Favoriti - studeni 2016

11/28/2016


Pozdrav drage moje!!
Kako sam u posljednjih nekoliko mjeseci koristila različite proizvode, koji su se mijenjali iz mjeseca u mjesec, odlučila sam pisati postove o mjesečnim favoritima. Kada mi je kolekcija bila još prilično skromna, i kada sam svaki mjesec koristila skoro iste proizvode, nije mi imalo smisla pisati vam stalno o istim proizvodima!! 
Nakon kratkog uvoda, krenimo sa favoritima!!


Prvi na redu je Catrice All Matt plus tekući puder, kojeg obožavam. Kupila sam ga prošle godine, kada je ova nijansa (030) izlazila iz asortimana. U početku sam se brinula o tome što ću kada ga potrošim, jer mi je nijansa taman, ali sada se ne brinem jer Alverde ima pigmente za pudere, pa si možete riktati nijansu kako vam odgovara!! Puder koristim svakodnevno, i vidi se na ambalaži da sam mu pri kraju!



O Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay maski sam već pisala recenziju. Stvarno sam oduševljena njome. Zabavna je za koristiti, a pritom ukloni sve gadosti sa lica. Ujedno su fora i izrazi gađenja ukućana kada ju imam na sebi!! :) Svašta me veseli! :)


Essence Get big lashes maskara je prva maskara u dugo vremena koja mi u potpunosti odgovara!! Ne trusi se, ne preslikava se, odlično razdvaja trepavice, ne bole me oči od nje!! Zaslužila je zasebnu recenziju!


Od proizvoda za usne, najviše sam posezala za MUA ružem za usne (br.3) i za Maybelline Baby Lips labelom koje je pigmentirano dovoljno da ga se nosi kao ruž za usne! MUA ruž mi je super kada želim nude izgled, baš je prava prijelazna boja. Nije previše smeđa, a opet nije presvijetla!

Swatchevi



Ovo neugledno rumenilo mi je odlično! Radi se o brandu Guylond koja je dostupna u Douglas parfumerijama. Izuzetno je povoljna, a prodaje se u onim setovima, koferima itd. Osim ovog rumenila i palete sjenila, sve ostalo sam pobacala u smeće, jer je iznimno loše kvalitete. Ali ovo prljavo rozo rumenilo je prekrasno, trajno na licu, odlično pigmentirano!! Sve ono što tražim u rumenilu. Vidi se u čošku da sam već dotaknula dno, i cilj mi ga je potrošiti do kraja. S druge strane je bilo još jedno rumenilo, par nijansi tamnije i isto je bilo odlično. Njega sam već potrošila, kao što vidite. 

Swatch rumenila

To su bili proizvodi za kojima sam najviše posezala u studenome!! Koji su vaši favoriti?? 




You Might Also Like

11 comments

  1. Lijepo društvance :D Ruž mi je baš divan, volim takve nijanse :)

    ReplyDelete
  2. Fora su ti favoriti, nemamo niti jedan zajednički. Nasmijala si me s ovim kak se ukućani gade nad maskom, meni se moji uvijek smiju dok stavim neku, jedino ne kuže onu prozirnu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I gade i uplaše! Mogla sam ju komotno profurati pod masku za Haloween!! :)

      Delete
  3. Maskara i puder su mi all time favoriti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maskara je stvarno odlična, definitivno ću ju kupiti ponovno, jer mi odgovara! Već se dugo borim sa time da nađem odgovarajuću maskaru!

      Delete
  4. Obožavam Catrice All matt puder... iako imam suhu kožu odlično se ponaša i dosad mi nije istaknuo suhe dijelove <3 Love it

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mislila sam da bi odlično odgovarao i suhoj koži, jer nije tipični mat puder. Više pruža satenski prirodni finiš!

      Delete
  5. essence meni ima dobre maskare uvijek.
    a Baby lips imam i ja- baš je poput ruža!

    ReplyDelete
  6. Ma ja sam bila u potrazi za maskarom koja bi mi odgovarala i nekako sam preskočila Essence maskare, ali sada kada razmišljam Essence maskare su mi uvijek odgovarale. Da, Baby lips je stvarno odlično pigmentiran, baš poput ruža!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A i da ti ne odgovaraju- nisu skupe pa ti nije zao novaca.. tako ja barem gledam.
      Ali stvarno- Big lashes ljubicasta naj maskara ikad. Sad imam ovu novu u narancastoj ambalazi- takoder sam zadovoljna njome!
      A lipsića ^^ imam 3. Ako nista drugo, barem lijepo bojaju usne haha

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram