Avon Big & Multiplied volume maskara

4/10/2016

Pozdrav drage moje!! Danas vam donosim recenziju jednog od Avonovih noviteta. Radi se o njihovoj novoj Big & Multiplied maskari. Da li mi se svidjela ili ne saznati čete ako nastavite čitati!! 
Maskaru koristim otprilike mjesec dana, i mogu reći da sam se zaljubila u nju na prvo korištenje. Imam prirodno duže trepavice koje mi, ukoliko ne stavim maskaru, rade efekt umornih očiju. Vidjeti čete na slikama.
Što se tiče same maskare, radi se o kremastoj gel formuli koja savršeno prianja uz trepavice, a da ih pri tome ne lijepi. Maskara se da i lijepo nadograditi, pa mirne duše možete nanijeti više slojeva maskare, bez straha da čete na kraju izgledati kao da imate jednu trepavicu. 
Četkica mi se jako sviđa, jer nije tvrda, niti gumena. U katalogu je pisalo da se radi o dvostrukoj četkici koja doseže trepavice za koje niti ne znamo da postoje! Duge čekinje češljaju trepavice i savršeno ih razdvajaju, a u kanalićima četkice se nakuplja maksimalna količina formule za volumen i do 50% gušće trepavice. Jako hrabra tvrdnja! :) No, morati ću se složiti sa njom. Maskara stvarno daje odlični volumen koji potraje do skidanja šminke, a i trepavice izgledaju gušće. Također, četkica uzima taman onoliko proizvoda koliko je potrebno za jedno nanošenje, na oba oka. 

Ambalaža također dobiva jedan veliki plus iz sljedećeg razloga!! Prije ove maskare sam koristila Maybelline Lash sensational maskaru čija se ambalaža nakon nekog vremena počela trusiti. Pa bih do kraja šminkanja bila puna rozih šljokica po licu. 

Količina maskare koju dobijete je 10 ml, a redovna cijena je 75 kuna!! Malo previše, ako se mene pita. No, dobra stvar je ta da su njihove maskare često na sniženju, pa ju u aktualnom katalogu možete naručiti za 49 kuna.

Sastav:
Aqua, Isononyl isononanoate, copernicia cerifera wax, paraffin, acrylates/ethylhexyl acrylate copolymer, stearic acid, c30-45 alkyl methicone, vis-diglyceryl polyacyladipate-2, c30-45 olefin, glyceryl stearate se, steareth-21, butylene glycol, propylene glycol, sucrose stearate, hydrogenated coco-glycerides, bis-c16-20 isoalkoxy tmhdi/peg-90 copolymer, cetyl alcohol, diazolidinyl urea, isododecane, acrylates copolymer, disodium edta, polysorbate 20, galatoarabinan, ethylene/metharcrylate copoymer, sodium dydroxide, dimethicone, laureth-21, polyquaternium-7, isopropyl titanium triisostearate, sorbitan stearate, peg-40 stearate, silica

Slike maskare na dijelu su sljedeće na redu. Nemojte mi zamjeriti ne dotjerane obrve, jednostavno mi se nije dalo češljati ih niti dotjerivati.. Bilo je prerano ujutro i žurila sam se!! Izlike izlike :D

Bez maskare!
Prva slika je bez maskare, i tek sada na slikama vidim razliku koju korištenje maskare daje. Govorim općenito o maskarama, ne samo o ovoj. Točno se vidi razlika na očima. Na gornjoj slici mi oči djeluju umorno, a već sa jednim slojem maskare djelujem puno budnije.

Jedan sloj maskare!
Dva sloja maskare!

Ogromna je razlika između jednog i dva sloja maskare. Sa dva sloja maskare izgledam kao da imam umjetne trepavice.

Ako me čitate duže vrijeme znati čete da muku mučim sa maskarama i da sam još uvijek u potrazi za onom pravom. Jedna me pekla, druge su se trusile ispod očiju. Nažalost nije ni u ovom slučaju sve bajno, iako bih stvarno htjela da je. Naime, maskara se trusi nakon par sati nošenja.. Ne znam u čemu je problem, da li je takva formula ili je do toga što imam predugačke trepavice.... I to me jako rastužuje, jer efekt koji maskara daje je predivan. Uz ovako naglašene trepavice vam ne treba sjenilo.. Ali, eto nažalost pala je na testu izdržljivosti. I nije to nakon 5 sati, nego nakon 1,5/2 sata.

Par sati nakon nošenja maskare!!

Slikano nakon par sati nošenja maskare. Vidi se da se maskara namrvila ispod očiju, čak su se mrvice uvukle i u borice ispod oka. Također, vidi se da maskara još uvijek održava volumen trepavica..

Da li ste probale ovu maskaru ili neku drugu maskaru iz Avona?? Koju maskaru trenutno koristite?

Recenzija Eveline Celebrities maskare: http://makeupfandra.blogspot.hr/2015/01/eveline-celebrities-volume-maskara.html
Recenzija Catrice ultimate lash multimizer maskare: http://makeupfandra.blogspot.hr/2014/08/catrice-ultimate-lash-multimizer.html























You Might Also Like

6 comments

  1. Isprobala sam Big&Daring i Big&False i sad mi je želja isprobati i ovu tvoju debeljucu. :) Žao mi je da tebi ne potraje. Ne znam jesi li isprobala Big&Daring, meni je ona fenomenalna. :)

    ReplyDelete
  2. Nisam isprobala, ali vjerojatno hoću.. :)

    ReplyDelete
  3. Joooj, čitam recenziju i taman kad sam pomislila da ju trebam kupiti, dođem do onog dijela kad si napisala da se trusi. Neznam zašto, ali većina Avonovih maskara koje sam isprobala se truse. Zadnja je bila Big&False Lash i mrzim kad mi se trusi. A često nisam u prilici popravljati make up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja inace ne popravljam make up kad ga nanesem. Eventualno uklonim visak masnoce sa bloting papirima. Ovo mi je prva maskara iz Avona. Nisam znala da ih se vecina trusi. Zao mi je sto se ova trusi jer stvarno izgleda predivno na trepavicama.

      Delete
    2. Ma pod popravljanje sam mislila na brisanje tih točkica na okoločnom području od maskare. Neznam za sve, ali evo ovo je treća za koju ja znam. Tako da ipak ostajem vjerna svojoj Essence Princess False Lash maskari.

      Delete
    3. Nisam ni tu maskaru isprobala! Da li se mrvi? Unazad par godina baš nemam sreče sa odabirom maskara, uvijek neki problem!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram