Dekorativa koju želim potrošiti u 2015!! - update #2

3/04/2016

Još jedan rep iz prošlosti je napokon na blogu!! :) Znači, situacija je bila sljedeća, ostala sam bez interneta u travnju prošle godine, pa zbog toga nisam bila aktivna na blogu dosta dugo. S obzirom na to da sam imala gotove slike. bilo mi je  žao ne iskoristiti ih, a i dugujem vam zadnji update. Znači, da vas uvedem u priču, ovo su proizvodi koje sam počela koristiti 15. 1. 2015. godine, i koje sam do kraja godine namjeravala potrošiti. Ako vas zanima da li je pan projekt uspješno završio, čitajte dalje! 


Essence Sun Club bronzer nažalost nisam stigla potrošiti do kraja. Završio je u smeću, jer mu je već stvarno istekao rok korištenja. Pred kraj se na proizvodu pojavio tvrdi sloj nečega, koji mi je onemogućavao da pokupim proizvod s kistom. Bronzer je toplijeg tona, ali s obzirom na to da je slabije pigmentiran mogla sam diskretno konturirati lice, a da ne dobijem onaj blatnjavi look.

Kod Essence Be Loud jumbo olovke se vidi napredak, mada ni nju nisam potrošila do kraja. Nije završila u smeću jer mi se sviđa. Odlična je zamjena za balzam za usne, a opet s malo diskretne boje.

Lakovi za nokte su potrošeni!! Rimmel lak u nijansi Funtime Fuschia mi je bio fenomenalan, pred kraj malo gušći, ali uspjela sam ga iscijediti do kraja :).. Šljokičasti lak mi nije bio problem potrošiti, s obzirom na to da se oni inače brže troše!
Sephorine olovke sam trošila dok sam ih mogla normalno držati u ruci. Iskreno, s obzirom na to da se radi o Sephorinim proizvodima, očekivala sam puno više od njih. Postojanost na kapku i uz korištenje baze za sjenilo je ravno nuli. Pigmentacija je prosječna. Koristila sam ih i u oku, ali boja nestane odmah.

 Toaletne vode sam potrošila, jednako kao i Avonove roll-on parfeme.

Sephora smoothing primer je bio odličan. Puder je na njemu izgledao puno bolje. Jedino nisam sigurna da je puder trajao duže!

MUA puder u prahu mi je bio grozan. Nijansa broj 3, koja ne izgleda tako tamno na slici, ali kad se stavi na lice oksidira u narančastu boju. Bačen je u smeće, i moram priznati da ne fali! :)

B.pretty rumenilo u nijansi Pink je potrošeno do kraja!!!! Ovo mi je drugo rumenilo u životu koje sam potrošila! :) Nijansa je bila ok, davala je svjež izgled licu. Nije mi se svidjela sama tekstura rumenila. Nije bilo glatko na dodir, nego su se osjetili fileri (one sitne kuglice koje se osjete pod prstima). 

Od Avon testera sam uspjela potrošiti nijansu Pout i Twinkle Pink. Pout, odlična nude nijansa.. Vidi se po slici da je bila voljena, jer sam ju izdubila do kraja :). Twinkle Pink mi je bila prosječna. Treća nijansa na slici je Instant Mocha - fenomenalna nijansa, nju nisam bacila nego ju i dalje koristim/čuvam kao podsjetnik da ju kupim u normalnoj veličini. Sparkling warm rose i Sparkling Peach nisu dobile baš puno pažnje zato što su pune šljokica, a ja to ne volim. 

Eto, to je posljednji update!! Post je malo siromašniji tekstom nego inače, jer sam proizvode koristila davno, pa sam sigurna da sam ispustila par informacija. Moram priznati da mi je pan projekt bio mrvicu naporan, jer ne volim prilikom svakog šminkanja koristiti iste proizvode. Zato ove godine uzimam pauzu od takvih projekata.
U projektu je sveukupno korišten 21 proizvod, od kojih sam uspjela potrošiti njih 14. Projekt smatram uspješno završenim! :) 

Linkovi na prijašnje postove:

Što ste vi zadnje potrošile??

You Might Also Like

8 comments

  1. Maskaru Essence i Avon ruž, te parfem jedan :D

    ReplyDelete
  2. Mislim da si napravila prilično dobar posao :)

    ReplyDelete
  3. Super si ti to uspjela potrošiti 14 od 21, odlično. :D Ja si ne zadajem više nikakve potrošnje jer sam jednom probala i bila preloša u potrošnji... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja ću si uzeti pauzu od Pan projekata. Ponekad je stvarno potrebna čelična volja stalno iste proizvode koristiti! :)

      Delete
  4. Sigurna sam da ces uspeti s obzirom da si pri kraju od svakog proizvoda <3

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram