Essence Pure Nude highlight - recenzija

6/23/2016

Pozdrav drage moje!
Nisam mogla dočekati da napišem recenziju ovog, usudila bih se reći, sakrivenog dragulja na Essence stalku. Većina asortimana je s pravom razvikana, a o ovome predivnom highlighteru ništa!!?? Tu sam da ispravim nepravdu! :)
Što nam o ovom proizvodu kaže Essence:
" refleksija svjetlosti!naglasak je na higlihteru popularnog NUDE asortimana. nježna, zapečena tekstura mramornog efekta donosi suptilan sjaj na licu. savršen za zdrav i sjajan izgled!"


Ova divota od proizvoda dolazi u količini od 6,5 grama, a cijena mu je samo 29/30 kuna!! dostupan je samo u Muller trgovinama, na onim dužim stalcima. Ambalaža je standardna Essence ambalaža. Plastično crno mat dno, sa prozirnim plastičnim poklopcem. Poklopac je dovoljno čvrst i lijepo sjeda na donji dio ambalaže. Nema straha od otvaranja ambalaže u torbici, ali nema ni straha od pucanja noktiju ili uništavanja manikure prilikom otvaranja. 
Highlighter je na dodir jako mekan, kada sam ga swatchala bilo je potrebno jako lagano proći prstom po površini da bi pigment ostalo na prstu. Prilikom uzimanja proizvoda četkicom trusi se minimalno. Potrebno je jako malo proizvoda da bi se dobio željeni efekt na licu. Pa mislim da će mi dugo trajati. No, neovisno o tome želim si kupiti back-up, jer se bojim da ga ne povuku iz asortimana. A možda u sljedećoj nadopuni asortimana dodaju još neku nijansu!!!??? (puppy eyes) rosegold!!! :)

Na dnevnom svjetlu

Na suncu
Highlighter u sebi ne sadrži šljokice, što je meni jako bitno jer ne volim kada se na kostima jagodice blješte ogromne šljokice. 
Na licu daje izuzetan sjaj zlatne boje. Mislim da će biti još ljepši na preplanuloj puti. Traje na licu dok ga se ne skine odstranjivačem make-upa. Nije mi prouzročio nikakve nerede na licu.

Sastav:

Highlighter u akciji

Jako sam zadovoljna ovim proizvodom, što ste već do sada i same mogle zaključiti. Toplo vam preporučam da ga barem swatchate, jer znam da ćete se odmah zaljubiti u ovog ljepotana!! Jeste li ga već možda isprobale???

You Might Also Like

18 comments

  1. Wow. Bas ti pristaje. Super je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Stvarno se isplati probati! :) Od četiri nova highlightera kojima sam se počastila prošlog mjeseca, ovaj je u svakodnevnoj upotrebi!

      Delete
  2. ne mogu te se nagledati kako lijepo izgledaš i kako je highlighter upečatljiv na licu, stvarno je prekrasan :) iskreno, nisam ga nikad uočila.. :/ rekla si muller-budem pogledala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno ga škicni! Garantiram ti da ces se zaljubiti!!!

      Delete
  3. Jao bas je lijep! Vec ga dugo gledam, ali jednostavno imam previse hajlajtera, a posebno od Essence :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Previše highlightera!! Ma daj, to ne postoji ;)

      Delete
  4. Super izgleda, lijepo ti stoji :)

    ReplyDelete
  5. Nisam ga uočila nigdje, al morat ću pogledati - prelijepo ti izgleda na tvojem licu! Nadam se da ću ga naći

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kažem ti ja. Potpuno zapostavljen proizvod, a neopravdano!! Sigurna sam da ces pronaći primjerak za sebe!

      Delete
  6. aaaaaa pa baš divno izgleda. Ja ga nigdje nisam vidjela do sada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel da da je odličan!! Ja sam si ga željela čim sam vidjela da dolazi sa izmjenom asortimana, ali uvijek kad sam bila u Mulleru sam ga zaboravila kupiti!! Napokon sam ga nabavila i prezadovoljna sam! Nadam se da ces naletiti na njega!! ;)

      Delete
  7. Predivno izgleda i ja ga koristim... i obožavam :)

    ReplyDelete
  8. Prekrasno izgleda. Imala sam par njihovih highlightera,nekako nisu mi se sviđali ili su bili jako pigmentirani i bilo ih je nemoguce stavit onako lagano da to zapravo lici na nešto, ili pak nisu pigmentirani ni malo.
    Mogla bi ovaj probati. Cini se dobar dosta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako je dobar i možeš ga dozirati kako želiš, tako da vjerujem da će ti se svidjeti.

      Delete
  9. baš lijepo ti stoji :D uočljiv sjaj, a nema tih šljokica koje i meni smetaju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma šljokice su nešto što stvarno ne toleriram u highlighteru! Ovo je predivno i ako si ljubiteljica sjaja zavoljeti ces ga jako brzo!!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram