Bloggers made me do it - TAG

12/25/2014



Duuugo me nije bilo, i užasno mi je falilo tipkanje i naša komunikacija kroz blog i Facebook, ali stvarno nije bilo do mene, već se radilo o čisto tehničkim problemima. Naime, nisam imala internet veze pa skoro cijeli mjesec, jer je negdje pukla neka žica ili kabel...
Ovaj TAG sam planirala napisati dok je još bio aktualan među blogericama, ali šta je tu je, pošto sam poslikala proizvode budem ga i napisala...
Kao što vidite po broju proizvoda na prvoj slici, povodljiva sam :)!!!

Artdeco baza za sjenila - ova baza mi je jako draga zbog dva razloga.. To je jedan od proizvoda kojeg sam kupila u fazi zaljubljivanja u make up i upoznavanja sa blogerskom scenom.. Tada sam znala samo za portal Šminkericu, te sam tamo i čitala recenziju za bazu.. Baš sam guglala recenziju te baze na Šminkerici i recenzija je pisana 2010.godine!! Drugi razlog je taj da sam ja stvarno zadovoljna ovom bazom. Sjenila mi traju doslovno dok ih ne skinem navečer, ne nakupljaju se u pregibu oka, baza se sporo troši. Doduše, ja ju ne koristim svaki dan, jer se ne šminkam svaki dan, ali ovu bazu imam već oko dvije godine i vidite da ju još nisam potrošila. Kupila sam ju u Mulleru, i ne sjećam se točno cijene, ali bila je negdje oko 50 - tak kuna, što me iskreno malo šokiralo, ali stvarno se isplati. Nadam se, tj. moram ju potrošiti u 2015. godini jer želim isprobati i neke druge primere za sjenila, a ne želim kupovati drugi primer dok ovaj ne potrošim, jer znam da ga onda nikad neću potrošiti, već će se posušiti!


53,98,99,104,115
Golden Rose Vitamin E ruževi za usne - možete li vjerovati, ali ja sam tek sredinom ove godine počela dodavati GR proizvode svojoj kolekciji. Čitala sam recenzije o njima, ali ih jednostavno nikad nisam kupila. Moja zaluđenost GR ruževima je počela sa Velvet matte linijom, a kad sam isprobala nju, odlučila sam priliku dati i Vitamin E ruževima. O njima sam čitala, i prilikom odabira nijansi su mi pomogli postovi od Anele sa Lipstick Attack bloga - prekrasna žena sa divnim blogom! Uživam u čitanju svakog njenog posta! Ona je inspirirala kupovinu nijanse 53! U odabiru nude nijansi pomogao mi je post sa bloga Le makeup freak - također meni vrlo drag blog, prekrasna djevojka i odlične fotke!! Kad god me zanimaju nude nijanse ruževa, obavezno prvo provjerim što je novog na njenom blogu! :) Swatcheve nisam htjela staviti u ovaj post jer planiram napisati zaseban post o GR ruževima, ali uvjeravam vas da ove nude nijanse nisu sve iste mada na slici tako djeluju :).

Aveo odstranjivač laka za nokte - iskreno ne znam gdje sam prvi put čitala o ovom odstranjivaču laka za nokte. Ustvari, nema gdje nisam, po blogovima, forumima i nikad mi nije bilo jasno zašto ga toliko hvale.. Mislim aceton ko aceton, skida lak i to je to.. Eeeee, nije baš tak!!! :) Ovo je predobra stvar, rekla bih da je ovo moje otkriće 2013.godine!! Odlično mi uklanja lak za nokte, nokti mi nakon njegovog korištenja nisu suhi i bijeli, a nakon korištenja mirišu predivno!! Za cijenu od 3,99 radi puno previše!! Definitivno sam izgubila interes za isprobavanjem bilo kojeg drugog odstranjivača laka do daljnjeg.. Ovo mi je već negdje treća bočica! Ako ga još niste isprobale, svakako mu dajte šansu!

Essence I love stage baza za sjenila - ovo je valjda jedini flop proizvod u ovom postu! O njemu sam isto čitala na Šminkerici i odlučila mu pružiti šansu. Trebao je biti jeftinija alternativa Artdeco bazi, ali nije zadovoljio. Više o tome zašto mi ne odgovara možete pročitati ovdje.

Catrice kamuflaža - i za nju sam saznala na Šminkerici, curke su ju nahvalile, pa sam joj dala priliku. I nisam požalila, odlično prekrivanje. Mnogi ju uspoređuju sa Artdeco kamuflažom, ali ja ju nisam probala pa vam ne mogu reći da li su slične. Prvo sam ju koristila za podočnjake, ali tamo mi je bila preteška i dosta me isušivala, pa ju sad koristim samo za prekrivanje bubuljica ili ožiljaka! Također, kad mi je pri ruci koristim ju i kao bazu za sjenilo. Ova s lijeve strane je nijansa 020 Light Beige i nju trenutno koristim, a s desne strane je nijansa 030 Rosy Beige koju još nisam otvorila, a kupila sam ju jer je izlazila iz asortimana i bila je na sniženju, pa nisam htjela propustiti priliku da nabavim odličan proizvod po super povoljnoj cijeni.

Maybelline Color Tattoo - E o ovome nisam čitala na Šminkerici :D!! O njima sam čula kad sam otkrila svijet Youtube beauty kanala!! Prvo sam  slušala hvalospjeve o nijansi On and on Bronze od omiljene mi Youtuberice Essiebutton!! To je ujedno bio i prvi kupljeni Color Tattoo, a tek sam nedavno na Kozmo happy vikendu kupila nijanse Permanent Taupe i Metallic Pomegranate.. Permanent Taupe se pokazao odličan za popunjavanje obrva i koristim ga svakodnevno, a Metallic Pomegranate me malo razočarao jer je nekako zrnat pod prstima!

Eveline Celebrities tuš za oči - o njemu sam davno čitala na blogu Anatomy of beauty, ali isto nisam odmah odjurila kupiti tuš. Ne znam zašto, ali tuševe sam počela koristiti tek nedavno, nekako sam si mislila zašto da kupujem tuš kad sigurno neću znati napraviti dobar cat eye.. Ali, sa vježbom se stvarno sve da usavršiti pa tako i ovo. Bilo je svega kod mene, pa tako i gotovog make up looka kojeg sam morala prati sa lica jer sam zeznula sve sa tušem :). S lijeve strane je tuš u crnoj boji, a s desne strane je smeđi koji je već pri kraju. O smeđem sam već pisala recenziju i znam da sam tamo napisala da na očima izgleda kao da je crni. E sad kad imam i crni ne
bih se složila. Crna je baš intenzivna crna i puno tamnija od smeđeg tuša, razlika je i u četkici koja je kod crnog tuša dosta deblja, i nisam sigurna da mi se to baš sviđa.
Gore crna boja - dolje smeđa boja

Eveline 8in1 lak za nokte - o ovom laku sam čitala svugdje i svašta!! Od toga da ne radi ništa, pa do toga da je toliko čudotvoran da u roku 4 dana toliko transformira nokte da nisu za prepoznati... Volim ovaj lak, stvarno mi je pomogao noktima, ali u jednom normalnom razdoblju od recimo 2 - 3 tjedna.. Jedini problem koji sam ja imala je taj da su mi nokti bili jako tanki, pa onda i savitljivi i skloni pucanju. Taj problem je riješio ovaj lak za nokte i planiram ga kupovati i dalje.

Golden Rose Velvet matte ruževi za usne - e sa ovim ruževima je počela moja avantura zvana Golden Rose!! Mislim da smo se sve mi, ili barem većina nas upoznale sa Velvet matte ruževima na blogu Makeup Arena!! Ne znam koliko puta sam išla na taj blog i gledala kako nijanse izgledaju na usnama!! Sve su mi bile savršene i htjela sam ih sve! Još uvijek ih imam par na wishlisti, ali se suzdržavam od kupovine :). Neću se previše raspisati o njima, jer planiram zaseban post, ali reći ću vam da ih obožavam :)!!

Opet dugačak post, nadam se da vam nisam dosadila!! :)

Da li ste i vi povodljive kao ja? Što ste zadnje kupile na nagovor blogerica?? Vjerujete li preporukama blogerica??







You Might Also Like

10 comments

  1. Velvet matte sam takodjer pocela skupljati nakon citanja o istim na Make up Areni :) a i kod Anele ima recenzija nekoliko nijansi :)
    Eveline 8in1 sam takodjer kupila citajuci blogove i meni je transformisao nokte do neprepoznatljivosti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidjela sam recenzije i kod Anele, ali ipak sam češće posjećivala Make up Arenu jer su tamo sve nijanse!! :) I sad vidim da je stavila sve nijanse Aura ruževa!! :) sreća u nesreći je da nam Aura kozmetika nije dostupna u RH :)

      Delete
  2. Skoro sve kupim pod utjecajem neke recenzije ili youtube videa jer ovdje na netu prvo i saznam za novitete a i volim procitati tuđe dojmove prije kupnje, osim ako se bas ne radi o necem jako povoljnom pa riskiram :D inace essiebutton i ja volim i takodjer me nagovorila na color tattoo sjenila <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essiebutton mi je predivna!!! Baš tip cure s kojom bih se ja voljela družiti, sviđa mi se njen smisao za humor!!! :)
      U jednom videu je čak rekla da je ona već potrošila jedan color tattoo u nijansi On and on bronze i da već troši drugi :)

      Delete
  3. Color Tattoo i Eveline tuš me zanimaju, ali moran reć, eto, ja mislin da ostanen bez 8u1 da bi meni ruke otpale ahaha. Ima skoro 3 godine, najbolja baza. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja isto koristim Eveline kao bazni lak, i sviđa mi se!! Samo kažem, kod mene nije napravio drastičnu razliku u noktima za nekoliko dana (cca 4 ili 5 dana), u svakom slučaju mi je pomogao na čvrstoći noktiju, ali u vremenu od 2 tjedna korištenja!! Ali da je dobar lak, stvarno je! :)

      Delete
  4. Često kupujem po preporukama blogerica, ali uglavnom to ide u smjeru-zapne mi u trgovini nešto za oko, pročešljam blogove tražeći recenziju, ukoliko ih je dosta pozitivnih, definitivno kupujem :). Artdeco bazu sam i sama imala i bila jako zadovoljna njome, no to pakiranje u teglici mi je skroz nepraktično tako da nisam ponovila kupnju. I da, Golden Rose ruževi izgledaju preodlično :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sad to isto radim, prvo pročitam recenzije, a onda kupujem!! Dok sam prije prvo kupila, a tek onda išla čitati dal je proizvod dobar :D!! Dobro, to mi se i sad zna dogoditi :)
      Jel da da su divni?!!! :)

      Delete
  5. odličan post :D
    od riječi do riječi potpisujem za Aveo odstranjivač laka - nije običan, stvarno super skida, ali mi nije mučno kada ga koristim jer stvarno svoj posao obavi vrhunski, i da - nokti mirišu savršeno
    i sama sam se razočarala u teksturu ali i trag Metallic Pomegranate, više sam očekivala nakon što sam vidjela swatcheve na Intternetu :D
    Artdeco bazu sam nedavno prvi puta kupila,, jako sam zadovoljna s njome,, ne trebam ju dugo razmazivati na očima :D a stvarno ističe i očuva sjenila na kapcima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveo je stvarno super, čim mi se mačke nisu razbježale po kući kad sam ga otvorila, znala sam da je to to :D!!
      Artdeco baze stvarno ne treba puno, ja svoju imam već stvarno dugo, toliko dugo da mi je već malo dosadila ;), ali da je odlična stvarno je!! :D

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram