Dekorativa koju želim potrošiti u 2015. godini - update #1

2/27/2015

Pozdrav drage moje!!
Eto nas napokon i kod prvog updatea. Moram priznati da sam zadovoljna sa brzinom trošenja, obzirom da se stvarno ne šminkam svaki dan. Staviti ću slike iz uvodnog posta i u ovaj, usporedbe radi, a ako vam se čita i uvodni post kliknite ovdje. Slike su slikane jučer!
Pa krenimo!!


1. Look by Bipa sjajilo za usne je bilo prvo na listi za odstrel!! Ne znam gdje je!! Iskreno nemam pojma. Nosila sam ga samo jednom i od tada mu se gubi svaki trag. Nikako nisam bila zadovoljna njime jer se opasno uvlačio u nabore usana, krvario van usana.. Kad ga nađem (ako ga nađem) ide u koš za smeće. Umjesto njega na red za trošenje dolazi Essence jumbo olovka za usne u nijansi Apricot! Odličan proizvod, nije previše pigmentiran, tek toliko da usnama daje diskretnu boju. Ono što mi se najviše sviđa je taj osjećaj balzama koji ostavlja na usnama. Na slici se vidi da ga ima još dosta.


Zamjena za sjajilo!
 2. Sljedeći na listi je bio Lip butter (vanilija i makadamija)! Napokon sam ga potrošila, napokon! Bilo je solidno, taman masno za zimski period. Ako me duže vremena čitate onda znate da na zalihama imam netaknuti Lip butter od maline! Njega neću uvoditi u ovaj post, jer ga sigurno neću potrošiti do lipnja. S obzirom da imam otvoreno Balea lip butter ( Juicy orange) njega sam odabrala kao zamjenu za Lip butter od vanilije i makadamije. Mislim da ću ovaj lip butter potrošiti brže od prethodnog jer nije toliko masno. Rekla bih da je više vodenastije. Miris je taman prikladan za nadolazeće toplije mjesece. Iako na ambalaži piše da je od naranče, meni ipak više miriše na grejp!

Lip butter iz uvodnog posta!
Slikano jučer!
3. Essence Sun Club bronzer mi je veliki izazov! Nemam naviku koristiti bronzer kod šminkanja! Iako bronzer nije toliko narandžast kao što se vidi na slici, ipak smatram da je pretoplog podtona za mene. Za konturiranje ga koristim u minimalnim količinama. Osim za konturiranje koristim ga u pregibu oka kad želim topliji izgled na očima. Neću vam lagati, jedva čekam da ga potrošim iako sam svjesna da se to neće dogoditi tako brzo! Na donjoj slici (od jučer) je realniji prikaz nijanse nego na gornjoj!

Slika iz uvodnog posta!
Slikano jučer!
4. Testeri Avon ruževa!! Iako ih je na prvoj slici bilo četiri, u samom tekstu sam naznačila da ću trošiti pet testera. I trošim ih još uvijek. Za sad sam uspjela "potrošiti" dva testera. Moram vam priznati da iako se čine malenim, dosta im treba da bi se potrošili. Trošim ih na način da se fokusiram na dvije nijanse. Jednu koja mi se sviđa i jednu koja mi se ne sviđa, pa ih miksam. Do sada sam trošila nijansu Pout i Twinkle Pink. Ne znam o kojoj se liniji ruževa radi. Pout je prekrasna nude - roza nijansa, koja je možda mrvicu presvijetla za moje usne pa ne dolazi u potpunosti do izražaja. Twinkle Pink je malo manje voljena nijansa, samo iz razloga jer je frost finiša. Ova linija ruževa (barem ono što sam ja isprobala) je dosta hidratantna i ugodna na usnama. Nijanse Instant Mocha i Sparkling Warm Rose sam nosila možda jednom, dok nijansa Sparkling Peach još uvijek čeka svoj red. Favoriti su mi nijanse Instant Mocha i Pout, jer se radi o kremastim ruževima, bez shimmera i šljokica.


Slika iz uvodnog posta!
Pout, Twinkle Pink, Instant Mocha, Sparkling Warm Rose, Sparkling Peach!

5. Lakovi za nokte! Rimmel 60 seconds ( nijansa Funtime Fuschia) i Essence (nijansa Circus confeti). Essence lak sam koristila jednom i ne vidi se pomak, ali Rimmel sam baš koristila i tu se vidi napredak. U uvodnom postu sam napisala da ga ima do trbuha broja šest, sada je već pri kraju tog trbuha :)!! Nijansa mi se sviđa, pa mi trošenje nije problem.

Slika iz uvodnog posta!
Slikano jučer!
6. B.pretty rumenilo u nijansi Pink je ponos mog 10 pan projekta!! Tu se stvarno vidi najveći napredak u korištenju. Iako se na početku vidjelo samo malo limene posudice u kojoj se rumenilo nalazi, znala sam da ću ga brzo trošiti iz razloga što je u limiću bio još jako tanak sloj rumenila. Da sam bila u pravu vidi se na fotografiji koju sam slikala jučer! Nadam se da ću do sljedećeg updatea potpuno potrošiti ovo rumenilo!

Slika iz uvodnog posta!
Slikano jučer!
7. Sephora primer mi je odličan. Na bazi je silikona, ali mojoj koži to ne smeta. Kako sam u fazi testiranja jednog pudera jučer sam ga nanjela bez baze, tek toliko da vidim koliko će trajati. Danas sam ga nanjela sa bazom i moram priznati da je razlika velika. Ne toliko u trajanju samog pudera na licu, već u izgledu pudera na licu. Ovu bazu nikad ne zaboravim nanijeti na lice prilikom šminkanja! S obzirom da mi je baza za lice sada dio svakodnevne rutine, veselim se isprobavanju novih! Ako želite recenziju Sephorinog pimera za lice samo napišite u komentarima, a ako se nitko ne izjasni onda ću vjerojatno usporediti ovu bazu sa nekom koja će uslijediti nakon ove!

Slika iz uvodnog posta!
Slikano jučer!
8. Parfemi - parfeme sam potrošila relativno brzo što je dobra vijest jer su stvarno dugo čekali svoj red na trošenje. Sljedeći kandidati za trošenje su Pur Blanca i Little Black Dress roll - on parfemi iz Avona! Ne znam za vas, ali meni se ti roll - on parfemi jako sviđaju. Puno su gušće teksture i na meni se dugo osjete.

Slika iz uvodnog posta

Slikano jučer
Zamjena za potrošene parfeme
9. Sephora olovke za oči u crnoj i plavoj boji - dosta često posežem za njima kako bih naglasila vanjski kut oka. Moram priznati da nisam zadovoljna njima, lako se razmazuju i brzo blijede. Nisu dugotrajne.

Slika iz uvodnog posta
Slikano jučer
10. I posljednji proizvod kojeg pokušavam potrošiti je MUA puder u kamenu! Njega nikako da se sjetim koristiti na dnevnoj bazi. Koristim ga kada mi se T-zona zasjaji. Probala sam ga koristiti i zasebno, kao puder, ali nema nikakvo prekrivanje pa mi to nema smisla.

Slika iz uvodnog posta

Slikano jučer

Eto, to je update mog korištenja dekorative!! U procesu korištenja sam neke proizvode ponovno zavoljela, neke sam izgubila, neke potrošila i zamijenila drugima, a neke i dalje ne volim. Bitno je da se proizvodi troše, a ne samo gomilaju.

Šta ste vi zadnje potrošile ili dotaknule dno? 






















































You Might Also Like

16 comments

  1. Oooo pa ovo je ludilo! Ide ti super :D Ja samo trošim gelove za tuširanje, šampone i to :D Ali san se bacila pošteno na dokrajčivanje mazalica za tilo, one su meni najveći problem :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) I ja sam sklona gomilanju mazalica za tijelo, super su povoljne, a sporo se troše. Ali, moram priznati da sam se i na tom polju popravila.

      Delete
  2. cestitam na potrosenim proizvodima :) zbilja je dobar osjecaj kad se nesto potrosi do kraja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) Da, odlično je kad se potroši komad dekorative!!

      Delete
  3. hmm,zadnje sam potrošila maskaru,ostalo slabo trošim. jedino šampone,regeneratore i losione za tijelo brzo trošim a dekorativu slabo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš zbog toga sam si i zadala ovaj projekt! Samo gomilam dekorativu, a slabo trošim. Ovo će mi biti tek drugo rumenilo u životu koje sam potrošila do kraja :D

      Delete
  4. Joj ja sam grozna po tom pitanju, nikad nista ne potrosim do kraja :( s vremenom mi mama uzme pola stvari starijih ako dobijem neke nove pa se onda ona s tim koristi, njoj je kao sve dobro i ne zeli da bacam ista :D mislim da sam najvise potrosila jednu Bourjois olovku-sjajilo (Color Boost Lip Crayon), ali ni to nije bilo do kraja xD sretno u potrosnji :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Hvala ti!! Ja sam ista, vjerujem da smo sve mi iste što se tiče potrošnje dekorativne kozmetike. Dugo se troši, a brzo se gomila, pogotovo sad kad postoje stvarno odlični proizvodi po pristupačnim cijenama. Jednom davno dok sam imala samo dva sjenila :), potrošila sam jedno do kraja, jedno rumenilo do kraja (ali to je bilo kad sam imala samo jedno rumenilo), maskare ne brojim to se ionako mora mijenjati. I tekućih pudera recimo oko pet komada, ali to je isto bilo u vrijeme kad sam imala samo jedan tekući puder, dok ih sada imam osam.. :)

      Delete
  5. Super ti ide!
    Ja se ne sjećam kad sam zadnji put potrošila nešto od dekorative, a da nije puder ili maskara. Morala bih i ja ovu metodu primjeniti kod mene :D
    Sretno dalje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :) Ja se sjećam, ali bilo je to jako davno!! Znam da zvuči glupo, ali stvarno se čovjek (žena) osjeća ispunjeno kad potroši sjenilo ili rumenilo koje troši godinama. :) Barem se ja tako osjećam!! Samo naprijed, ja volim čitati takve postove!!

      Delete
  6. Super ti ide, bravo za rumenilo!
    Ja nikako da dotaknem dno nekom rumenilu, bilo kojem :D. A koristim rumenila svaki dan :).

    ReplyDelete
  7. I ja vjerojatno ne bih ovome dotaknula dno da se nisam koncentrirala bas na to jedno rumenilo. Pokusavam ga potrositi valjda od proslog ljeta :)

    ReplyDelete
  8. Wow, svaka ti čast na ovom trošenju :)) Ja bi trebala biti malo discipliniranija po pitanju potrošnje, moram priznati da mi je preveliki izazov i onih pet, tj četiri proizvoda koja sam si zadala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se ulijenila što se tiće potrošnje zadanih proizvoda. Posebno onog pudera u kamenu i bronzera.. :) Tješim se činjenicom da je slijedeći update tek u lipnju :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram