Što sam nosila na more, a što stvarno koristila!!

7/22/2016

Kopajući po folderima sa slikama za blog našla sam  slike proizvoda koje sam nosila na more i sjetila sam se da uopće nisam objavila obećani post!! Ako vam se čita što sam od dekorative i preparative nosila na more nastavite čitati! Obavezno ću se osvrnuti i na to koje sam proizvode koristila, pa će mi to ujedno biti i vodič prilikom sljedećeg pakiranja za put. Vidjeti čete da sam sklona spakirati previše toga! :)


Krećemo od glave!! :) 
Spakirala sam L'oreal šampon i regenerator koje sam kupila na akciji u Mulleru. Oba proizvoda su koštala 16 kuna, morala sam iskoristiti tu akciju, a i Color - vive liniju već duže vrijeme koristim i obožavam!! Šampon je pun srebrnih čestica pa me bilo strah da će mi kosa biti puna šljokica, ali ne zadržavaju se u kosi. Kosi daje prekrasan sjaj! L'oreal proizvodi su mi za sada najbolji proizvodi za njegu i održavanje kose. Tu se našao i Avonov serum za vrhove, koji još uvijek čeka svoj red za recenziju. Volim ga koristiti, sviđa mi se kako njeguje kosu, a i miris je božanstven! Balea masku za kosu sam isto tako nosila na more, nije pretjerano jaka što se njege tiće, više mi dođe kao regenerator, nego maska.  


CadeaVera piling za lice koji je već mnogo puta opjevan na mom blogu, ali nikako da zaradi samostalnu recenziju! Njega nisam koristila ni jednom! Nit sam se sjetila, nit mi se dalo! Dva SunDance mlijeka za sunčanje za lice sam nosila samo zato što je jedno bilo pri kraju, a s obzirom da tamo gdje ja ljetujem nema DM-a, morala sam nositi back-up! Ziaja micelarnu također nisam niti jednom koristila, jer sam ono malo šminke što sam koristila odstranila gelom za umivanje! Sad kad gledam slike, vidim da ga uopće nema na fotkama! Radi se o Balea gelu za umivanje (onaj rozi na pumpicu) koji mi odlično odgovara ljeti, jer drži pod kontrolom moju mješovitu kožu!


Čim počne toplije vrijeme ostavljam parfeme i koristim Avonove mirisne sprejeve! Imam ih nekoliko u kolekciji i rotiram ih redovito! Favoriti su mi ovaj na slici sa mirisom jasmina i još jedan kojeg nema na slici sa mirisom naranče. Njega kože na moru se ne razlikuje puno od one koju prakticiram i kod kuće. Trenutno koristim Avonove kremice i to Anew Hydro-advance za područje oko očiju i Nutraeffects gel kremu za hidrataciju! Obje kreme su na redu za zasebne recenzije pa vas neću sada gnjaviti sa detaljima!


Pretjerivanje je počelo :)!! Znači maske za lice, procijenila sam da su mi čak tri potrebne za dva tjedna mora!! :) Koristila sam samo Freeman masku i Balea enzimsku masku! Radila sam multimasking, znači na T-zonu stavim Freeman masku, a na obraze Baleinu masku! Koristila sam ih samo jednom, a Freemanova maska je zauzela dosta prostora u neseseru! Mogla sam i bez njih!


Palmolive mlijeko za tuširanje sam nosila jer sam imala viška doma! Dosta je blagog mirisa, ne bih rekla da je osvježavajući! Inače na moru radije koristim gelove za tuširanje intenzivnijih mirisnih nota! Nosila sam čak dva losiona za tijelo! Točnije, losion i ulje! Ulje nisam ni taknula, jer je bilo prevruće, a ako nešto mrzim onda je to osjećaj ljepljivosti na koži!


Dezodorans sam ponijela i ostavila na moru, ne sviđa mi se kako miriše! Aveo odstranjivač laka nisam uopće koristila, jer nisam niti jednom lakirala nokte, bila sam lijena!! Balea Urea krema se dosta koristila jer mi kamenčići na plaži jako isuše ruke! Olival kamen za stopala uvijek nosim sa sobom, jako je dobar i odlično otklanja mrtvu kožu!!


Lakovi za nokte su besposleno čekali mazanje noktiju, ali eto, nije mi se dalo zamarati sa tim! Nosila sam Yozul ( mislim da se tako zove, bili su dostupni u Offertisimi) rozi lak, Maybelline zlatni šljokičasti lak kojeg volim u kombinaciji sa Nicole prljavo rozim lakom, Essence Off to Miami lak, Ados nijansu 680 koju obožavam i Wet n wild Private viewing nijansu. Inače, ovaj Nicole lak na noktima samostalno potraje možda par sati ako ništa ne radite, ali kad na njega namažem još sloj Maybelline zlatnih šljokica onda potraje i do tjedan dana!!



Krećemo sa dekorativnom kozmetikom koje sam nosila previše! Ne znam zašto, valjda sam mislila da sam party animal, a nisam!!:) Znači, nosila sam Holika Holika BB kremu koja mi je odgovarala dok nisam uhvatila malo boje, a kad sam uhvatila boje tu je trebao uskočiti Wet n wild Coverall puder! Kad sam uhvatila boju sav make-up je sveden na minimum, tako da njega nisam uopće koristila! Aura Highlighteri su išli na more kako bih ih mogla testirati!! Mhhhm, testirani su bili jednom i to u kutu oka! Nosila sam dva Catrice rumenila, na kraju sam koristila ovo tamnije u nijansi Rosewood, koja nažalost više nije dostupna! Odlična je, može poslužiti i za lagano konturiranje! Essence fix & mat puder sam koristila. To čudo nikako da potrošim!


Imala sam ideju da ove godine neću ponijeti paletu sjenila na more, jer sam zapostavila mono sjenila! Ponijela sam tri nijanse neutralnih, smeđih nijansi jer takve volim nositi.. Nisam ih nosila nijednom.. Samim time dolazite do zaključka da je i Avon baza za sjenila bespotrebno išla na more!! Essence maskaru sam koristila svaki put kad sam izlazila, jer sa njom oči stvarno dođu do izražaja! Eveline tuš nisam nosila niti jednom!!


I posljednji na redu su bili ruževi! Kod pakiranja se nisam mogla odlučiti koje nijanse nositi, pa je izbor pao na najnovije ruževe kako bih ih istodobno mogla i testirati! Od svih nijansi jedino sam nosila ruž u srebrnom pakiranju! Radi se o P2 Full Shine ružu za usne, čiju recenziju ste mogle pročitati ovdje.

I došli smo do kraja, sada kada imam ovaj post, vidim da i dalje previše stvari pakiram kada odlazim na more. Vjerujte mi, bilo je puno puno gore! Bilo je vremena kada sam nosila veliku većinu dekorativne kozmetike sa sobom na more, samo iz razloga što mi je bilo žao ostaviti nešto kod kuće.. Iako sam se jako poboljšala što se tiče pakiranja, ipak tu još ima dosta mjesta za napredak. Barem kod dekorativne kozmetike! Mogla sam komotno uzeti maskaru, BB kremu, rumenilo, ruž i labelo u boji i bilo bi mi dosta!!

Kakve ste vi kad je pakiranje u pitanju?? 


You Might Also Like

8 comments

  1. I ja imam par avonovih sprejica i odlicni su mi! Preporucam ti onaj od vanilije i sandalovine, predivno mirise:)

    http://nikolinasbeautyworld.blogspot.de/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imala sam taj gel za tuširanje i jako mi se sviđao miris!! Vjerojatno cu ga isprobati, ali tek sljedeceg ljeta! Hvala na preporuci. :)

      Delete
  2. haha meni je ovo prejako citat kako neke stvari uopce ne taknemo a uzeli ih na more. ja sam svoje stvari bila svela na minimum, ali ima jedna stvar koju nisam niti takla a to je bilo ulje za brze tamnjenje jer tek kad sam dosla na more mi je sinulo "ulje i pijesak?!" ajme uzas na sta bi to licilo haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulje i pijesak bi stvarno bila dobitna kombinacija ;) Lakove nisam ni taknula, a da ih nisam spakirala, onda bi dva tjedna kukala kako nemam s cime nalakirati nokte!! :)

      Delete
  3. ahahah predobar post :D ono tri maske za lice hahahaha :D
    i gle koliko lakova :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kužiš!! :) Imam problem! :D Dobro da sam smanjila količinu proizvoda!! Hahaha

      Delete
  4. I sama uvijek ponesem previše stvari te ih onda uopće ne koristim, a posebno znam pretjerati s make upom jer se na moru ne šminkam puno. Ove godine sam upola smanjila količinu kozmetike koju sam nosila te su se i onda našli proizvodi koje nisam koristila :D A što reći, žene :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma i ja se isto minimalno šminkam na moru!! Kad koža potamni dovoljna mi je maskara i labelo, ali kad ja moram spakirati hrpu dekorative!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram