesti rozo - srebrnu kombinaciju!!


Vrh za bor u obliku srebrne zvijezde mi se činio jako zgodan, no kad sam ga pokušala staviti na vrh bora, grana se samo svinula prema dolje. Preteška je, ali već sam se ja dosjetila kakav vrh ću imati!! :) Ova zvijezda je koštala samo 9 kuna!! Presmiješne su im cijene, a proizvodi odlični!!  


Ogromna srebrna pahuljica me osvojila na prvu!! Prekrivena je srebrnim šljokicama i stvarno je lijepa. S obzirom da ću imati umjetan bor, samo ću ju gurnuti između grana i pričvrstiti sa granama. Zvijezda je koštala 5 kuna! Bila je zadnja srebrne boje i samo je mene čekala! :)


Bijele grančice sa srebrnim šljokicama ću iskoristiti kao umetak u boru, isto da razbijem rozo - srebrnu temu! Odlične su, lako savitljive i efektne! Jedan komad košta 8 kuna! 


Srebrni bor me isto oduševio! Komad je 8/9 kuna. Njega isto neću objesiti na granu, već ću ga umetnuti između grana!! S ovim šljokičastim ukrasima treba biti jako oprezan jer dosta šljokica ispadne prilikom rukovanja s njima. 


I zadnje su ukrasne trakice. Srebrne sa zvijezdicama sam kupila u Kik-u, a ovu bijelu mrežu sa srebrnim nitima sam kupila u Offertissimi. Ima je jako puno, ja bih rekla 10 metara. Ne piše nigdje na ambalaži, a ni u njihovom kompjutoru nije navedeno. No, s obzirom da je bila jako debelo namotana kupila sam ju. Za to sam izdvojila 16 kuna! S time ću dodati još jednu dimenziju boru!! 

Završni izgled bora ćete naravno vidjeti!! :) 

Koja kombinacija boja će ove godine krasiti vaš bor??

You Might Also Like

6 comments

  1. Ajmee kako mi je predivna ova ljubičasta kuglica! Baš izgleda otmjeno i skuplje nego šta je. A i srebrna pahuljica je divna. Ja sam tradicionalni božićni tip i kod mene će i ove godine bor biti u kombinaciji crveno-zlatno. Ipak sam prošle godine nakupovala sve nove kuglice pa nema smisla ove godine opet nove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, crveno - zlatna kombinacija mi je isto super!! A i ima veći izbor dekoracija te kombinacije boja!! :)

      Delete
  2. Predivne su mi sve dekoracije... hehehe i ja svojega obično gurnem u kut i okitim samo jednu stranu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da većina tako radi!! Ali, s obzirom da je prostorija sva u staklu, morala sam ga okititi sa svih strana!! Nije mi teško palo!!:)

      Delete
  3. Baš me zanima kak će to sve skupa izgledat. :) Moj će i ove godine biti srebrno bijeli, morat ću i ja skoknut do ofertisime možda ulovim nekaj jer uvijek imamo veliki bor i uvijek mi zafali koja kuglica ili ukras. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno imaju svega, a po odličnim cijenama!! Sigurna sam da ćeš pronaći nešto!! Ja sam bauljala po redu sa dekoracijama sigurno pola sata!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram