New in #13

4/16/2018

noviteti-makeupfandra

Danas vam pišem o novitetima koje sam akumulirala u posljednjih nekoliko mjeseci. Ovog puta prevladavaju dekorativni proizvodi, pa ako vas zanima s čime se zabavljam u posljednje vrijeme nastavite čitati!!



got2b-prah-za-volumen-kose-L'oreal-piling-za-lice-glow

Got2b puder za volumen kose sam kupila, jer mi kronično fali volumena u kosi. Za sada sam ga isprobala samo jednom, ali ono što sam zaključila je to da pudera treba jako malo i da mu je učinak odličan. 
L'oreal smooth sugars glow piling za lice mi je vrhunski proizvod. Spremam vam zasebnu recenziju.

Balea-Aqua-krema-za-lice-Balea-Vital-serum-za-lice

Balea proizvodima se uvijek vračam. Balea Aqua kremu obožavam i koristim ju s prekidima sigurno desetak godina. Jako dobro hidratizira, puno bolje od Aqua seruma. Imam mješovitu kožu s masnom T-zonom i mojoj koži lica ova krema jako dobro odgovara. Krema se brzo upije u kožu, a miris je baš osvježavajući. Sve u svemu, meni je krema odlična.
Balea Vital serum za lice koristim prvi puta i za sad mi se jako sviđa. Brzo se upija u kožu i odlična je baza za ulja za lice koja su mi sljedeći korak, nakon seruma. Detaljnije dojmove ću vam pisati u zasebnoj recenziji. 

CadeaVera-pjena-za-umivanje-Balea-krema-za-ruke-COSRX-flaster-za-prištiće

CadeaVera pjenu za umivanje lica koristim jako dugo i ako me pratite duže vrijeme možete ju vidjeti ili u potrošenim proizvodima ili u novitetima. 
Balea kremi za ruke nisam mogla odoljeti zbog preslatkog pakiranja. Jako dobro hidratizira, a miris nije prenapadan.
Cosrx "flasteri" za akne su mi otkriće mjeseca. Izaberete si "flaster" koji odgovara veličini prištića, nalijepite ga na prišt i ostavite. "Flaster" služi kao zaštita prištića od nečistoća, a pritom upija sekret. Ne isušuje kožu na kojoj se nalazi. Kad odlijepite flaster, na flasteru ostane sva izlučevina koju je upio. U paketiću se nalazi 24 flastera. Ovo je odlično za osobe koje imaju povremenih problema s prištevima. Ako su vam prištevi konstanta u životu, mislim da ovo ne bi bilo financijski isplativo. Cijena paketića je 30 kuna na iherb.com.

L'Angelica-gel-za-tuširanje-Treaclemoon-piling-za-tijelo

L'Angelica gelovi za tuširanje su mi odlični. Ovog puta sam odabrala gel s mirisom breskve i nisam pogriješila. Prekrasno miriši i ne isušuje kožu. Baš mi se gušt tuširati s ovim gelom! Ako niste isprobale, morate!!
Treaclemoon piling za tijelo od borovnice mi je ok. Puno je bolji od Balea pilinga za tijelo, ali nije bolji od Ziaja pilinga od naranče. Tako da sam još u potrazi za dostojnom zamjenom, pošto Ziaja piling ne mogu nigdje naći.

Catrice-all-matt-fiksator-Catrice-highlighter-Catrice-puder-u-kamenu

Opskrbila sam se i s Catrice novitetima. S obzirom na to da nikad nisam isprobala fiksatore, odlučila sam dati šansu Catrice matirajućem fiksatoru. Do sada sam ga isprobala već nekoliko puta i moram priznati da ne matira, ali lijepo sjedini šminku na licu. 
Catrice Light Correcting serum primer (Candlelight) me privukao prvenstveno zbog prekrasne ambalaže. Meni je primer odličan. Ono što možete očekivati od njega je to da će dati zdravi sjaj koži. Ovo nije primer koji popunjava pore, barem ne moje. Postoji još jedna nijansa ovog primera (zlatna) koju ću kupiti za ljeto!
Već i ptice na grani znaju da obožavam Catrice pudere u kamenu, a pošto sam pri kraju s puderom kojeg trenutno koristim, morala sam si kupiti rezervni. 


Dočekale smo i e.l.f. cosmetics!! Mislim da smo svi brojali dane da nam stigne jedan od povoljnijih brandova kozmetike, a onda hladan tuš! Cijene koje su nas dočekale su duplo skuplje, pa za 4 proizvoda možete ostaviti do 200 kuna u trgovini. Meni je to u najmanju ruku jadno i nema šanse da ijedan proizvod kupim kod nas. Sva sreća pa možemo birati gdje ćemo potrošiti novce. Ja sam svoje odlučila potrošiti na iherb.com. Kupila sam kremastu paletu za konturiranje (36,90 kn), puder za setiranje područja oko očiju (19 kn).

Elf-cosmetics-mat-ruževi-u-olovci

Svi već znamo da su mi ruževi slaba strana, pa sam morala naručiti i ove ruževe. Svaki je koštao 18,90 kuna! Njih koristim već neko vrijeme, pa ću vam uskoro natipkati recenziju.

Essence-GLOW-LE-Essence-rumenilo-Essence-Shine-on-ruževi

Kupila sam i nešto Essence noviteta. Iako sam čvrsto odlučila da neću kupovati proizvode iz LE kolekcija, ipak sam popustila i kupila sprej za setiranje i puder u kamenu koji daje dewy finiš. Oba su iz Glow kolekcije. Što se tiče ovog pudera u kamenu, ja sam mislila da je to highlighter, a da ga kupim pomogla mu je i činjenica da se radi o marble izgledu samog proizvoda. Pod prstima je jako mekan i ja ću ga sigurno koristiti kao highlighter. Nije metalik, nego je baš za svaki dan. Fiksator sam koristila jednom, samo zato što mu je pumpica loša. Ne raspršuje maglicu, nego vas baš "lijepo" zašprica. 
Dugo nisam kupila Essence rumenilo, pa sam se odlučila počastiti s mat rumenilom u nijansi 20 berry me up!
Zasitila sam se ultra mat ruževa i ovog proljeća više preferiram shine ruževe slabije prekrivne moći. Odlučila sam priliku dati Essence Shine on ruževima, koji su dio novog Essence asortimana! Nijanse su 07 Crystal polish i 08 Flaming red.

Golden-Rose-Metals-Sculpting-Paleta-Golden-Rose-Lip-Blush-velvet-touch-Golden-Rose-Soft-&-matte-creamy-lip-color

I u Golden Rose trgovine su stigli noviteti, pa nisam mogla nešto ne kupiti. Iz Metals kolekcije sam kupila Sculpting paletu koja u sebi sadrži rumenilo, highlighter i bronzer. Kupila sam i Lip & blush velvet touch - iako je namijenjen i za usne i za lice, ja ga koristim kao rumenilo. Prekrasno je i na licu izgleda baš prirodno. 
Golden Rose Soft & Matte Creamy Lip Color u nijansama 108 i 111 su mi ok. Mene jako podsjećaju na Trend it Up Ultra matte kremaste ruževe za usne. 

Elf-kist-za-konturiranje-Original-Beauty-Blender-e-bay-kistovi-za-sjenila

E.l.f.Cosmetics kist za konturiranje sam također naručila sa iherb.com. Jako je kvalitetan i precizan! Originalni beauty blender sam kupila na stranici Cult beauty! Otkad sam ga kupila, ne odvajam se od njega. Fenomenalno izblenda puder i korektor! Ja sam prezadovoljna! Opet sam kupila set kistova za sjenila s ebay-a, kao i ovo gumeno pomagalo za čišćenje kistova. 

Wet-n-Wild-korektor-Maybelline-Age-eraser-korektor-L'oreal-infallible-primer

Wet n Wild korektor u nijansi Light Ivory sam kupila jer sam čula da je dosta sličan Maybelline (u sredini) korektoru. Iskreno, meni to nije ni blizu. Ono što mi se ne sviđa je četkica na aplikatoru, koja nema dovoljno materijala na sebi, pa me onda grebe ta plastika od aplikatora. 
Maybelline korektor u nijansi Brightener sam kupila čim sam ga vidjela u DM-u. Iako je rozog podtona, meni odlično odgovara. Jako lijepo posvijetli unutarnji dio oka.
L'oreal Infaillible primer za popunjavanje pora sam isprobala nekoliko puta i za sad me nije oduševio. Nastavit ću ga koristiti, pa vam javim dojmove. 

L.O.V-rumenilo-

L.O.V. ruž za usne u nijansi Sydney sam dobila prilikom kupovine časopisa Ljepota i zdravlje, a rumenilo sam kupila na aktualnom sniženju L.O.V proizvoda u DM-u i Mulleru. Proizvodi su sniženi 50% jer mijenjaju asortiman, pa je sada pravo vrijeme za isprobati neke od proizvoda.

Napokon smo stigli do kraja!! Sad vidim da sam neke proizvode zaboravila fotografirati, ali što je tu je. Ionako su ovi noviteti predugački!! 

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda?? Koji se noviteti kriju u vašim ladicama??? 

You Might Also Like

4 comments

  1. Najviše me zanima ovaj puder za volumen, jer i sama patim od kroničnog nedostatka istoga (problemi tanke i rijetke kose)... Kao i ti, obožavam CV umivalicu u pjeni i uvijek je imam na zalihi! :D

    ReplyDelete
  2. Odlični noviteti. Zanima CV umivalica jer je do sada nisam koristila a imam isti tip kože kao i ti. Sadrži li alkohol?

    ReplyDelete
  3. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete
  4. Uh Andreja, mnogo lepih stvari tu ima! Zanimaju me taj Loreal piling, Essence shine ruzevi i GR ruzevi.. Rado cu citati o cemu god budes pisala :). I kod mene ima svacega.. Deborah tecni puder Extra Mat, Lorealov True Match korektor u stiku, GR baza za senke, Mixa Anti-Imperfections krema, itd.. Kristina

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram