Dekorativa koju planiram potrošiti u 2015.godini!!!!

1/15/2015

Pozdrav drage moje!!

Danas vam donosim post o dekorativi koju planiram, tj. moram potrošiti u 2015.godini!!! Zašto moram?? Zato što se neki proizvodi povlače u mojoj make up kolekciji godinama, drugi me već pomalo živciraju i želim ih se što prije riješiti, a trećima (čitaj: lakovi za nokte) se polako mijenja tekstura, postaju gušći, a ne želim ih baciti dok ih apsolutno ne iskoristim..
Znači ovako, ovo je jedna inačica 10 Pan projekta! Kažem inačica, jer u originalu projekta postoji apsolutna zabrana kupovine proizvoda dok se ne potroše dolje navedeni.. Nećemo se lagati, definitivno nema šanse da ne kupim apsolutno ništa dekorativnog tipa dok trošim ove proizvode. Niti mi pada na pamet skrivati što sam kupila, samo da bih uspjela u ovom projektu.. Također, još jedno odstupanje je to, da unutar pojedine kategorije proizvoda, primjerice ruž, ima malo više proizvoda... I zadnje, dala sam si rok do kraja 6.mjeseca... Vjerujem da ću uspjeti do tada potrošiti sve proizvode, jer kao što čete vidjeti, nisu to novi niti ne korišteni proizvodi, nego baš suprotno!!!

Prvo na redu je Look by Bipa sjajilo za usne!! Miriše na one bombone di svi njupaju Mambu :)!! Vidi se na slici da je već pri kraju jer ga u zadnje vrijeme intenzivno trošim. Ne zato što ga volim, nego zato što ga želim potrošiti!! Kad ga nanesem na usne daje solidnu boju, ali se onda nakon nekog vremena uvuće u nabore na usnama.. Nisam uopće zadovoljna, i ne bih vam ga preporučila...





Sljedeće na redu je ovo labello koje koristim pa skoro već godinu dana... I nikad da ga potrošim.. I ne, ne varam sa ovim proizvodom (jer njega ću kao potrošiti odmah, pa jedan manje) jer ću ja prije potrošiti kremu za tijelo od 200 ml, nego ovo ili bilo koje drugo labelo.. Zbog razloga što je u posudici ni ne nosim ga sa sobom, jer obavezno moram oprati ruke prije nego što zabijem prst u njega :) Isto tako, ne mogu obilato namazati usne njime prije spavanja (što sam radila u par navrata) jer se ujutro obavezno probudim sa upaljenim prištićem na gornjoj usnici..Svjesna sam činjenice da ću ga sigurno potrošiti do 6.mjeseca, ali već imam proizvod koji nakon njega upada u igru.. :)


E ovo je baš korišten proizvod, kao što vidite. Radi se o Essence Sun Club bronzeru. Imam ga jako dugo, (vidi se po ambalaži). Iako ne koristim bronzer na dnevnoj bazi, moram reći da rado posežem za ovim proizvodom. Na slici je dosta povukao narandžastu boju, ali uživo nije toliko narandžast.. S obzirom da je mat, koristim ga i za konturiranje lica. Dobro mi dođe i kao sjenilo, kad sam u žurbi.. Moram reći da ću, kad potrošim ovaj proizvod, biti tužna jer je stvarno solidan.. Ali, neću ponoviti kupovinu, jer bih željela uložiti u neki bolji bronzer, s obzirom da će mi to biti jedini proizvod toga tipa.. Slobodno mi pišite preporuke u komentare!


Eto nas na testerima Avon ruževa (ne znam o kojoj se liniji radi).. Naručeni su davno, i od onda su u ladici!! Pa da se ne bace, idem ih iskoristiti.. Radi se o manje više nude nijansama koje u zadnje vrijeme preferiram! Vjerujem da ću ih brzo riješiti, ali neću kupovati u originalnoj veličini. Nijanse su: Twinkle Pink, Sparkling Warm Rose, Sparkling Peach, Pout i Instant Mocha moj osobni favorit!! Nabrojala sam pet nijansi, jer sam naknadno našla još jednu u torbi, pa da i nju potrošim :)



U kategoriji lakova za nokte su se našli Essence šljokičasti lak za nokte u nijansi 02 Circus confeti. Vjerojatno ga više ni nema u asortimanu. Ovo je bila impulzivna kupovina, išla sam sa namjerom da kupim Essencov šljokičasto - ljubičasti lak, ali su ga u međuvremenu izbacili iz asortimana. S obzirom da mi je taj ljubičasti bio alltime favorite nadlak, iz čiste ljutnje sam posegnula za prvim koji mi se našao pod prstima.. Nije ovaj lak loš, dapače, ali ne sviđa mi se to što su šljokice raznobojne.. Nekako mi je dječji! Drugi lak je Rimmel lak za nokte u nijansi 260 Funtime Fuschia kojeg obožavam. Dugo mi traje na noktima, a i boja mi se sviđa. Ne vidi se na slici, ali potrošen je do trbuha šestice (nadam se da me kužite). U zadnje vrijeme sam ga malo zapostavila, i kad sam ga neki dan otvorila primjetila sam da je dosta gušći nego prije, pa sam ga odlučila čim prije potrošiti!


B.pretty rumenilo u nijansi Pink je sljedeće na redu. Njemu sam već prošlog ljeta posvetila extra pažnju u nadi da ću ga potrošiti, ali jedino što sam uspjela je dotaknuti mu dno. Ali optimistična sam, jer je sloj rumenila još jako jako tanak i vjerujem da će ovo biti drugo rumenilo koje ću u potpunosti potrošiti, što je velika stvar za nekoga tko ima 20+ rumenila u svojoj kolekciji.. 

Sephora primer za lice sam kupila davnih dana. Nisam imala neku naviku koristiti ga, ali sad kad sam ga uvela u svakodnevnu rotaciju moram priznati da mi se sviđa. Kao što vidite na bazi je silikona, i sviđa mi se koliko mi je lice glatko nakon što ga nanesem. Naravno, treba biti umjeren kako se ne bi dobio kontra efekt. Želja mi je isprobati druge primere, pa se ovoga moram riješiti!! 

Toaletne vodice su sljedeće na redu.. Ova s lijeve strane je skoro pa potrošena (svježeg mirisa), a ova s desne strane je neka kopija Naomi parfema, imam ju duže vremena i polako počinje prevladavati alkohol u mirisu, pa se šprickam kad stignem :)

Sephora olovke za oči su bile dio seta za šminkanje kojeg sam dobila.. Olovke su solidne i planiram ih koristiti dok ću ih moći normalno držati u ruci (recimo negdje do slova H).. Iako nemam neku naviku koristiti olovke za oči, moram priznati da, otkad ih imam na vidnom mjestu, sve češće posežem za njima!!


I posljednji na listi je MUA puder u kamenu, nijansa broj 3!! Ovo će mi biti najveći izazov, jer iskreno, nemam baš naviku koristiti pudere u kamenu, što je paradoksalno jer imam masnu T-zonu :)! Ovaj puder sam koristila najviše 5 puta, još uvijek se na njemu vide slova... 

Eto to su proizvodi koje pod svaku cijenu moram potrošiti ove godine!!! Trošite li vi koji proizvod intenzivno ovih dana?? Update o trošenju stiže krajem veljače!!!

You Might Also Like

26 comments

  1. MUA će baš biti izazov, dok ovo ostalo ćeš sigurno uspjeti potrošiti :)

    ReplyDelete
  2. Ovo je pravi izazov :D Planiram napraviti sličan post, radi se o tagu potroši 10 do proljeća i tako planiram potrošiti proizvode koji mi se vuku i stalno ih zaobilazim. Meni je uvijek jako teško potrošiti dekorativu, a vidim da je ovdje ima puno, tako da ti držim fige da uspiješ :D

    ReplyDelete
  3. Volim čitati postove tipa potroši 6, 10 ili koliko god proizvoda do određenog roka, tako da ću sigurno pratiti i tvoj napredak :)!! Ma zato sam i ja odlučila da moram potrošiti ove proizvode koje imam jako dugo, a stalno ih zaobilazim..

    ReplyDelete
  4. želim ti svu sreću oko ruževa i MUA Pudera :D
    ja nemam neku ekstremno veliku kolekciju ruževa, ali i ovo šta imam sporo trošim, jer uvijek kupujem i privuče me neki novi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma takva sam i ja, isto nemam neku ekstremnu kolekciju ruževa, ali stalno kupujem, a malo trošim.. pa rekoh da barem potrošim ove mini verzije, ako ništa drugo :) Hvala ti!!

      Delete
  5. Puderi u kamenu su ludi, ja sam prije neka 2 miseca pobacala sve koji su se vukli po kutijici :) Sad imam essence all about matt i koliko god ga koristim uvik izgleda nov -_-" Držin fige za sve! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja taj essencov isto imam, ali onaj u prahu... Nisam ga htjela staviti u post jer mi je jako dobar za ljetni period, ali isto je nepotrošiv :) Hvala ti!!

      Delete
  6. Stvarno interesantana ideja za post, što se tiče ovog labello lip buttera totalno se slažem i ja ga imam već jedno 8 mjeseci i još nisam ni dotakla dno pakiranja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma da, pa to čudo je nepotrošivo!! A ono što je najgore je to da sam ja kupila to labello kad je bilo na akciji 1+1, i sad još imam jedno skroz novo :)!! Ali definitivno ću morati uzeti predah, i prebaciti se na neko u sticku :)

      Delete
  7. ja valjda jedino sta najcesce potrosim su puderi u kamenu :D svaka cast za sve ove stvari koju vec skoro pa potrosene, drzim fige da ih ispraznis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma meni nekako nisu ti puderi u kamenu usađeni u rutinu, uvijek ga zaboravim.. Hvala ti!

      Delete
  8. uuu sretno trošenje, nema veće sreće nego potrošeni komad dekorative koji već dugo trošiš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :)!! U potpunosti se slažem sa tobom!!!

      Delete
  9. Svidja mi se ideja za post, zelim svu srecu da potrosis :D! Meni je lakove za nokte najteze potrositi, a i labela kao i tebi, nikako ih ne nosim po vani (radi higijene isto a i ona u sticku su mi besmislena vani kad uvijek ruz imam)...pa eto :D mozda napravim nesto slicno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovi lakovi sa šljokicama, kao završni premaz, se začuđujuće brzo troše. Barem ih ja trošim brzo. Valjda zato jer kad se namjerim na jednog ne prestajem ga koristiti. :) Ako se odlučiš za nešto slično, biti će mi zadovoljstvo čitati :)

      Delete
  10. Jako zanimljiv post, sretno i nadam se da ćes uspijet sve potrošit! :)

    ReplyDelete
  11. Huh,nadam se da ćeš uspjeti..i sama imam takav izazov i moram priznati da spooooro napredujem..već vidim da ti je najveći izazov MUA puder jer je skoro novi,ali polako, bude jednom i njemu došao kraj...i što se tiče mali testera ruževa, imala sam ih 15-ak i niti jedan nisam potrošila, pa sam ih spakirala i dala mami neka se zabavlja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti testeri se nakupe jako brzo, a ne trošim ih. Glupo mi je da samo stoje u ladici, pa sam ih ipak odlučila potrošiti. Mislim da ću brže potrošiti njih 5, nego jedan ruž od 3,8 grama :)!

      Delete
  12. Želim ti sreću u trošenju, nisi si zadala nimalo lak posao. Fora mi je pročitati takve postove i onda kasnije updateove, baš me zanima kako ćeš napredovati. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :)!! I ja isto obožavam čitati takve postove i gledati videe na Youtube-u. Baš se vidi da su u zadnje vrijeme svi nešto počeli čistiti kolekcije ili trošiti otvorene proizvode.

      Delete
  13. Jako zanimljiv post, baš se veselim update postu da vidim kako si napredovala, pudere u kamenu jako rijetko koristim, ovaj koji imam od essence traje i traje i jednostavno je nepotrošiv, tako da punoo sreće s MUA puderom i ruževima :) Baš se veselim *__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :).. Nadam se da cu mu uspjeti barem dno dotaknuti :)

      Delete
  14. Sigurna sam da ćeš sve dokrajčiti, ali ću ti poželjeti sreću s puderom u kamenu :D. Ja to ne bih potrošila ni za 20 godina!

    ReplyDelete
  15. Puder u kamenu inače ne trošim, pa mi je ovo pravi izazov.. Moram priznati da mi je problem i bronzer, jer njega ne stavljam puno, pa se baš ne vidi napredak!!

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram