3 za dan, 3 za noć - ruževi JESEN/ZIMA

11/28/2014

S obzirom da je zahladilo, pravo je vrijeme da vas upoznam sa ruževima koje koristim i koje ću nastaviti koristiti kroz jesen i zimu!! Podjelila sam ih u dvije skupine, jednu u kojoj su ruževi koje preferiram nositi po danu, i drugu skupinu u kojoj su ruževi za kojima posežem kad izlazim.
U prvoj skupini (onoj za dan) se nalaze neutralne, nude nijanse. Nekako se ne osjećam ugodno noseći tamno ljubičasti ili tamno crveni ruž u dnevnim kombinacijama. Naravno da ću posegnuti za tamno crvenom nijansom kad su u pitanju neke svečanosti (svadba, Božić...), ali na običan dan kad se baš ništa ne događa više posežem za neutralnim nijansama.. A to su u posljednje vrijeme baš ove tri nijanse!!

DAN

Essence longlasting ruž (Natural Beauty) - već i ptice na grani znaju da mi je ovo jedna od omiljenih nijansi, koju stvarno često koristim. To je nijansa za kojom posežem kad ne znam koji bih ruž stavila na usne. Paše uz svaki look, i uz "smokey eyes" i uz "no makeup look". Najbolje od svega je što ne isušuje usne, a trajnost je sasvim korektna, ako se uzme u obzir cijena! Nijansa je roskasto - nude, swatch i recenziju  možete pročitati ovdje.

MUA (br.11) - ovo je prava Kyle Jenner nijansa. Kupljena je u onoj navali na MUA kozmetiku!! Ne znam da li se sjećate, prije par godina kad je MUA ostvarila određeni broj fanova na Facebooku dali su svima free shiping i još 50% na sve proizvode. Naravno da sam to morala iskoristiti i između ostalog, kupila sam i ovaj ruž, koji još od onda nepravedno stoji u ladici i čeka svoj red. Ima sreće jer me u posljednje vrijeme drži zaluđenost nudačima, pa je napokon došao na red. Nijansa je nude sa primjesama smeđe!! Nije pretamna, na mojim usnama djeluje kao "my lips but better" boja!

Golden Rose Vitamin E ruž za usne (br.99) - Golden Rose ruževe sam otkrila tek ove godine! Moram reći da nije baš bila ljubav na prvi pogled, više na drugi :). Ne znam zašto, valjda miris, ili izbor nijanse koju sam prvu kupila. Kasnije sam ipak malo istraživala nijase po netu i našla nekoliko zanimljivih koje obožavam! A trenutno, vrlo često, posežem baš za br.99 koja je isto nude boja sa smeđim tonovima u sebi, ali svijetlija boja od gore navedenog MUA ruža. Sada sam u potrazi za nijansu/dvije tamnijim GR ružem od broja 99! Ako imate koji prijedlog, slobodno ga ostavite u komentarima!!

Slikano na umjetnom svjetlu, pa nijanse nisu baš realne! Na kraju posta je slika sa realnijim prikazom svih nijansi slikana na prirodnom svjetlu!

NOĆ
Wet n wild (Sugar Plum Fairy) - prekrasna ljubičasta nijansa!! Ono što mi se sviđa kod ovog ruža je da samo u jednom jačem nanosu pruža potpuno prekrivanje, ali ako samo želim blago obojati usne onda ga samo "natapkam" i pruža sasvim dovoljno boje. S obzirom da ja svoje ruževe držim u ladici u uspravnom položaju, moram reći da sam se šokirala kad sam ga išla slikati za ovaj post, jer mi se dogodilo da je ruž jednostavno puknuo, što se vidi na slici dolje!! Detaljna recenzija i swatchevi se nalaze ovdje!

Manhattan X-treme last & shine (54V) - jako lijepa crveno-smeđa nijansa!! Ruž je kremast, nikako suh i zato me baš i iznenadilo to što stvarno dugo traje na usnama. Ovo je nijansa koju ću zasigurno nositi za Božić!! Također, imam dojam da su mi zubi bjelji nego inače sa ovim ružem, a to je uvijek in, zar ne?!

Golden Rose Velvet matte (br.23) - i naravno za kraj, nijansa broj 23!! Omiljena među blogger nacijom :)! Kad sam ju vidjela znala sam da ju moram imati!! Prekrasna tamno tamno crvena, koja daje potpuno prekrivanje u samo jednom premazu!! Neću previše pisati o njoj, jer spremam post o GR Velvet matte ruževima :)

Slikano na umjetnom svjetlu!

Slikano na prirodnom svjetlu! Realne nijanse!
Koji je vaš omiljeni ruž ove sezone? Imamo li kojeg zajedničkog favorita?

You Might Also Like

20 comments

  1. Natural beauty izgleda odlično :) Preko ovih hladniji mjeseci češće koristim balzame u boji, nego ruževe :) A trenutno mi je omiljeni Pixi lip balm ripe raspberry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natural beauty je odličan! Vjerojatno će biti prvi ruž ikad kojeg ću potrošiti do kraja!!
      Hvala ti na komentaru :)

      Delete
  2. I ja imam GR 23 i obožavam ga :D
    Doduše zimi nosim dosta tamnije nijanse i preko dana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, 23 je divan ruž!! Ja se nekako ne osjećam ugodno sa tamnim ružem preko dana, ne znam zašto :D Meni su oni više namijenjeni za noćne izlaske :D

      Delete
  3. Moram nabaviti taj Essencov,svi ga vole izgleda :D

    ReplyDelete
  4. ok, you made me do it.. :) moram si sad pokupiti GR 99..ja sam se GR ruževa dohvatila tek prije koji tjedan..u mojoj blizini ih nije bilo za kupiti, tj barem sam mislila da ih nema.. za sada sam pokupila 125 i 129..a budući da mi se sviđa ovaj tvoj 99, izgleda da ću malo obogatiti kolekciju :) krasan post,btw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :)!! Vidjela sam tvoj post i ja si moram nabaviti br.125 zbog tebe :D!!

      Delete
  5. Zajednicki nam je Natural Beauty:) Iz druge grupe mi se svi svidjaju.A ove jeseni/zime najvise nosim ruz iz Flormar Supermatte linije i br.12 iz GR Velvet Matte linije,nosim tamne nijanse nezavisno od doba dana(ali tek od skoro je tako,uz blogove sam se osmelila:)) Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma i ja se moram samo malo ohrabriti, ima još vremena :D!! Flormar ruževe još nisam nikad probala, ali i njih imam u planu!!
      Hvala ti na komentaru! :)

      Delete
  6. Svi su mi stvarno prekrasni no ako moram birati izdvojila bih essence natural beauty i gr 23 koji su mi naprosto predivni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. GR linija velvet matte mi je divna!!! broj 23 mi je na drugim blogovima bio prekrasan i jednostavno sam si ga morala kupiti, pa makar mi stajao u ladici :D

      Delete
  7. WnW ruž je predivan, mada je pakovanje užasno :/ moji ruževi još nisu popucali, a nadam se i da neće, ejr već imam dovoljno stresova pokušavajući da vratim poklopac a da ne oštetim ruž :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da i taj poklopac, obavezno barem malo zahvatim ruž sa njime!! :)

      Delete
  8. Ja sam jedna od onih koje nose tamnoljubičasti ruž po danu bez beda :D. Neutralnih nijansi skoro da ni nemam, a onih par koje imam čame negdje u dubinama ladice ;). Ovaj GR Velvet Matt 23 je divan <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja do prije godinu dana nisam ni preferirala nude nijanse!! Obe godine me primila nude manija :D

      Delete
  9. Sugar Plum Fairy je divna nijansa i obožavam ju nositi :D baš je neka zimsko-princeska <3
    GR 23 mi je na popisu kupovine :D
    Essence natural beauty isto krasna za svakodnevni look i/ili smokey eyes :D
    odličan izbor i post :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i meni je Sugar Plum Fairy prekrasna nijansa, usudila bih se reći čak i najdraža od nama dostupnih.. GR 23 je prekrasan i taman za ovo vrijeme, nečeš požaliti ako ga odlučiš kupiti!!
      Hvala ti puno na komentaru :)

      Delete
  10. Divan izbor ruževa :D WnW ruž mi je predivan i baš mi je žao što je puknuo. Šteta što se tako dobri ruževi nalaze u nekvalitetnoj ambalaži :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, nažalost ambalaža je katastrofa!! Sad moram biti još opreznija kod korištenja nego prije ;) Pitam se kako bi izgledao da sam ga nosila u torbi :D

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram