Milani Luminoso baked blush!!!

3/14/2016

Danas vam donosim dugo očekivanu recenziju Milani pečenog rumenila u nijansi Luminoso!! Izuzetno popularno rumenilo među stranim beauty blogericama. Naravno da sam ga godinama željela, a tek prošle godine sam se odvažila i naručila ga. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!!

Radi se o rumenilu američkog brenda Milani koje u Hrvatskoj nije dostupno. Može ga se naručiti samo preko interneta. Ja sam svoj primjerak naručila sa stranice Beautyjoint. Platila sam 7,99 dolara za 3,5 grama proizvoda.

Zašto sam se odlučila naručiti ovo rumenilo?? Odgovor je vrlo jednostavan: Zato što je toliko nahvaljen i razvikan da sam ga jednostavno morala imati!! Hvale ga sve beauty blogerice, svih tipova i svih nijansi kože.. Moram priznati da sam malo razočarana rumenilom. Kad ga svi toliko hvale onda je normalno imati visoka očekivanja, zar ne?

Rumenilo dolazi u zlatnoj ambalaži i sastoji se od dva dijela. Na prvom (gornjem) dijelu se nalazi rumenilo, a na drugom (donjem) dijelu se nalazi četkica i ogledalo. Iako četkicu ne koristim, nisam ju bacila, neka se nađe. Iskreno, mislim da je cijeli donji dio suvišan, barem za mene, jer ja nemam naviku popravljati jednom naneseno rumenilo.

Ambalaža nije najčvršća, jer mi se nakon nekoliko otvaranja rasklimao poklopac. Također, na prozirnom dijelu poklopca je zlatnim slovima ispisan naziv brenda, ali taj natpis se ubrzo izlizao i sada se praktički niti ne vidi.
Samo rumenilo je predivno. Radi se o nježnoj breskvastoj nijansi sa zlatnim odsjajem. Ako ga gledate u ambalaži, primjeti se da u sebi sadrži zlatne šljokice, no to se uopće ne vidi kada ga se nanese na lice. Smatram da je idealno za osobe svijetle puti, i da bi na takvoj koži najbolje stajao. Meni se ne sviđa kako stoji na mojoj koži. Mislim da je presvijetlo na meni da bih ga koristila kao rumenilo, a opet mi je pretamno da bih ga koristila kao highlighter. Trajnost na licu je odlična, boja je postojana sve dok ne odlučim skinuti šminku. U posljednjih par mjeseci sam ga koristila samo dva puta i to kao sjenilo. 
Rumenilo je dosta pigmentirano i ukoliko niste pažljivi stvarno se može pretjerati sa aplikacijom, neovisno o tome što se radi o pečenom rumenilu. Usporedit ću ga sa Bourjois pečenim rumenilom (33 Lilas D'or) - Milani rumenilo je puno mekše i svilenkastije na dodir nego Bourjois rumenilo, puno se lakše nanosi i blenda, a i pigmentacija je bolja.

Slikano na izravnom suncu!
Slične nijanse rumenila koje su nama pristupačne!
Rumenilo je jako mekano i dovoljno je samo dotaknuti površinu rumenila kistom kako bi uhvatili dovoljno boje za nanošenje na lice. Ovaj "ožiljak" koji moje rumenilo ima je posljedica situacije u kojoj sam ga slučajno dotaknula noktom, i uspijela otkinuti komadić rumenila! 
                 Slikano u hladu;                          slikano na dnevnom svijetlu;                             slikano na izravnom suncu
Moram priznati da sam se dvoumila oko pisanja ove recenzije! Iako rumenilo imam već više od godine dana, ne mogu definirati svoje mišljenje o njemu. Najtočnije bih se mogla izraziti kada bih rekla da mi niti smrdi niti miriše!! Rumenilo je stvarno prekrasno, ali eto mene nije oborilo s nogu i moram se nagovarati da ga koristim. Što mene, kao izrazitog ljubitelja rumenila svih vrsta, jako rastužuje. 

Da li ste imale priliku koristiti Milani proizvode?? Imate li koju preporuku? Imate li možda bolja iskustva sa ovim rumenilom?

You Might Also Like

6 comments

  1. Hm jesi sigurna da se na toj stranici prodaju original proizvodi?
    Naime ja sam sa njihove stranice na ebayu naručila dva nyx proizvoda za koje se ispostavilo da su fejk :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno!!!? Nisam to znala.. U istoj narudzbi sam narucila i LA Girl ruz i DUO ljepilo za trepavice, s njima sam stvarno zadovoljna..

      Delete
    2. Stvarno!!!? Nisam to znala.. U istoj narudzbi sam narucila i LA Girl ruz i DUO ljepilo za trepavice, s njima sam stvarno zadovoljna..

      Delete
    3. Da nazalost, tako da od njih vise ne naručujem nista.. La girl pro concealer sam isto od njih naručila ali putem ebaya, narančasti korektor za podočnjake i kad sam ga otvorila iz njega je iscurila ogromna količina vode/ulja, tubica je bila poluprazna, tek onda boja.. Ne znam da li je istekao rok ili sto ali vise od njih ne kupujem :D

      Delete
  2. Lijepa nijansa, ali znam kako ti je kad se razocaras u neki proizvod koji baš skicas dugo. Tako je meni s Bourjois rumenilima bilo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se razočarala sa Bourjois rumenilima, i mislim da su prerazvikana u beauty zajednici! :) Tješim se da sam fulala nijansu, a da su sve ostale odlične :D

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram