Potroši 5 do kraja godine - TAG!!

12/10/2016


Pozdrav drage moje!!
Prije nekoliko dana sam tagirana na ovaj izazov!! Tagirala me blogokolegica sa bloga Tina's Beauty Garden i vrlo rado sam se odazvala!! Nisam si postavila preveliki izazov, jer je vremena ionako malo, a volim TAG-ove izvršiti do kraja!! :D Koje proizvode sam izabrala, saznati čete u nastavku!!





1. Balea dry shampoo - imam ga još dosta, rekla bih polovicu. Razlog je taj što mi uopće ne odgovara. Kada ga nanesem na tjeme upije svu masnoću, ali ne da se ukloniti sa glave. Probala sam četkom, probala sam prstima, ali uvijek ostane proizvoda na tjemenu. To na kraju rezultira time da izgledam kao da imam prhut. Prijašnja verzija mi je bila puno bolja i stvarno ne razumijem zašto su ju maknuli iz asortimana. 


2. Avon Cherish parfem - Odličan parfem za sve koji vole nježne cvijetne note!! Jako dugo se osjeti na koži. Zato što ga jako volim koristila sam ga jako malo, jer sam htjela da mi čim duže potraje. No, stvarno nema smisla štedjeti tih par kapi parfema, jer će nakon određenog vremena ionako izgubiti svoj specifičan miris. Pa sam ga odlučila iskoristiti do kraja dok još miriši božanstveno. 


3. Avon naturals parfemska voda - obožavam ih koristiti ljeti. Skužila sam da mi više odgovaraju kada su sparine, laganih mirisa, i ne zakuhaju na koži poput parfema. U ovoj bočici imam još malo proizvoda kojeg ne želim ostaviti do sljedećeg ljeta, pa je vrijeme da ga potrošim!


4. Balea Urea krema za ruke - slatkastog mirisa, taman za zimski period. Lijepo njeguje i hidratizira ruke. No, kako je imam još manje od pola, vrijeme je da ovu potrošim kako bih mogla isprobati neku novu!


5. Essence longlasting lipliner u nijansi Sweetheart - Essence longlasting liplineri su po meni najbolji liplineri u drogerijama. Iznimno pigmentirani i dugotrajni! Koristim ih samostalno. Ovu nijansu sam koristila cijelog prošlog ljeta i skoro sam mu došla do kraja. Iako mi je jedna od dražih nijansi, veselim se što ću je potrošiti. Naravno da ću nakon toga kupiti identičnu nijansu!! :)

To je mojih 5 proizvoda!!! Nisam si zadala prevelike ciljeve, jer želim potrošiti svih pet proizvoda do kraja godine!! 

Tagiram Irenu sa bloga Made For Women, Ivanu sa bloga Makeup and Other, Gordanu sa bloga Gorgeus on  Budget i Anitu sa bloga A Lady!! Ako želite, pridružite se! Biti će mi drago!! 

You Might Also Like

6 comments

  1. Sretno ti bilo s tošenjem :D Jednom sam se prihvatila takvog izazova i neka hvala :D To me sputava i onda ne mogu koristiti ono što mi se taj dan baš koristi i nisam bila discipilnirana i naravno da sam podbacila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takva sam i ja!! Baš zato nisam puno dekorative ubacila u TAG, jer znam da mi se onda baš ti proizvodi ne bi koristili!! :)

      Delete
  2. Uff hvala ti na tagu, nadam se da ću pronaći tih 5 proizvoda.

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram