New in #5

7/12/2016

Pozdrav drage moje!!
Danas vam donosim post o hrpi proizvoda koje sam nakupovala tijekom 5. i 6. mjeseca. Bio mi je rođendan, pa sam se odlučila malo više počastiti!! Zašto i ne bih!! Pa krenimo redom!!




U zadnja dva mjeseca sam doslovno poludjela za highlighterima i morala sam ih skupiti čim više! Tako sam na akciji u Kozmu kupila čak dva Aurina highlightera, zatim sam se u Mulleru počastila ovim predivnim Essence highlighterom, recenziju kojeg sam već i natipkala. Terra Naturi highlighteri su mi inače odlični, pa sam i ovu najnoviju nijansu jednostavno morala imati!


Malo sam šopingirala i po ebayu. Već dugo slinim za Holika Holika BB kremama, pa sam se napokon odvažila i izabrala dvije koje sam htjela isprobati. Sada ih želim isprobati sve :)
Elizaveca Milky Piggy maska za lice je bila impulzivna kupnja. Znate ono, kad već naručujem pa da ne naručim samo BB kreme. Biti će i recenzija o njoj!

Dan prije nego sam išla u šoping čitala sam Balea novitete na blogu A Lady, i naravno da sam onda morala kupiti ove dvije maske za kosu. Nisu bile skupe, a s obzirom na to da je ljeto maski za kosu nikad dosta. Loreal Elseve linija za obojenu kosu mi je već poznata i jako ju volim. S obzirom na to da Baleine maske nisam do tada isprobala, htjela sam kupiti i nešto poznato, pa sam posegnula za starim favoritom!!

Balea umivalicu sam kupila jer sam htjela osvježavajuću umivalicu za ljetni period. Balea ulje za odstranjivanje make upa sam kupila jer ga sve blogerice hvale.. Za sada je stvarno dobro, ali ako želite svoj primjerak morate požuriti u drogeriju, jer ga povlače iz asortimana!

SunDance matirajući fluid redovito koristim svakog ljeta, pa sam morala obnoviti zalihe. Krema za ruke je uvijek potrebna, pa sam se u ovom šopingu odlučila za kremu od uree.

CadeaVera flasterima za mitesere sam odlučila dati šansu jer su jeftiniji od Baleinih flastera, a i dobije se duplo više komada u pakiranju. CadeaVera piling sam kupila na preporuku čitateljice i za sada sam zadovoljna!

Wet n wild primer mi je dugo bio na WL i napokon sam se sjetila kupiti ga. Trebala mi je nova maskara! Trebala mi je dobra maskara, pa sam odšetala do Essence štanda. Iako su njihove maskare izrazito povoljne, moram reći da s nijednom njihovom maskarom do sada nisam bila nezadovoljna. Ako me čitate duže vrijeme i same ste mogle primijetiti da nemam sreće kad su maskare u pitanju!!

 Suhi šampon uvijek treba, pa sam odlučila isprobati Balein. Miriše na kokos, pa tko voli...

Ovaj odličan set šampona i regeneratora sam uhvatila u Mulleru na akciji. Znači dobijete šampon i regenerator za 15,90 kuna!! Po meni odlična stvar!! Liniju color- vive koristim već dosta dugo i njome sam zadovoljna. Također, moram priznati da mi je i šampon jako dobar! A kosa miriši i sutradan!!

 Aveo odstranjivač laka za nokte se skoro uvijek nađe u košarici kada sam u Mulleru!

Nivea kremu sam osvojila u darivanju kod drage Ivane s bloga Makeup and Other. Kada ju isprobam, podijelit ću svoje dojmove s vama!

Balea losion za kovrče sam kupila jer sam potrošila svoj HG tekući gel za kovrče od Avona. Već ga jako dugo nisam vidjela u katalogu i strah me je da ga nisu povukli iz ponude. Sada mu tražim dostojnu zamjenu!

 Još jedan stari favorit je ponovno kupljen! O Eveline Celebrities eyelineru sam pisala ovdje!!

Ebelin alat za odstranjivanje i potiskivanje kožice oko noktiju sam kupila jer sam čvrsto odlučila voditi bolju brigu oko noktiju!! Eveline Magical gel - set za manikuru koja bi nakon nanošenja trebala izgledati kao da imate gelirane nokte!! O tome bi se dalo diskutirati!! :)

Eto, to je većina stvari koju sam kupila u zadnje vrijeme!! O većini proizvoda će biti recenzija, ali ako vas nešto jako zanima, ostavite mi komentar pa ću se pobrinuti da tom proizvodu dam prednost u recenziranju!!
Što ste vi posljednjeg kupile???

You Might Also Like

19 comments

  1. Bome si se dobro počastila za rođendan! :D
    Najviše me zanimaju BB kreme i Milky Piggy maska.
    Nisam imala pojma da Terra Naturi ima dobre highlightere? :O Koja im je cijena?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlične highlightere imaju! Cijena ima je 36 kuna. Imaš tu na blogu recenziju jedne nijanse, pa si pogledaj kakva je pigmentacija. Tad je taj highlighter bio LE, ali su ga stavili u stalnu postavu!

      Delete
  2. Probala sam ovu Baleinu roze umivalicu ali mi je bila prejaka, tj isusivala mi je kozu :|. Potrazicu ovaj Essence hajlajter, a pitam se kakva je ta Essence maskara :). Zadnje sam kupila Niveino mleko za skidanje sminke, malo da odmorim kozu od micelarnih. Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence maskara je sasvim solidna, za sada nemam nikakvih primjedbi!

      Delete
  3. Zanimaju me Aura hajlajteri, nadam se da ćeš nam pisati uskoro o njima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na testiranju su na moru, pa će recenzija biti kada se vratim!

      Delete
  4. Odlični su ti noviteti, meni je Baleina umivalica odlična. U zadnje vrijeme svi hvale te Holika Holika BB kreme i nadam se da ćeš napisati i nešto o njima. E koje si nijanse Aurinih highlightera kupila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holika Holika BB kreme moras probati!! Jeftinije od nasih BB krema, a puuuuno bolje čak i od nekih naših tekućih pudera!! Nijanse su 218 Nude shimmer i 219 golden spice.

      Delete
  5. Fino si se počastila :D Najviše mi se sviđaju highlighteri :)

    ReplyDelete
  6. kako je lijepi terra naturi highlighter :) evo jos jedne ovisnice o bb kremama, kada ih krenes kupovati neces moci stati :D ja jos nisam naletila na korejsku kremu a da mi je bila losa, a probala sam ih uhuhuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti i jesi kriva za moju novonastalu ovisnost o korejskim Bb kremama! Kod tebe sam ih prvi put i vidjela! Da Terra Naturi highlighteri su jako lijepi!!

      Delete
  7. nisam znala da Balea ima suhi šampon s mirisom kokosa.. a čini mi se i kako su redizajnirali pakiranja proizvoda :)

    ReplyDelete
  8. baš me zanima kakva će ti biti NIVEA krema :D
    ova Baleina roza umivalica mi je bila odlična, koristila sam ju prije i upravo u ljetnom periodu, super za svaki dan i osvježit lice :D
    od kad si mi pričala o Holika Holika kremama stalno razmišljam o narudžbi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ju još imala priliku isprobati, ali ne sumnjam da će mi biti odlična. Holika Holika BB kremu obavezno naruči, nečeš se razočarati.

      Delete
  9. Odlični noviteti... Voljela bih probati taj essence highlighter, ali mislim da nije stigao u moju drogeriju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence highlighter je dostupan samo u Muller prodavaonicama, na onim stalcima od 2 metra!

      Delete
  10. Svega se tu našlo. Ovu Loreal Elseve masku sam jučer potrošila do kraja, jedina razlika je što je moja u kutiji boje meda i zadovoljna sam jako njome.
    Svišaju mi se i highlighteri, a voljela bih čitati o Milky Piggy maski. :)

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram