Wet n Wild Coverall primer - E850 Partners in Prime!!

10/02/2016



Pozdrav drage moje!!
Još uvijek pamtim vrijeme kada sam gledala YT videe i slinila za pristupačnim i kvalitetnim proizvodima koje nam nudi Wet n Wild!! Ne znam da li je itko bio sretniji od mene kada je Wet n Wild napokon postao dostupan i kod nas! Isti dan sam išla u DM i kupila većinu stvari sa svoje WL. 
Nedavno je na Wet n Wild police stiglo nekoliko noviteta. Iako sam prvenstveno htjela onaj prekrasni i jako hvaljeni highlighter koji je dio limitirane kolekcije, nažalost nisam imala sreće i nisam ga uspjela naći. No, s obzirom da sam već bila ispred stalka i s obzirom da mi je trebala  nova baza za make up obavila sam kupovinu! Teško mi je palo!! :)


Ambalaža je slična ambalaži njihovog Coverall tekućeg pudera. Tubica od mekane plastike, pritiskom na koju bez problema dozirate proizvod.  Za 25 ml proizvoda izdvojiti čete 37,90 kuna u DM-u.  Prilikom prvog otvaranja proizvod je dodatno zaštićen folijom, tako da ste sasvim sigurne da proizvod nije otvaran. To mi je najdraže kod Wet n Wild proizvoda uopće, stvarno se potrude da dodatno zaštite proizvode kako bi spriječili njihovo otvaranje u trgovinama. Znam koliko sam se namučila kada sam otvarala paletu sjenila (Comfort zone), trebalo mi je sigurno 10-tak minuta i pola nokta!! 


Prilikom istiskivanja iz tubice primer je bijele boje, ali kada ga se stavi na lice stopi se sa licem.  Suši se jako brzo, a nakon nanošenja ostavlja dojam baršunaste kože lica. Moju kožu nije isušio, iako ga uvijek nanosim nakon kreme za lice. Kad se osuši koža je glatka kao bebina guza i imate savršenu bazu za tekući puder. Puder klizi i jako lijepo sjeda na kožu. Primer ima slabi kemijski miris, što mi ne smeta jako zato što ishlapi čim se osuši na koži lica. 

WnW:
„ Proizvod pomaže kod umanjivanja pora, puni sitne linije, posvjetljuje i ujednačuje ten.“

Iako nigdje ne tvrde da primer matira, kod mene je i to slučaj. Lijepo regulira moju T-zonu. Odlično umanji pore oko nosa.  Također bih se usudila reći i da ujednačuje ten i posvjetljuje.   




Ne znam da li vidite dolje u desnom uglu, naziv nijanse!! Partners in prime!! :) Stvarno su maštoviti u davanju imena proizvodima! 
sastav!!
Link na recenziju i swatceve WnW ruževa za usne: http://makeupfandra.blogspot.hr/2014/09/wet-n-wild-ruzevi-za-usne-swatchevi-i.html

Ako ste u potrazi za povoljnim, a djelotvornim primerom navratite do Wet n Wild stalka!! Koristite li baze za make up?? Koja vam je najbolja?? 

You Might Also Like

7 comments

  1. Večer, jel bi mogla potamnit slova ili podlogu ili bilo što da se bolje vidi tekst za nas čorave koje ovo još čitaju polupospane plizzzzz :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a soryyyy nije do tebe, meni je neš krivo izbacilo prvi put, sad vidim kad mi je pokazalo objavljen kometar :D sve 5 ;) sory još jednom.

      Delete
  2. Cini se zanimljivo, nisam jos obratila paznju na njihove prozivode, imam samo jednu paletu s kojom nisam bas zadovoljna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, moraš probati njihove ruževe za usne, tekući puder (Coverall), i primer je dobar. Imam njihove dvije palete sjenila i ja sam zadovoljna. Koju paletu imaš? Inače su im LE palete sjenila malo lošije kvalitete. Možda je u tome problem.

      Delete
  3. Hmmmm ne znam što da mislim o njemu, i ja sam u potrazi za dobrom bazom za lice a ova mi se čini onako, okej.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je super! Prije nje sam imala Sephorin primer i mogu ti reci da se ne razlikuju baš jako!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram