SunDance matirajući fluid za sunčanje za lice i tijelo (SPF30)

6/27/2016

Pozdrav drage moje!
Iako nam se preporučuje da kožu štitimo zaštitnim faktorom tijekom cijele godine, moram priznati da se zaštitnim kremama mažem samo kada se sunce počne jače i češće ukazivati.
Danas vam donosim recenziju kreme za sunčanje koja je namijenjena zaštiti lica i dekoltea. Bila sam skeptična i moram priznati da sam se bojala koristiti kremu za sunčanje na licu, jer mi je prije lice znalo burno reagirati. Dobila bih one ogromne, crvene, potkožne prišteve, bolne na dodir. Ali to mi se događalo kada sam se mazala kremom za tijelo po licu.
Sva sreća da mi ova krema odgovara, ker iako nisam baš bijela kao duh, jako lako dobijem pjegice od sunca.


Krema dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju s čepom na odvrtanje. Bočica u sebi sadrži 50 ml proizvoda. Samo pakiranje mi se sviđa jer ima ravan čep, pa kada sam pri kraju s proizvodom obavezno ga ostavim minutu prije nanošenja, da stoji na čepu. Tako sam sigurna da veliku većinu proizvoda i potrošim.  Ambalaža je prave ljetne, kričavo narančaste boje i nema šanse da ju promašite dok ju tražite u torbici.


Sam proizvod je bijele boje i dosta je tekući. Također, brzo se upija i lagano razmazuje po koži, pri čemu ne ostavlja kožu masnom nego ju matira baš kao što i obećaje. Miris je pravi ljetni. Mene podsjeća na more, ljeto, ali realno miriši po kremi za sunčanje. 




SunDance: " Za osjetljivu neosunčanu kožu. Nakon nanošenja učinkovita UVA/UVB zaštita. Vodootporan."

Sastav
Za ovaj proizvod morat ćete izdvojiti samo 16,90 kuna, a time ćete dobiti učinkovitu zaštitu. Otkad ju koristim mogu se pohvaliti da je pojava sunčevih pjega znatno smanjena. 
Također, ako ste sretnica, kao i velika većina žena pa imate dlačice iznad gornje usne obavezno na taj dio nanijeti zaštitni faktor. Jer kad odstranjujete dlačice voskom, odstranjujete i maleni sloj kože, a ovaj mladi sloj kože brže potamni, pa bi moglo doći do nesklada u boji kože. A to ne želimo, zar ne!?

Koju vi kremu koristite?? Kakva su vam iskustva sa SunDance proizvodima??

You Might Also Like

12 comments

  1. Ja sam nabavila neki njihov fluid baš za lice, SPF 50, bijelo pakiranje. Ne matira uopće, već koža ostaje masnjikava i prije se zasjajim, čak i uz Murad primer. Imam mješovitu kožu i uopće mi ne odgovara :( Na kraju sam nabavila Paula's Choice fluid. No ajde, za tu lovu i nije neka šteta pa ću ga već proslijediti. Baš me zanima kakav bi mi bio ovaj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni znala da imaju veći SPF za lice. Ovaj je meni super, jer sam po ljeti baš masna u T-zoni. Probaj, nije skup a može ti se pokazati kao odličan.

      Delete
    2. Imaju i toniranu verziju, nesto sitno skuplju, koristim je kao primer jer nema gotovo nikakvo prekrivanje, ali malo daje blur efekt licu, veze tekuci puder bolesno dobro i odrzava me matiranom i vise nego solidno za temperature preko 30 :)

      Delete
    3. Stvarno!?? Nisam to uopće znala!! U kakvom je pakiranju? Baš ću potražiti!

      Delete
  2. Korisne informacije, stvarno povoljno, a dobro :)

    ReplyDelete
  3. Danas idem u opskrbu za ljetne dane u obližnju drogeriju tako da ću ovaj proizvod sigurno potražiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno će ti trebati za nadolazeće dane!! Nadam se da će ti odgovarati!

      Delete
  4. meni ocito neki sastojak ne pase jer sam od nje dobila dva potkozna prista, bas bed :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj to je grozno. Tako je i meni bilo kad sam se mazala po licu sa njihovim kremama za tijelo.. A bole užasno.. Šteta, jako je povoljna!

      Delete
  5. Odličan mi je ovaj fluid i koristim ga već nekoliko ljeta, a najčešće ga koristim na plaži jer me ne matira dovoljno, a ovako za svaki dan mi je odličan za dekolte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene baš lijepo matira! Ali to sada ovisi tko se više zamasti i inače, mislim na T-zonu. Meni je najbitnije da ne dobijem previše pjegica, jer mene kad napadnu cijeli nos i obrazi su mi pjegavi!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram