Empties #6

5/04/2016

Danas vam donosim post o proizvodima koje sam trošila u posljednje vrijeme! Našlo se tu svega, ali najviše preparativne kozmetike. Ne znam kako je to kod vas, ali meni se čini kao da svu preparativu potrošim u isto vrijeme.




Balea flasteri za čišćenje mitesera su prvi na redu. Imala sam ih zaista dugo, prvenstveno zbog toga jer ih se nisam sjetila koristiti. No, svaki put kad bih ih koristila ostala sam iznenađena, jer su stvarno obavljale svoj posao. Tretman sam obavljala i na svome dečku, koji se prvo nije dao nagovoriti, jer on "nema" mitesere. Nakon što sam ga uspijela nagovoriti, ostao je zapanjen rezultatom. Mislim da mu je najzanimljivije bilo gledati mitesere na flasteru. Biobazin clean it all gel za umivanje iz njihove linije Hydradiance nisam iskoristila do kraja. Isprva sam bila oduševljena proizvodom, lijepo je uklanjao make up, lice mi je stvarno izgledalo svježe i čisto nakon korištenja. No, nakon pola mjeseca korištenja sam primjetila da mi je jako isušio kožu. Što ne bi bilo toliko čudno da ja nemam masnu kožu. Spremila sam gel duboko u ormarić jer sam ga mislila iskoristiti za pranje kistova. No, u međuvremenu je promijenio teksturu i miris, pa sam ga jednostavno bacila. Žao mi je što mi proizvod nije odgovarao, ali ako je iz linije koja se zove Hydradiance, onda očekujem da mi hidratizira kožu. O CadeaVera osvježavajućoj pjeni za čišćenje lica sam pisala ovdje. Koristim ju i dan danas,  efikasna je i povoljna. Balea Cell Energy liniju stvarno volim, pa nisam niti sumnjala da ću zavoljeti i dnevnu kremu. O njoj ste mogle čitati ovdje. Ono što mi se sviđa je i to što u DM-u imate i testere dnevne i noćne kreme iz te linije, pa za 4,90 kn imate dovoljno proizvoda za barem dva tjedna korištenja. A u tom periodu možete steči dojam o tome da li vam se sviđa ili ne!

O Cleopatra šečernoj pasti za egipatsku depilaciju ste mogli čitati ovdje. Od tri usporedno recenzirane paste za depilaciju ova mi se najmanje svidjela. Potrošila sam i L'oreal Skin Perfection BB kremu o kojoj sam pisala recenziju ovdje. Bila mi je favorit prošlog ljeta i moram  priznati da sam bila malo tužna kad sam ju potrošila. Nakon nanošenja se stvarno vidjela razlika u izgledu kože, unijela je sjaj, živost. Obavezno sam ju morala matirati. Davala je srednje prekrivanje. Trenutno koristim Garnierovu BB kremu, i moram priznati da nisam fascinirana. Avon balzam za usne s mirisom jasmina i vitaminom E sam jako brzo potrošila. Kupila sam ga jer je istog mirisa kao i krema za ruke koju obožavam. Artdeco baza za sjenilo mi se osušila. S obzirom da sam čitala puno iskustava djevojaka, gdje im se baza osušila za nekih godinu dana, ja sam zadovoljna jer je moja potrajala sigurno 4 godine. Dotaknula sam dno, jer mi se stvarno sviđala i radila je svoj posao. Sad koristim Avonovu bazu koja je mekše teksture i čak bi se usudila reći da mi više odgovara. 
Palmolive tuširalice sa mirisom orhideje su prekrasne. Odlično mirišu i u pakiranju, ali i ostavljaju prekrasan miris na koži. Ne isušuju kožu i jako ih volim. Balea kremasto uljni balzam za kožu mi se na prvu nije svidio, teško se umasiravao u kožu i prestala sam ga koristiti. No, nakon nekog vremena sam mu ponovno odlučila pružiti priliku. Ovog puta sam ga umasiravala u mokru kožu. Znači nisam ju uopće brisala, i tu se pokazao izvrsnim. Koža je nakon korištenja bila izrazito mekana i njegovana. Miris je normalan, nije prenapadan. Meni miriši na dječji puder. Ponovno ću ga kupiti.

Od proizvoda za kosu se potrošilo dosta toga. Balea suhi šampon mi je bio odličan, i planirala sam kupiti ponovno, ali izašao je iz asortimana. Umjesto njega Balea sada ima u ponudi suhe šampone za plavu i smeđu kosu, i još jedan koji miriši na kokos. Tog posljednjeg trenutno testiram. Loreal maska i šampon za obojanu kosu su mi fenomenalni, i vjerujem da su jedini odgovorni za dobro stanje moje kose i nakon mnogobrojnih bojanja. Fructisov šampon mi je jako dugo izdržao, jer sam ga koristila dva puta mjesečno kako bih detaljno očistila tjeme od nakupina suhog šampona, maski, regeneratora, pjene za kosu, laka..... I dobro je obavljao svoj posao. Balea pjena za obojanu kosu mi je odlična. Koristim ju nakon svakog pranja, daje odličan volumen, kosa nije sljepljena, niti hrskava na dodir. Ni ne skuži se da je pjena u kosi. Daje odličan sjaj, ali i miris kosi. Već koristim drugo pakiranje!! 


Jeste li probale koji od ovih proizvoda? Što ste vi posljednje potrošile??

You Might Also Like

8 comments

  1. Artdeco baza mi je super, odlično drži masne kapke pod kontrolom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se s tobom! Ja sam ju sad zamijenila Avonovom bazom. Svi su ju hvalili, pa sam morala probati! :)

      Delete
  2. koristimo dosta istih proizvoda :D koristila sam ovu Cleopatra secernu pastu i nisam bas odusevljena i mislim da ima boljih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni meni nije bila baš nešto, pretvrda za moj ukus! :) Ima boljih!

      Delete
  3. Imam ogromnih problema s miteserima, baš ću isprobati ovo od Balee. :))
    4 godine?? :O Bacaj to u smeće odmah! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj Baleine, mada ti je isplativije naručiti sa ebaya ili amazona te trakice. Nije prevelika razlika u kvaliteti, ali dobiješ više komada.
      Bačena je u smeće!! Nije bilo bakterija i ostalih gluposti na tome, jer redovito dezinficiram make up!! :)

      Delete
  4. Ja sam dugo koristila ovu Loreal masku, balzam i sampon, super su mi bili ali nakon nekog vremena mi dosadili :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni nakon nekog vremena dosadi miris, ali dobrobit za kosu ipak prevagne! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram