New in #2

11/24/2014

Danas vam donosim pregled proizvoda koje sam kupila tijekom 11 mjeseca!! Ako vam je zanimljiv ovakav tip postova nastavite čitati :) Proizvode sam kupovala kroz 10. i 11. mjesec, tako da


sam neke već i koristila i stekla mišljenje o njima, pa se nemote čuditi ako recenziju nekog od ovih proizvoda budete ubrzo i čitale :). Kako to obično i bude kod mene, u zimskim mjesecima nekako više kupujem preparativnu kozmetiku nego make-up.


CV tonik protiv prištića - dugo se borim sa aknama na području brade, i isprobavam sve za šta mislim da bi moglo pomoći, pa sam se odlučila za ovaj tonik!! Od kad sam kupila micelarnu malo je zanemaren, ali ne sumnjam da će i on doći na red.

CV enzimski piling u prahu - ovo me privuklo već iz samog naziva proizvoda. Nisam nikad isprobala enzimske pilinge, a još k tome bio je u prahu, pa sam i njemu odlučila pružiti priliku. Ako me pratite od početka bloganja mogle ste primjetiti da baš volim Cadea Vera preparativnu kozmetiku, i da se u ogromnoj ponudi povoljnih proizvoda kriju pravi mali dragulji. Cijena ovog pilinga je 31,90 kuna. On je testiran već nekoliko puta i u dogledno vrijeme stiže i recenzija.

Schwarzkopf Nectra Color ( nijansa 662 Nugat smeđa) - Trebala mi je boja za kosu, pa sam odlučila isprobati ovu. Kad sam došla doma, potražila sam recenzije na netu, i nisam naišla ni na jednu dobru, i moram priznati da sam se čak i bojala farbati. No, odlučila sam joj dati šansu, i moram priznati da je boja dobro ispala. Cijena je 44,90 kuna!

Set kistova sa Buyincoins.com stranice - set od 12 kistova za svega 44 kune!! Dojmove očekujte jako brzo!

Balea Cell Energy dnevna krema - s obzirom da sam oduševljena serum-kremom iz iste linije, kupila sam i dnevnu kremu. Nju sam prethodno isprobala kupivši putno pakiranje. Tada sam kupila i putno pakiranje noćne kreme, ali ona mi nije bila dobra. Cijena kreme je 44/45 kuna!

Freeman maska (mentol i limun) za masnu kožu - puno sam čitala o tim maskama, pa sam joj htjela pružiti priliku da i mene očara.. Dostupne su samo u Kozmo drogerijama, a cijena im je 36 kuna.

Essence rumenila iz LE Come to town - o njima ste već mogle čitati ovdje.
CV okoločna krema 35+ - razlog za kupovinu ove kreme je vrlo jednostavan, potrošila sam Avonovu kremicu iz ovog posta, pa mi je trebala nova.. S obzirom da volim isprobavati nove proizvode rijetko se vraćam na stare proizvode, to stvarno mora biti proizvod koji me oborio s nogu. Dok ga ne nađem, tražim dalje :) Cijena 25 kuna!!

Garnier micelarna voda - ovo koristim od kad sam ju kupila i imam samo riječi hvale za nju. Inače, ovo mi je prva micelarna voda koju sam ikad koristila. Hvalospjeve o ovom proizvodu čete uskoro čitati :D!! Cijena 39 kuna!!

To su moji noviteti u prethodnih mjesec i pol dana. Sad kad to tipkam sjetila sam se još pola stvari koje sam zaboravila poslikati ( Essene lip cream, Wnw lakovi za nokte, Duchesse i Isere blazinice za skidanje šminke/laka za nokte). No, nije važno, ionako čete o većini toga čitati u narednim mjesecima!!

Što ste vi zadnje kupile?? Imamo li zajedničkih noviteta? Iako će većina proizvoda biti recenzirana, imate li možda želju o kojem bi prvo htjele čitati? Pišite mu u komentarima :)

You Might Also Like

14 comments

  1. željno iščekujem recenziju puder-pilingu :) a što se tiče novih proizvoda,imam hrpu na piku iz avonovog božićnog kataloga..pa ćemo vidjeti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam htjela Avonov katalog ni uzeti u ruke, jer bi opet hrpu toga naručila. Božić se bliži, trebam malo i na druge potrošiti :).. Bit će recenzija! :)

      Delete
  2. Jedva čekam recenziju četkica :))

    ReplyDelete
  3. ovjde ima mnoštvo zanimljivih i korisnih stvarčica :)
    posebno si me zainteresirala za CV piling u prahu, nikad nisam koristila ovako nešto i željno iščekujem recenziju :D koristila sam CV odstranjivač šminke i bila zadovoljna s njim :D
    i ova CV okoloočna krema me zainteresirala :D
    NECTRA color farbu sam koristila kod pramenova i meni se svidjela, lijepo traje, ali sam uzela svjetliju,, i onaj regenerator u vrećici šta dobiješ uz nju miriši bajno <3
    Freeman žutu masku sam isto isprobala i bila poprilično zadovoljna s njom, razmišljam o kupnji ove tube :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Freeman maska je odlična ako imaš masnu/mješovitu kožu kao ja, meni baš pomogne dosta. Vjerojatno će mi trajati cijelu vječnost jer ju koristim samo na T-zoni i bradi.
      Da, slažem se sa tobom, regenerator prekrasno miriši, i više je nego dovoljan za 2 korištenja. Planiram ga koristiti opet za nekih pola mjeseca da malo oživi boju (ako je to moguće).
      Cv piling u prahu sam i ja kupila baš iz razloga što nikad nisam probala ništa slično!
      Hvala ti na komentaru :)

      Delete
  4. Svega lijepog :)
    A zasto neces koristiti tonik ako koristis micelarnu?
    U svakom slucaju tonik ide poslije micelarne, bez obzira koristis li izmedju toga i neki gel za umivanje ili ne. Nemoj se ustrucavat zbog toga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam to znala! Pretpostavljala sam da mi micelarna ima svrhu i tonika!! Probati ću, mada mi koža u zadnje vrijeme baš voli što manje proizvoda!!

      Delete
    2. Micelarna moze sluziti kao tonik, ali sve zavisi kad je koristis. Ja npr prvo ocistim lice micelarnom, ako imam sminku, onda se umijem gelom, pa stavim po potrebi masku, onda ide tonik i krema, a onda nesto ciljano na bubuljicu :)) (uvece)
      Ako necu da se umivam gelom, to je samo nekad ujutro, onda predjem micelarnom po licu i stavim dnevnu hidratantnu kremu.
      I micelarna je jako dobra za one koji imaju suhu kozu pa nece svaki dan da je umivaju agresivnim gelovima i umivalicama.

      A ako ti imas mjesovito/masno problematicno lice, onda probaj ovako kao ja :)

      Delete
    3. Hvala ti na savjetu, probat ću :).
      Ja sam se ujutro prestala umivati sa pjenom/gelom za umivanje. Počela sam umjesto toga koristiti micelarnu, i stanje sa upaljenim prištićima se promjenilo, na bolje.
      Mislim da je moj problem bio u tome što sam, čitajući blogove i gledajući YT videe, htjela isprobati SVE, i onda mi se dogodilo to da je koža valjda bila prezasićena. Otkad sam preparativu svela na prihvatljivi minimum, stanje se poboljšava iz dana u dan..

      Delete
  5. Schwarzkopf boje za kosu su mi čisto sra*e, da prostiš. Izblide sa moje kose u roku 5 pranja -_-". Mene zanima Freeman maska, čini se zanimljiva :D Super si stvarčice pokupila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, nadam se da meni neće tako brzo izblijediti!! :)

      Delete
  6. Garnier micelarnu jako volim :D Baš me zanima kakva će ti biti Balea krema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se micelarna jako sviđa!! :) Balea kremu koristim već neko vrijeme i za sad mi se sviđa.

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram