Avon Anew Hydro - advance krema za područje oko očiju - recenzija

9/26/2016


Pozdrav drage moje!!
Danas vam donosim recenziju kreme za područje oko očiju koju koristim otkad se pojavila u Avonovom katalogu. S obzirom da je prošlo već dovoljno vremena da steknem utiske o njoj, a i iz razloga da sam već pri kraju sa njom, odlučila sam ju predstaviti i vama!!



Kremu sam kupila nakon fijaska sa Biobazinim gelom za umivanje koji mi je toliko isušio kožu lica da je dehidracija bila jako vidljiva na području lijevog obraza ispod oka (gornji dio jagodice). S obzirom da se radilo o Anew Hydro-advance liniji, a meni je hidratacija bila prijeko potrebna, odlučila sam joj dati šansu.


Krema dolazi zapakirana u preslatkoj kutijici boje breskve. Kutija je još dodatno zaštićena prozirnom folijom, pa ste sasvim sigurne da krema nije prije bila otvarana. Sama krema je u staklenoj posudici, sa plastičnim čepom na odvrtanje. Čep je napravljen od tvrde, kvalitetne plastike i nema šanse da pukne zbog učestalog korištenja. Prilikom prvog otvaranja kreme naići čete i na savitljivi plastični sloj, nešto kao dodatni čep. Vjerojatno kako se krema prilikom transporta ne bi slegnula u čepu. Taj dio sam bacila. Pakiranje mi se jako sviđa, elegantno je i samim time oku ugodno na kupaonskoj polici! Kada kremicu vidite u kupaoni daje dojam da se radi o proizvodu višeg cjenovnog ranga! Iako volim kad krema za područje oko očiju dolazi u tubici, nije mi bio problem koristiti kremu u ovakvom tipu pakiranja.   

Količina koju dobijete je 15 ml, a cijena varira od kataloga do kataloga. Krema ima blagi, nedefinirani miris koji brzo nestane. Jako brzo se upija. Nanosim ju nakon što nanesem tonik, ali prije kreme za lice. Nekoliko puta sam ju probala nanijeti  nakon kreme za lice, ali u doticaju sa kremom za lice se počne mrviti i ne upije se!



Što kaže Avon (slobodan prijevod sa engleskog):
ANEW Hydro – Advance krema za područje oko očiju obogaćuje i duboko hrani kožu  kako bi područje oko  očiju izgledalo mekše i zaglađenije, te svjetlije i svježe.
Formula je obogaćena sa Nutri-3X kompleksom, a sadrži i Omega 3, 6 & 9. Pomaže obnoviti zaštitna svojstva kože koja su oštećena zbog isušivanja. Pomaže u prevenciji gubitka vlage i jača vlažnost površine kože.
Koži odmah pruža osjećaj revitalizacije.
U dva tjedna pomaže u obnovi kože koja je izgledala suho.  Pogodno za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Dermatološki testirano. 


Moje iskustvo:
Nekoliko dana nakon korištenja kreme sam vidjela poboljšanje na koži u smislu da mi se nije vidjela površinska dehidracija kad sam ju nanijela. 
Ali, pravi rezultati su postali vidljivi tek nakon otprilike mjesec i pola dana svakodnevnog korištenja. Sada mi je koža ponovno hidratizirana i zaglađena. Nema one naboranosti uzrokovane dehidracijom. Nisam primijetila da mi je područje oko očiju svjetlije, ali ja ni nemam problema sa podočnjacima. Nikakve neželjene  reakcije na koži se nisu pojavile, u smislu prištića, crvenila...
Krema se zaista pokazala izvrsnom u hidrataciji i preporučujem ju svakome tko se bori sa dehidracijom kože u području očiju.

sastav
Koju kremu za područje oko očiju vi trenutno koristite?? 









You Might Also Like

7 comments

  1. Ajmee draga,super da si mi ovo otkrila. Ja muku mucim takodjer sa suhim okolocnim podrucjem. Samo me zanima dal pecka? Jer neke su me bas peckale nakon nanosenja pa sam odustala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene ne pecka, bas nikakva neugodna iskustva nisam imala sa tom kremom!

      Delete
    2. Super! Morat cu je onda isprobati.

      Delete
  2. Anew proizvodi su odlični i stvarno elegantno izgledaju. :) Gledala sam je u katalogu i mislim da bi je mogla naručiti kada potrošim ovu koju trenutno koristim.
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo mi je prvi proizvod iz Anew linije, pa ako su svi dobri kao ova krema definitivno cu isprobati! Sada želim isprobati onu masku za hidrataciju koja se ostavlja preko noci.

      Delete
    2. O da! Ja sam je baš sad kupila, ali sam koristila tek par puta tako da ne mogu ništa još reći :)

      Delete
    3. Onda ću pričekati da čujem tvoje dojmove, pa naručiti ako valja!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram