New in 12.mjesec

1/04/2015

Pozdrav drage moje!!!
Danas vam donosim jedan mali, ali meni dragi new in!! :) Neke stvari sam kupila u Hrvatskoj, a par stvari mi je stiglo iz Amerike. Naime, za vrijeme Black Friday ludnice sam napravila malu narudžbicu sa stranice Beautyjoint.com koja u svojoj ponudi ima dekorativu iz američkih dorgerija, ali i malo skuplje brandove kao što su The Balm i Lime Crime...
Krenimo prvo od stvari koje sam kupila kod nas!!!
Prvi se na listi nalazi Balea Cell energy Serum u ulju!! Radi se o sasvim neplaniranoj kupovini. Nisam ni znala da je Balea izbacila novi proizvod u Cell energy liniji, i naravno kad sam ga vidjela da sam ga morala kupiti. Iznenadila me je tekstura ovog proizvoda, mislila sam da će biti više tekući, ali radi se o gelastoj teksturi koja se u doticaju sa kožom pretvori u uljnu teksturu. Nisam ga isprobala na licu, pa ne znam kako se ponaša. Za sada čeka svoj red, jer si ne želim opet natrpati hrpu proizvoda u dnevnu rutinu.. Količina je 30 mililitara, a cijena je 49,90 kuna!!


Iako u bočici izgleda kao da je serum žute boje, ustvari je proizvod proziran :).
Zatim sam obavila kupovinu još jednog GR Vitamin E ruža!! Opet nude nijansa, broj 104!! Tražila sam nijansu koja je mrvicu tamnija od nijanse 99, i kupila sam ju, ali kad sam stigla doma vidjela sam da to nije to!! Nemojte me krivo shvatiti, odlična mi je i ova nijansa!! No, ja sam htjela nude nijansu koja je hladnijeg podtona, kao i broj 99, a ova nijansa je toplijeg podtona!!Nijansa je na usnama puno svjetlija, nego što izgleda na slici. Ovaj ruž sam kupila tamo gdje kupujem inače sve GR proizvode, u Importanne Centru, a cijena je 25 kuna!!

S obzirom da sam potrošila sve maslace i losione za tijelo bila mi je potrebna nova mazalica. A s obzirom da su mi Balea mazalice među omiljenima kako zbog njege, mirisa, tako i zbog cijene, opet sam se odlučila za jednu od njih!! Dvoumila sam se između one uljne, mislim da je od pistacija i ove cvjetnog mirisa. S obzirom da je ova mazalica dio limitirane kolekcije, ipak sam njoj htjela dati šansu, a naravno pomogla joj je i činjenica da joj je cijena 6,90 kuna :D!! Količina je 200 ml! Ako ste pročitale moj nedavni Empties post vidjele ste da sam morala baciti Catrice kremasto rumenilo, jer mi se pokvarilo, pa mi je jedna od novogodišnjih odluka da ne gomilam lako potrošive stvari! Pa je eto ovo jedini losion kojeg imam i koristim.. U to ne brojim Garnierovo ulje za tijelo, koje čuvam za ljeto. Odkad kupujem samo po jedan losion ili maslac za tijelo, ne mogu se načuditi kako se to brzo troši :)!!


Isto tako sam odlučila kupovati manje sjajila!! Vjerovale ili ne, osim ovog sjajila imam još samo jedno koje će završiti u postu Proizvodi koje želim potrošiti u 2015.godini,a koji će uslijediti nakon ovog posta. Ne volim gomilati niti sjajila jer smatram da se to isto lako pokvari, i ne može se učinkovito dezinficirati. Ovdje se radi o Essence XXXL shine sjajilu kojim sam poprilično zadovoljna. Daje prekrasan sjaj i dosta traje na usnama.. Cijena mu je 15,90 kuna!!


Alverde ulje za lice (divlja ruža) je proizvod koji se može svrstati u kategoriju "Bloggers made me do it", jer sam ga kupila baš zbog silnih preporuka drugih blogerica. Već je uvršten u moju dnevnu rutinu, i moram priznati da mi odgovara iako imam masnu/mješovitu kožu!! Naravno da ga nisam kupila kad je cijela linija prirodnih proizvoda bila na sniženju, nego sam platila punu cijenu od 24,90 kuna!


A sada idemo na meni zanimljiviji dio, a radi se o dekorativi koja nam nije dostupna, osim putem interneta!! Kao što sam rekla šoping sam obavila na stranici Beautyjoint.com za vrijeme Black Friday-a! Šiping počinje od 5 dolara, i raste prema težini narudžbe. Također postoji opcija šipinga bez praćenja paketa (a to je kod mene bilo 6 dolara) i šipinga sa praćenjem (oko 9 dolara). Ja sam odabrala šiping sa praćenjem paketa, jer mi je ovo bio prvi put da naručujem sa ove stranice. Također postoji opcija osiguranja paketa koja stoji nekih 2 dolara. Ukoliko to osiguranje ne uzmete ne vraćaju vam novce ako bi vam, primjerice, došlo potrgano rumenilo. Što se tiće šipinga, slijedeći put definitivno uzimam šiping bez praćenja paketa, jer meni moj link nije niti radio! Paket je došao za 2 tjedna!! Ja sam zadovoljna i definitivno ću opet naručiti sa te stranice!
Prvi je u košarici završio LA Girl kremasti ruž u nijansi Forbidden Love, kojem je cijena 2,25 dolara!!! Planirala sam naručiti još nijansi, ali sam pročitala razne recenzije na Makeupally.com, pa nisam htjela riskirati. Ruž je naravno nude, i ovaj je tamniji od GR 104! Ruž je došao zaštićen folijom, kao i WnW ruževi za usne i moram priznati da me je i sam ruž i pakiranje dosta podsjetilo na te ruževe. Ali ovaj je ruž čista suprotnost. Izuzetno kremast, a opet pigmentiran ruž! Neću previše o njemu jer ću napisati zasebnu recenziju!! Tek kad sam napravila narudžbu saznala sam da su LA Girl proizvodi dostupni u Nami u Zagrebu!! Posjet Nami mi je na To Do listi :D

Onda sam se napokon odlučila kupiti i umjetne trepavice!! Ovo su mi prve umjetne trepavice, a s obzirom da ove godine ima dosta svadbi na koje sam pozvana, vjerujem da ću ih dobro iskoristiti.. Uz trepavice sam kupila i Ardell ljepilo u crnoj nijansi, koje sam naravno zaboravila zasebno slikati!! Trepavice su došle oko 2 dolara, a ljepilo 5,50 dolara.


I šečer na kraju!!! Milani pečeno rumenilo u nijansi Luminoso!!! Nema te Youtube beauty vlogerice koja nije nahvalila ovo rumenilo. Imam ga na WL valjda već tri godine, i napokon sam se odlučila na kupovinu, i moram vam reći da nisam požalila!! Iako pripremam zasebnu recenziju (jer on to zaslužuje) odmah ću vam reći da ga obožavam!!! Količina je 3,5 grama, a cijena je 7,99 dolara!! Slijedeći na WL je Milani pečeno rumenilo u nijansi Terra Sole!! :)


I to bi bilo to ovog puta!! Sada će uslijediti recenzije koje vam dugujem od prošle godine. Nakupilo se puno dobrih proizvoda koji zaslužuju da ih se spomene!

Što ste vi posljednje kupile?

You Might Also Like

42 comments

  1. Alverde ulje za lice moram da probam!!! A trepavice su divneee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulje mi je zasad ok, ali pošto imam masnu kožu koristim ga samo u večernjoj rutini..
      Da trepavice su prekrasne, nadam se da ću ih znati koristiti :)

      Delete
    2. Mnogo volim umjetne trepavice, ali sam bas smotana i jedva ih kako treba zalijepim .. :))

      Delete
    3. Zamisli kako će ove izgledati na meni!! Meni su ovo prve ikad :D

      Delete
    4. Kada ih staviš - pošalji mi slicicuu :))

      Delete
  2. Replies
    1. Trepavice sam kupila sa Beautyjoint.com stranice! :)

      Delete
  3. Draga Nama <3 Pokupi tamo i LA Girl Pro Concealer :D I nisam sigurna za Namu na Kvatriću, ali ona u centru sigurno ima :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da mi ti nisi rekla da toga ima u Nami ne bih ni znala! :) Korektor je već na listi!! :)
      U onu u centru sam i planirala ići, više mi je usput! Hvala ti na informacijama :D

      Delete
  4. I hoću detaljnu recenziju na Luminoso rumenilo, meni je na wishlisti jaaaako dugo i hoću vidjeti je li vrijedno strke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Detaljna recenzija stiže, bez brige!! Slike su gotove, samo ga još želim malo isprobati da mu pohvatam sve performanse :D

      Delete
  5. Ljepe stvarčice, morti ću probati ovaj Balea losion i Alverde ulje za lice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :)
      Alverde ulje ti toplo preporučam, a Balea serum ti još ne mogu preporučiti jer ga nisam probala!! Ali ako će biti kao i ostatak Cell energy linije, onda će biti odličan!! :)

      Delete
  6. baš me zanima kakvo će ti biti ovaj Balein serum u ulju :)
    a što se tiče Alverde ulja od ruže, tu i na mene polako utječu druge blogerice,, sve vas više kupuje to, a mnoge ga hvale :D
    cijena nije visoka, obzirom da se takva ulja troše sporo :D možda ga uzmem nakon što potrošim Elixir :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako probaj! Ono sto me iznenadilo je da je dosta rijetko. Ne znam s cime da ti usporedim. Ako imas ono Avonovo ulje za kosu, ovo od Alverde ti je puno rjede..

      Delete
  7. Alverde ulje za lice jmi izgleda zanimljivo, nadan se da ćeš radit recenziju. :D Imam također prokletstvo od mješovite kože tako da haha :D Milani rumenilo izgleda super *_* Baš vidim di svi hvale Milani, željela bih ga probat, ali nikako da se odvažim. :D Bravo za sve stvari i uživaj u svemu :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti!!
      Naravno da ću raditi recenziju, samo ne skoro jer želim dobro isprobati proizvod prije nego napišem mišljenje!!
      Da Milani je stvarno hit u beauty svijetu!:)

      Delete
  8. Luminoso <3 Godinama ga želim <3
    Čekam recenziju!

    ReplyDelete
  9. Ko zna koliko dugo želim upravo to Milani rumenilo :( predivno je, a jako pristupačno cijenom. Šteta što ih nigdje u Evropi nema :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milani, Covergirl, NYC, LA Girl sve ih želim u Europi!!! Možda se odvaže pa nam dođu kao što je i Wet n wild :)

      Delete
  10. aaaaa milani luminoso, moje vjecno rumenilo na wl, nikako da ga uhvatim negdje :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam svoje dugo tražila po ebay-u, ali tamo mi je stvarno bilo preskupo, ako je rumenilo normalne cijene nabiju poštarinu i obrnuto. Na kraju sam ga našla na Beautyjoint-u, rumenilo je došlo 7,99 što je nekih 48 kuna (dolar je narasao, sad je 6,3 kune) i šiping ti računaju po težini, možda bi sve skupa bilo oko 60-tak kuna da sam samo to naručila.. Mislim da se to stvarno isplati za ovo rumenilo!! :)

      Delete
    2. hvala ti, skicala sam ga na cherryculture i onda ukinu milani tamo, tako da cu onda sa beautyjoint-a narucit :) oni salju iz amerike?

      Delete
    3. Da oni salju iz Amerike, i makar ce ti poslat u kuverti na njoj ce naznaciti da je paket, pa ces morati na postu po njega!!! :)

      Delete
  11. cell energy mi je nedavno preporučila jedna blogerica..rekla je da joj je puno bolji od aqua seruma..baš me zanima kako će djelovati kod tebe..ako i tebi bude ok-uzimam :) joj,divne li informacije..ima LA Girl u Zagrebu-prvi glas..super, na wish listi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da sam ti i ja pisala o cell energyu :), pisala sam ti baš o cell energy serumu, a ovo je nešto novo što je nedavno izašlo. to je kao serum u ulju!! Polažem velike nade u njega, nadam se da neće iznevjeriti!! :)
      Da da, al samo u Nami!! Jedva čekam da ju posjetim i vidim što se nudi od LA Girl asortimana!!

      Delete
    2. lol, sad vidim ovo moje osramoćenje xD pišem tebi da mi je netko preporučio-kad ono to bila ti :D ispričavam se, nekad se ne mogu sjetit tko mi je šta rekao, al bitno je da zapamtim da bi nešto trebalo biti dobar proizvod :) sad opet čitam tvoj post, i sad si me zaintrigirala sa ovim uljem by Alverde..mogla bih i to probati :) ugl, ne smijem tvoje postove čitati po dva, tri puta...uvijek me nešto novo privuče xD

      Delete
    3. Hahahaha i mislila sam da si na mene mislila :) ma nemas se zasto ispricavati, to je samo sminka ne shvacam ja to preozbiljno.. :) alverde ulje mi se zasad stvarno svidja. Pase mi kozi, iako imam masnu/ mjesovitu kozu.. Ali bas zbog toga koristim samo nocu.

      Delete
  12. Meni su ovi golden rose ruzevi predivni, imaju jako puno lijepih nijansi, jeftini su i uz odgovarajucu olovku za usnu mogu biti fino postojani :) ja imam 98 broj i meni je predivna nude nijansa..Kod nas su dosta jeftiniji nego u Hrvatskoj, oko 3 km sto je nesto oko 12 kuna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruževi su prekrasni, slažem se!!
      I ja imam i 98,99,104 i 115 :), volim nude nijanse u zadnje vrijeme ;)

      Delete
  13. Odličan new in! :) Jedva čekam recenziju Milani rumenila i sama ga već duže vrijeme mjerkam.

    ReplyDelete
  14. Lijepo si se ponovila :D Alverde ulje za lice i ja već dugo mijerkam i nikako da ga kupim i baš me zanima recenzija jer imaš kožu sličnu mojoj :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš jesam, jel da? :)
      Ma bezveze sam odugovlačila sa kupovinom ulja, nije toliko skupo niti ovako, ali kad sam ga već planirala kupiti mogla sam ga onda kupiti na sniženju!! Ah, šta ćeš :)

      Delete
  15. Mm, odličan post! Imaš moj follow♥

    ReplyDelete
  16. Mene isto najvise zanima balea serum uljni i ovo ulje za lice alverde :) trenutno sam u potrazi za nekim tonikom i uljem na bazi ruže jer znam da ce mi odgovarati na osjetljivu kozu pa gledam sto vise recenzija. :) zadnje sam kupila jedan Bourjois ruž, tj. mama ga je kupila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem da bi ti ulje odgovaralo jer mislim da je bas namjenjeno njezi suhe i osjetljive koze. Ja imam masnu/mjesovitu i za sad imam samo rijeci hvale. Baleu jos ne koristim :)

      Delete
  17. Jako lijepe stvarčice imaš, posebno me zanima Milani rumenilo, hvale ga na sve strane... L.A. Girl ruževe imam i ja, ali sam ih davno kupila od Vesne s Beauty & Mess, nisam uopće znala da ih ima kod nas za kupiti, ko zna jel ima još gdje izvan zg za kupiti.... Veselim se recenziji ruža. :) Nominirala sam te na svom blogu za liebster award pa ukoliko nisi već nominirana, nadam se da ćeš odgovoriti na moja pitanja. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni ja znala da ima LA Girl za kupiti kod nas.. To mi je rekla blogokolegica.. Baš sam ostala začuđena.. Šteta što nisu zastupljeni baš u drogerijama, pa bi onda mogli biti baš svima dostupni... Hvala ti na nominaciji :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram