Favoriti 8/2017

8/30/2017


Danas vam pišem o proizvodima koje sam obožavala koristiti u mjesecu kolovozu. Ima svega po malo. I dekorativne i preparativne kozmetika, a našla se tu i jedna odlična knjiga.. 




Prvi na redu je Avon True Perfectly Matte ruž za usne u nijansi Rose Awakening. Ja sam Avon mat ruževe otkrila relativno kasno, početkom ove godine.. Uvijek mi se dogodi da proizvode koji su jako razvikani jednostavno ne isprobam. Nekako su me odbijali hvalospjevi sa svih strana o ovim ruževima, ali priznajem bila sam u krivu. Ova linija ruževa je odlična!! Ruž je toliko ugodan na usnama, daje punu pigmentaciju sa samo jednim potezom, ne isušuju.. Nijansu Rose Awakening su uveli u asortiman početkom proljeća, ako se ne varam. Otkad sam potrošila svoj omiljeni ruž za svaki dan ( Essence 07 Natural beauty) koristim ovaj. Paše uz svaki make - up look i kao da oživi lice kada ga nanesem.. Traje jako dugo na usnama i preživi mi i piće i jelo. Naravno da se podrazumijeva da ga moram popraviti tijekom dana, ali tu se radi o maksimalno jednom do dva popravljanja.. Imate moje preporuke, ali ako ga želite uhvatiti požurite se jer sam vidjela da u novom katalogu uz tri nijanse koje su uveli u asortiman ovog proljeća stoji uskličnik (!). Nadam se da to ne znači da će ih maknuti iz prodaje. Cijena im je inače 50 kuna, ali su redovito na akciji pa su tako u aktualnom katalogu na akciji za samo 27,90 kuna!!


Avon True colour nail eskpert 7 u 1 baza za nokte* je bio dio PR paketa kojeg sam dobila od Avona. Ponijela sam ga na more i tamo ga testirala. Vidi se na njemu da sam ga dosta koristila. Koristila sam ga samo za nokte na rukama i moram vam priznati da mi se jako sviđa. Izdržao je puno pranja suđa, kupanja i ostalih morskih aktivnosti. Djelovanjem me jako podsjeća na Eveline 8 u 1 lak, samo što ovaj za razliku od Eveline laka ne sadrži formaldehide. 
Nanosila sam ga u dva vrlo tanka sloja. Jednom sam se zaigrala pa sam nanosila predebele slojeve, pa su mi se prilikom sušenja pojavili oni iritantni mjehurići. 
Inače su mi nokti dosta mekani i savitljivi, a s ovim lakom su mi bili jako čvrsti. Iako se radi o bazi za nokte, ja sam ga nosila samog. Nijansa u bočici je mliječno roza, ali na noktima se ona ne vidi čak ni u dva sloja. 


Avon True NutraEffects miracle glow ulje za skidanje šminke* je novitet u Avonovom asortimanu! Odličan proizvod koji se jako sporo troši. Na slici izgleda kao da ga nisam ni pipnula, ali koristila sam ga minimalno deset puta. Odlično skida šminku, ne ostavlja mastan sloj na licu nakon korištenja, ne začepljuje pore! Za ovaj proizvod imate moje preporuke, a detaljnije o njemu čete čitati u zasebnoj recenziji.


Clarins Multi - Active noćna krema za lice mi je vrhunska! Odlično hidratizira kožu lica, lagana formula koja se brzo upija u kožu, nije mi izazvala akne po licu i nije mi začepila pore.. Osim što je odlična krema ima i vrlo blag i ugodan miris. Što se tiče njezinog djelovanja na sitne bore tu ne mogu reći da sam vidjela neke pomake jer ju koristim samo mjesec dana.. 


Sun Dance mlijeko za samotamnjenje sam kupila još u šestom mjesecu, jer sam bila bijela kao sir. Točnije, noge su mi bile bijele kao sir, a ruke i lice su mi bili taman boje. Kako sam početkom sedmog mjeseca išla na svadbu, trebalo mi je nešto da ujednačim boju. Kupila sam ovo mlijeko i nisam požalila. Sa samo jednim nanošenjem primijeti se razlika. Boja koju mlijeko daje nije nimalo narančasta, već kao da ste se tjedan dana umjereno sunčale na moru. Kako se radi o mlijeku  jako se lagano razmazuje, upije se za nekoliko minuta. Daje ravnomjernu boju, nema fleka i boja je toliko prirodna da nisam mogla vjerovati. Nakon prvog nanošenja nema onog "smrada" koji je specifičan za proizvode za samotamnjenje, ali kada se drugi dan mažete s mlijekom onda se taj miris već pojavi. Boja se skine nakon nekoliko tuširanja, nisam sigurna nakon koliko jer se uopće ne skuži da se skida. Ne skida se tako da ostaju fleke na koži, već jako ravnomjerno i sporo, pa nisam ni primijetila da se boja skida. Ne ostaje na ručniku što je jako važno. Čak ju i sada kada sam došla s mora znam koristiti kako bih intenzivirala boju koju sam postignula sunčanjem. Odličan proizvod!

Catrice HD Multi - talent puder u prahu je čisto savršenstvo!! Odlično setira puder, matira kožu i samim time mi produžuje trajanje make - upa za nekoliko sati. Koristim ga kod svakog šminkanja i već sam debelo dotaknula pan!! Jedini mu je nedostatak taj što ga više nema u asortimanu, no ne sumnjam da su i ostali Catrice puderi u kamenu jednako odlični kao i ovaj!! 


I za kraj knjiga koju sam pročitala na moru. Kratak opis ste mogle vidjeti u postu Summer reading list! Knjiga, kao i knjige koje su joj prethodile iz istog serijala, nije nimalo razočarala. Odlična ljetna knjiga kada se želite opustiti, kada ne želite čitati prezahtjevne knjige. Knjiga za godišnji odmor koja vas vodi u prekrasan gradić Sunshine!!! Nadam se da ćete si priuštiti barem jednu knjigu iz ovog serijala jer ćete se zaljubiti na prvo čitanje, kao što sam se i ja!! 



To su bili moji favoriti prethodnog mjeseca!! Koji su vaši favoriti??? Imamo li zajedničke favorite??

*PR

You Might Also Like

2 comments

  1. Avon True Perfectly Matte ruževi su mi savršeni :) Doduše, imam samo jedan u nekoj koraljnoj nijansi i obožavam ga te ih svakako planiram nabaviti u još kojoj nijansi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose Awakening mi je savršena nijansa za svaki dan, a Ruby kiss (mislim da se tako zove) mi je odlična za neka okupljanja, večere i sl.. Prekrasna crvena nijansa sa plavim podtonom.. Ne znam zašto mi je toliko dugo trebalo da pokleknem pred Avonovim ruževima! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram