Empties #4

3/02/2016


Danas vam donosim post o emptiesima!! Iako nisam dugo tipkala, to ne znači da nisam sakupljala praznu ambalažu!! Obzirom da sam uspjela sakupiti toliko smeča, da mi u ormaru stoje dvije pune vrećice PRAZNIH ambalaža, krajnje je vrijeme da natipkam post..
Ovo je samo dio emptiesa, nastavak slijedi.... #shameonme


Balea maslac za tijelo (Kakao) se meni pokazao kao solidan maslac za tijelo. Odlično je hidratizirao kožu. Miris u ambalaži mi se jako svidio, vjerojatno zato što obožavam kakao, čokoladu i slično.. Obožavam jesti, ne mirisati po tome.. Taj dio sam zanemarila pri kupovini ovog maslaca. :) Nemojte me krivo shvatiti, maslac sam po sebi pruža divnu hidratizaciju, ali mi se miris na koži ne sviđa. To je bio i jedini razlog zašto nisam kupila Balein maslac za tijelo s mirisom lješnjaka.. Draži su mi voćni mirisi.
Inače, maslac je tvrđe teksture, relativno brzo se upije. Taj dio o upijanju meni ni nije toliko bitan, jer sam ga koristila samo prije spavanja, iz gore navedenog razloga. Hidrataciju sam osjetila čak i sljedećeg jutra. Ako se u asortimanu nađe maslac za tijelo voćnog mirisa, sigurno kupujem! 
Balea losion za tijelo (LE Magischer Winter) sam potrošila jako brzo. Rijetke teksture, brzo se upijao, i pružao je solidnu hidratizaciju. Potrošila sam ga brzo zato što se na čepu proizvoda nalazila, po mom mišljenju,  prevelika rupica za proizvod tako rijetke teksture. Pa je pri otvaranju proizvoda uvijek iscurilo i viška.

Avon glicerinska krema za ruke s vitaminom E i mirisom jasmina je moj favorit već skoro godinu dana. Trenutno trošim drugu tubicu ove kreme. Znate onaj osjećaj kad su vam ruke suhe i kad vas koža zateže, i onda onaj osjećaj trenutnog olakšanja kad se namažete pravom kremom.. E tako je meni svaki put kad koristim ovu kremu! Miris mi se toliko sviđa da sam morala nabaviti i labelo iz iste linije! :) Također, pomaže joj i činjenica što se radi o glicerinskoj kremi. Volim kad se krema upije odmah, a ne da nakon mazanja dobijem želju potražiti najbliži ručnik, kako bih obrisala ruke :)! Također, glicerinske kreme su odlične zato što zimi štite ruke od hladnoće, a ljeti ublažavaju svrbež koji suha koža može prouzročiti.
Prema Eveline glicerinskoj kremi gajim iste osjećaje, samo što ne miriše toliko dobro :)! O Lekovoj zaštitnoj kremi za ruke (48) sam pisala ovdje! Također je favorit, ali nju preferiram koristiti po zimi.

O Catrice ultimate lash multimizer maskari sam također pisala zasebnu recenziju. Spoiler alert - nisam bila pretjerano zadovoljna. Ovaj čep na slici je zapravo ostatak Essence bijele olovke za oči. Pauza - pišem u "To do" listu da moram nabaviti bijelu olovku za oči, inače se nikad neću sjetiti. Koristila sam ju u waterlineu, u kojem nije dugo izdržala. Svega nekoliko minuta, no meni je tako sa svakom olovkom. Ako imate koji prijedlog za bijelu olovku koja je izdržljiva u waterlineu pišite mi u komentarima. Potrošila sam ju tako što sam ju koristila kao highlight ispod obrve.
Essence Stay with me sjajilo je prvo sjajilo koje sam potrošila do kraja, i to čak jako brzo. Ne znam koja je nijansa, nije ni bitno jer sjajilo više nije dio asortimana. L'Oreal Glam Shine sjajila su po meni najbolja sjajila drogerijskog ranga. U sebi sadrže hrpu sitnih šljokica. Šljokice ne smetaju na usnama, a daju predivan sjaj usnama. Jedini problem im je cijena, koja je za moj ukus previsoka za sjajilo.

Avon kupka (miris đurđice) i gelovi za tuširanje su standardna postava u mojoj kupaonici. Nisam izbirljiva što se gelova za tuširanje tiče. Bitan mi je miris, i bitno mi je da ne isušuju kožu. Ovaj zadnji gel za tuširanje Citrus Zing  je imao umjetan miris, pa mi nije baš u favoritima.

Blazinice za skidanje make upa iz Lidla kupujem stalno i jako sam zadovoljna. O kapsulama za kosu sam pisala ovdje. Das gesunde plus vitamini A-Z depot - ne znam koja mi je ovo po redu kutija tih vitamina. Dobijete 100 tableta za nekih 30-tak kuna. Nisam imala nikakvih nuspojava u vidu akni, povećanog apetita... Ja sam zadovoljna i nastavljam ih piti.
CadeaVera osvježavajuću pjenu za čišćenje lica kupujem redovito. Kad se zasitim mirisa kupujem onu s crvenim poklopcem. Jako sam zadovoljna pjenom jer mi ne isušuje lice, učinkovito uklanja šminku (ne mogu napisati vodootpornu maskaru, jer takvu ne koristim), a i jako je povoljna. CadeaVera kremasti piling iz iste linije (25+) - za njim posežem kada želim blagi piling. Nema puno zrnaca, pa bi bio dobar i za osjetljivu kožu. S obzirom na to da sam piling opet kupila, neću previše pisati o njemu, jer planiram zasebnu recenziju. Balea krema za osjetljivu kožu s mirisom divlje trešnje mi se pokazala odličnom u periodu kad sam imala akne na području brade, koje jedino na nju nisu reagirale. Jedina zamjerka mi je ta da stvarno nema potrebe dodavati mirise u kreme za osjetljivu kožu. Već vrapci na grani znaju moje mišljenje o Alverde ulju od divlje ruže. Tester Boccasy kreme- s obzirom da mi je tester potrajao par dana, onaj višak proizvoda koji bi ostao blizu ruba vrećice bi oksidirao. Time me malo podsjećala na kremu za samotamnjenje. Krema je bila ok, ali kakav se uopće dojam može steći iz jednog pakiranja testera??
Ovo je valjda jedini H&S šampon koji mi ne odgovara. Odlično miriši u ambalaži, ali čim sam ga stavila na mokru kosu miris je bio užasan. Podsjećao me na izuzetno ljutog smrdljivog martina. S obzirom na to da se liniji koja bi trebala hidratizirati vlasište, već mi je drugi dan kosa bila jako masna. Tako da ovaj miris H&S šampona izbjegavam u širokom luku. L'Oreal Elseve total repair extreme regenerator mi je odličan. Trenutno koristim šampon i masku za obojenu kosu, također od Loreala. Jako sam zadovoljna i nije mi jasno zašto sam ih tako dugo izbjegavala. Mogu slobodno reći da sam do sada isprobala sve Avonove šampone u ovim velikim zelenim pakiranjima. Također sam jako zadovoljna, samim time što mi kosa nije masna odmah sljedeći dan što mi se redovito događalo sa šamponima iz njihove Advance tehniqe linije.


Zadnja na red dolazi šminka koja nije potrošena, ali je jednostavno jako stara. I love stage baza za sjenilo mi nikako nije odgovarala, i mislim da sam čak pisala o njoj u "Proizvodima koji su me razočarali". Essence mineralno duo rumenilo - neću ni razmišljati koliko dugo to rumenilo stoji u mojoj kolekciji. Dotaknula sam mu dno, što znači da mi je bilo jako drago. MUA sjajilo nije bilo uopće staro, ali je kroz poklopac počelo curiti nekakvo ulje, pa sam ga odlučila baciti.

To je sve za sada!!! Sad sam se okrenula i vidjela da u vrećici imam proizvoda za još barem dva empties posta!! Ali, nije važno, sve se to da nadoknaditi! Pišite mi što ste vi zadnje potrošile! Primam preporuke za dugotrajne bijele olovke za oči! 

Pusa!! Bok!!





You Might Also Like

8 comments

  1. Neka si se ti nama vratila, a vidi se da si bila vrijedna :) Avon glicerinske kreme su mi odlične, a ovu s jasminom obožavam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do sada nisam probala niti jedan drugi miris tih kremica iz Avona, ovaj me osvojio na prvu :)!

      Delete
  2. Bilo je i vrijeme da se vratiš!! :)
    Vidim da preparative nije manjkalo. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo da vidiš koliko još potrošenih proizvoda čeka :)!! Još bi čitala post da nisam razdvojila smeče! :D
      Hvala ti!

      Delete
  3. teško mi se fokusirati na tekst posta kad me jedino veseli to da si napokon objavila post, da vidim nešto novo :)))) drago mi je da si se vratila :D

    ReplyDelete
  4. Welcome back! :) Bila si super u potrošnji, ja sam uvijek u tom segmentu nešto lošija i trebaju mi mjeseci da potrošim pristojnu količinu za post. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala!! :) Ma ja ovo skupljam nešto više od pola godine :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram