Afrodita Hydra Patch serum i krema za područje očiju

1/22/2018

Afrodita-Hydra-patch-linija

"Nova linija HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster. Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje, odnosno sprječava, gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O, samo nekoliko minuta nakon nanošenja, nudi trenutačnu hidrataciju, koja se produljuje i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja. Uz trostruku snagu hidratacije, linija HYDRA PATCH, oduševljava i s aktivnim ANTI-POLLUTION djelovanjem sljedećim mehanizmima: čuva vitalnost stanica kože, aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima i ojačava zaštitnu funkciju kože. HYDRA PATCH objedinjuje kreme za njegu različitih tipova kože nakon otprilike 20. godine života, a posebno se ističe  HYDRABOOST serum, koji predstavlja prvu pomoć za umornu i dehidriranu kožu i izvrsna je podloga za make-up i za sve njegujuće kreme."

Krema za područje očiju
" Za odmoran izgled bez podočnjaka! PatcH2O tehnologija pruža osjetljivoj koži oko očiju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. U kombinaciji s ekstraktima drveta Yarumo i bodljikave veprine pomaže u smanjivanju podočnjaka i kesica ispod očiju. Usporava proces preuranjenog starenja, doprinosi izglađivanju prvih bora i kožu oko očiju štiti od nastajanja novih."
- Afrodita-

Afrodita-hydra-patch-krema-za-područje-očiju

Već sam dugo u potrazi za laganom hidratantnom kremom za područje očiju. Našla sam samo nekoliko krema za područje očiju koje su mi bile dobre, ali nikada kremu koja je bila iznad mojih očekivanja. Odmah na početku ću vam napisati da je ovo odlična krema i vjerojatno čete ju viđati u puno new in postova.
Krema dolazi zapakirana u velikoj kartonskoj kutiji. Možda čak i prevelikoj kutiji za ovako maleno pakiranje kreme.
Krema je bez parabena, parafina i silikona. Također, krema je veganski proizvod. To znači da u ovoj kremi nema sastojaka životinjskog podrijetla.
Sam proizvod se nalazi u tamno plavoj tubici. Tubica nije tipična, nego se nalazi u savitljivoj plastičnoj ambalaži. To mi je odlično, jer sam sigurna da ću potrošiti i zadnje kapi ove kreme.

Afrodita-hydra-patch-krema-za-područje-očiju-1

Krema izlazi kroz rupicu za koju ipak mislim da je mrvicu prevelika, jer mi se zna dogoditi da izađe previše proizvoda. Ali, ono što mi se sviđa je to da se u čepu nalazi plastična igla koja savršeno paše u rupicu kroz koju izlazi proizvod. Ona sprječava da se krema nakuplja u čepu.
Količina koja se dobije je 15 ml, a ja sam svoj primjerak kupila u DM-u za 69 kuna. 
Što se tiče teksture, krema je jako lagana, podsjeća me na losione za tijelo. Jako se lagano razmazuje i stvarno je ne treba puno da se prekrije ciljano područje. U ovom slučaju manje je više, jer se u protivnom krema jako brzo troši. 

Nemam velike podočnjake i ne mogu reći da sam primijetila da su mi se podočnjaci smanjili, ali ono što ova krema radi je to da savršeno hidratizira okoloočno područje. 
Slobodno mogu napisati da mi je ova krema bila spas od suhog okoloočnog područja i definitivno ću ju ponovno kupiti kad potrošim ovaj primjerak!

Afrodita-hydra-patch-krema-za-područje-očiju-sastav
Sastav kreme za područje očiju (+25)

Serum Hydraboost 
"Prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu s tehnologijom PatcH2O. Pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju (48h), koži posljedično vraća vitalnost te zdrav, mladolik i svjež izgled. Aktivno štiti stanice od onečišćivača,  jača prirodni proces obnavljanja i usporava preuranjeno starenje kože. Ne začepljuje pore i izvrsna je podloga za sve kreme za njegu. Preporučujemo ga za samostalnu njegu masne kože."
- Afrodita -

Afrodita-hydra-patch-serum-za-lice

Serum dolazi pakiran u plastičnoj bočici, a dozira se pumpicom. Bočica je neprozirne bijele boje i mislim da je ovo jedini nedostatak. Naime, nemam pojma koliko seruma još imam. Mislim da bi prozirna bočica bila bolje rješenje, jer bih onda barem znala koliko ga imam i trebam li ga ponovno kupiti. Nema mi goreg nego kad potrošim proizvod kojeg koristim na dnevnoj bazi, a nemam novi. Primjerice, recimo da imam masnu kožu i da koristim samo ovaj serum u njezi kože lica, kao što se i preporučuje. Ujutro se probudim i pokušam ga nanijeti na lice, ali njega više nema.. I što sad??!!  

Serum koristim na dnevnoj bazi kako u jutarnjoj, tako i u večernjoj rutini njege lica. Jedna pumpica mi je dovoljna za cijelo lice. Serum je bijele boje i isto me podsjeća na losion za tijelo (teksturom). Ima jako ugodan i blag miris. 

Afrodita-hydra-patch-serum

Koristim ga prije dnevne i noćne kreme za lice. Upije se u kožu lica čim ga umasiram u kožu, pa ne moram čekati prije nanošenja kremi za lice. Ne začepljuje mi pore i nisam imala nikakvih negativnih reakcija na njega. 

Samo jednom sam ga koristila samostalno, jer sam bila lijena i umorna. Moram reći da mi nije bio dovoljno hidratantan, jer sam osjetila lagano zatezanje kože lica. Pa ga za suhu kožu definitivno ne bih preporučila kao samostalnu njegu. Moja koža je mješovita, pa očito ni za nas nije namijenjen za samostalno korištenje. Za masnu kožu ne znam da li bi bio dovoljan. Da ja imam masnu kožu ne bih koristila samo njega, nego bih sigurno koristila i kremu kao dodatni korak u njezi kože lica. 
Količina seruma koju dobijete je 30 ml, a cijena mu je isto 69 kuna!

Afrodita-hydra-patch-serum-sastav
Sastav seruma
Od oba proizvoda više mi se sviđa krema za područje očiju! U drogerijama nisam našla ovako dobru kremu za područje očiju. Lagana je, a opet savršeno hidratizira pa će mi biti odlična i u toplijim mjesecima. 



Jeste li isprobale Afrodita Hydra Patch serum ili kremu za područje očiju?? Sviđa li vam se Hydra Patch linija? Koju kremu za područje očiju vi koristite?




You Might Also Like

6 comments

  1. ja koristim Balea okoloočnu kremu. samo nju sam dosad probala, te još jednu iz Farmasija..
    šta ja znam, meni su one sve dobre xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam prije koristila CadeaVera kremicu i bila mi je sasvim dobra, ali definitivno nije hidratizirala kao ova. Područje oko očiju mi je sklono isušivanju pa mi ova baš odgovara! :)

      Delete
  2. Trenutno koristim njihovu hidratantnu kremu za mješovitu kožu i zadovoljna sam. Meni ova okoloočna krema ne bi bila ok jer mi zbog godina ipak treba nešto jače

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je stvarno odlična, jer jako lijepo hidratizira. Prije mi se znalo dogoditi da zbog isušenosti ispod oka ( na lijevoj strani lica) imam kao dehidrirani, naborani dio kože. Baš se vidjelo da mi je koža suha na tom dijelu. Ali otkad imam novu rutinu to mi se više ne događa.
      Koju kremu ti koristiš?

      Delete
  3. Imam ovu okoloočnu i odlična mi je :) Mislim d ću probati i ovaj serum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serum je ok, ali ne kao samostalna njega. Barem ne meni! Ja želim isprobati kremu iz ove linije! :) A okoloočnu kupujem ponovno!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram