Empties #5

4/15/2016

Novi post, novi emptiesi!! Još uvijek hvatam zaostatke koji su uslijedili zbog internetske suše. Primijetit čete da pozadina nije ista na svim fotkama, to je zato što sam par proizvoda potrošila na moru, pa sam ih tamo i slikala jer mi nije imalo smisla nositi praznu ambalažu doma.



Prva na redu je Ziaja krema za ruke i nokte od kozjeg mlijeka. Inače sam jako zadovoljna ovom linijom, i mislim da sam probala većinu proizvoda. Krema za ruke je sasvim solidna, pruža instant osjećaj hidratacije, nije premasna. Meni je bila ok, no ne bi ju ponovno kupila jer su mi draže glicerinske kreme. O Aveo odstranjivaču laka za nokte sam već sto puta pisala hvalospjeve, pa više neću.
 O Catrice maskari sam pisala ovdje. Potrošila sam ju jer sam ju imala, ali ju ne bih ponovno kupila.

O CV umivalici sam već pisala, ne o ovoj iz linije 35+, nego o onoj sa plavom pumpicom iz linije 25+. Rotiram ih jer se zasitim mirisa, pa mi promjena dobro dođe. Ova pjena za umivanje i skidanje make upa je od koreanskog ginsenga. Osvježavajućeg je mirisa i odlično uklanja make up. Opet, ne mogu tvrditi da uklanja vodootpornu maskaru, jer takve ne koristim. Ali, ne bih se čudila da i u tome uspijeva, jer je dovoljna jedna pumpica pjene da se skine apsolutno sav make up sa lica. Ne isušuje kožu. Cijena je oko 20-tak kuna.

Gelovi za tuširanje!! Ovaj Aveo gel za tuširanje od maline i marelice toliko divno miriše da sam ga morala kupiti. Brinulo me to da li će mi isušiti kožu, jer se zaista radi o vrlo povoljnom gelu za tuširanje. Cijena mu je 6,90 kuna, i neka vas ne zavara ova malena bočica jer se unutra nalazi čak 300 ml proizvoda. Ono što me iznenadilo je činjenica da mi gel nije isušio kožu, i sigurno ću ga u ljetnim mjesecima ponovno koristiti. Varijanti mirisa je stvarno mnogo, tako da ne sumnjam da će svatko pronaći miris za sebe.  Sljedeći na redu je Avon Senses krema za tuširanje s mirisom egzotične ruže i jasmina. Odlično miriše i ne isušuje moju kožu. U kupaonici trenutno imam identičnu kremu za tuširanje, ali se radi o pakiranju od 700 ml koje umjesto čepa ima pumpicu. Moram priznati da mi se ideja jako sviđa, ali se pumpica moje kreme za tuširanje ne vraća samostalno, nego ju moram sama vratiti. To me zna malo naživcirati dok se tuširam. E sad, da li je pumpica neispravna, ili je to možda zato što je proizvod kremast to ne znam. Ziaja kremasti gel za tuširanje od arganovog ulja mi je bio ok. Iako na ambalaži tvrdi da će hidratizirati kožu, moram priznati da je moju malo isušivao. Inače, radi se o proizvodu koji sam dobila na BBD-yu. Srečom, pa sam dobila i losion za tijelo, koji je odlično poslužio svojoj svrsi. Inače, volim kad kompanije u ponudi imaju i losione za tijelo koje prate mirisne note gelova za tuširanje.

Na redu je preparativna kozmetika! Garnier micelarna voda mi je dugo potrajala, prvenstveno iz razloga što šminku volim očistiti gelom za umivanje. Odlično je uklanjala šminku sa lica, jedino što mi se nije svidjelo je to što se pjenila na licu. Trenutno koristi Byphasee micelarnu vodu i moram priznati da mi je ona draža. CadeaVera krema za područje oko očiju (35+) mi je odlična u toplijim mjesecima, jer nije masna. Bez mirisa, brzo se upije i imam osjećaj da hidratizira područje oko očiju. Alverde ulje mi je fenomenalno, cijelu recenziju možete pročitati ovdje. I ovo skroz na vrhu slike je paketić Schaebens maske protiv bora oko očiju koju sam koristila umjesto kreme za to područje. Maska je pakirana u četiri zasebna džepića, od kojih svaki sadrži 1,5 ml proizvoda. Dostupna u Mulleru. Koristila sam ju kao noćnu kremu jer je gušće teksture. Nisam zadovoljna jer mi je dosta isušila područje oko očiju.

Wella maska za kosu mi se povlačila po kupaonici, pa sam ju odlučila ponijeti na more da ju potrošim. S obzirom na pozadinu slike to se i dogodilo. Kad nemate veliki izbor proizvoda onda potrošite i ono što vam se nije svidjelo na prvu. Maska je na kraju ispala sasvim ok, jer mi kosa nije bila u groznom stanju kad sam se vratila kući.
Lawax šećerna pasta za egipatsku depilaciju domaće proizvodnje mi je bila odlična. Detaljnu recenziju i usporedbu različitih pasti za depilaciju čete čitati za nekoliko dana, pa neću previše odavati.
Po stanju bočice možete zaključiti da se Avonov regenerator iz Moroccan argan oil linije stvarno dugo zadržao u mojoj kupaonici. Regenerator je za sve tipove kose, miriši prekrasno, ali mene nije oduševio svojim djelovanjem. Zatim Avon Supreme Oils tretman za sjaj kose. Tretman mi je bio solidan, dosta intenzivnog mirisa. Ono što je meni smetalo je ambalaža samog proizvoda. Znači proizvod je napravljen tako da stoji na samom čepu. Rupica kroz koju proizvod izlazi van je dosta velika, a proizvod je rjeđe teksture, što je dovelo do toga da sam proizvod dosta brzo potrošila, jer hoćeš nećeš iscuri viška proizvoda. Osim što se kosa nakon korištenja lijepo presijava, prekrasno i miriši.
I šečer na kraju!! Ziaja piling za tijelo od naranče!! Must have za ljetne mjesece! Imam samo riječi hvale za ovaj proizvod, pa je najnormalnije da će dobiti zasebnu recenziju!

Što ste vi posljednjeg potrošile?? 

You Might Also Like

10 comments

  1. Joj, i moja Garnier micelarna je pri kraju. Sad si razmišljam dal kupiti novu Garnierovu ili Byphasee. A potrošila sam još i Mixinu hidratantnu kremu za lice i Syoss šampon za obojanu kosu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je bolja Byphasse micelarna, pa ti preporucujem nju. A i na akciji je u DM-u! Ja ne znam kako tebi, ali meni taj Syoss nikak da sjedne. Bilo što da probam, ništa mi ne paše.

      Delete
    2. Ja kupila obje micelarne. I zasad su pozitivni dojmovi. Sviđaju mi se obje. A sta se tice Syossa, ni meni bas ne pase. Kupila sam ga samo zato jer je bio na akciji. Jos trazim svoj idealni sampon. Al Schaumi se nekak uvijek vracam.

      Delete
  2. I mene čeka empties post, ali mi se nešto neda tipkati pa stalno odgađam :D Wella masku sam imala i bila mi je jako dobra. Sad si me sjetila na nju pa kontam da ću je opet kupiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije na kraju ispala uopce loša ova maska, ali ipak su mi draže Lorealove maske. Veselim se tvojim emptiesima!!

      Delete
  3. Potrošila si dosta proizvoda, neki su bili dobri neki ne, al bitno da će na njihovo mjesto doći novi hehe. :)

    I ja sam pisala zadnji post o potrošenim proizvodima pa ako te zanima pogledaj http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/empties-2.html

    ReplyDelete
  4. Uskoro će i kod mene empties, mjesecima skupljam smeće jer baš jako malo trošim proizvode. Meni od ove Ziajine linije s kozjim mlijekom apsolutno ništ nije odgovarala, uopće mi proizvodi nisu bili hranjivi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene je gel za tuširanje malo isušivao, ali to se sve dalo popraviti losionom za tijelo. Kremica za ruke mi je bila ok. Ali, definitivno najbolja linija proizvoda im je ona od naranče. Ako voliš miris koji te odmah razbudi obavezno probaj!!

      Delete
  5. Nakon tvoje recenzije alverde ulja, išla sam ga kupiti, ali nažalost isam ga našla, možda ga nije bilo. :D
    Stvarno se slažem da su aveo odstranjivači odlični, samo njih i koristim.
    I planiram probati ove CV umivalice, baš me zanima. :)

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram