Proizvodi koji su me razočarali #4

8/28/2017


Danas vam donosim post o proizvodima koji su me u posljednje vrijeme razočarali. Našlo se tu puno dekorativnih proizvoda, nešto preparative i vjerovale ili ne i jedna knjiga od koje sam imala velika očekivanja...

Ako ste čitale post "Dekorativa koju nosim na more" onda ste vidjele da sam spakirala dosta tekućih pudera kako bih ih isprobala.. Neki mi nisu odgovarali nijansama, neki finišem, ali sve sam ih ponijela na more i odlučila im dati još jednu priliku.


BH Cosmetics tekući puder u nijansi Medium Olive sam naručila na Black Friday akciji. Htjela sam ga isprobati jer je bio izuzetno povoljan, a i zato što nam je nedostupan. Na stranici sam izabrala nijansu Medium Olive za koju sam mislila da će mi možda čak biti i malo presvijetla. Tako i izgleda kada se gleda bočica u kojoj se nalazi.. Ali nije tako, puder je narančast i koliko god ja uhvatila boje na moru puder je još uvijek bio narančast. 
Znači, ja sam naručila nijansu koja je zaokružena na slici. Čini se kao da bi mi mogla biti presvijetla, zar ne?
www.bhcosmetics.com 

A dobila sam ovo!!
Swatch s desne strane sam nanijela i pustila da se malo posuši na ruci, a swatch s lijeve strane je friško nanesen i slika je odmah slikana. Vidite na slici da puder jako oksidira. Šteta, jer se na licu ponaša sasvim dobro. Gušće je teksture i podsjeća me na WnW Coverall tekući puder i po teksturi i po prekrivanju. Treba mu malo duže da se osuši na licu. Ali eto, nijansa je katastrofa. Još kad sad gledam vidim da sam izabrala najsvjetliju nijansu koju nude!
Žao mi je jedino što je puder potpuno nov i mora ići u smeće jer ne poznajem nikoga kome bi ova nijansa odgovarala..



Bourjois 123 Perfect tekući puder u nijansi Vanila mi je bio grozan. Isušuje kožu, naglašava pore i suhe dijelove lica, a kako oksidira!! Ništa tu nije perfect. Puder je jako težak na licu i stvarno ga se osjeti. Prekrivanje mu je odlično, ali na mom licu je izgledao kao da sam se nažbukala, fejk. Ovo je malo preskup puder da bi bio toliko loš. Ono što sam zaključila kod testiranja je to da ovo nikako nije puder za suhu kožu, jer će ju isušiti još više. Osobe s osjetljivom kožom bi ga isto trebale izbjegavati jer će vam začepiti pore i napraviti probleme. Osobe s masnom kožom bi ga mogle voljeti jer će matirati T - zonu, ali ako imate naglašene pore vidjet će se na kilometre. 
1. slika je slikana direktno na svijetlu. Gornji swatch je ostavljen da se osuši, a donji swatch je friško nanesen da se vidi razlika u nijansama. 


Ovo je slikano bez direktnog svjetla da vidite o kojoj se tu razlici radi. Vidi se i na rubovima donjeg swatcha kako se suši u puno tamniju nijansu.. 
Ne znam zašto, ali baš nemam neke sreće sa Bourjois proizvodima. Meni je i ono razvikano pečeno rumenilo bilo grozno. Ne znam koliko sam četkica oštetila strugajući po njemu.



Maybelline Fit me matte and poreless puder!! Nitko, ali nitko se nije veselio ovom puderu kao ja! Gledam ga i slinim za njim otkad je prije više od godine dana pušten u prodaju u Americi. Ne znam koliko sam YT videa gledala u kojima je on bio glavni akter. Napamet sam znala da mu je prekrivanje odlično, da je gušće teksture, da je odličan!! I onda je stigao na naše police... Drugo pakiranje, ali ok.. Nije mi bilo važno jer je puder gušći, jel!? Puder nije gust!! Puder je tekuć da tekućiji ne može biti!! Mora se dobro paziti kada ga se otvara, jer ako ga imate okrenutog naopačke, pudera će biti svugdje. Utipkajte si na YT "FULL FACE USING ONLY MAYBELLINE MAKEUP! | Casey Holmes" i recite mi da li vi dobivate ovakvo prekrivanje ovim puderom i ono što je još važnije, da li se vaš puder nanosi ovako gusto?? Moj ne!
Puder se jako brzo suši i treba ga se nanositi postepeno na lice. Ističe pore i suhe dijelove lica kao lud. Jedina dobra stvar je ta što ne oksidira. Gornji swatch je nanesen ranije i pušten da se malo osuši, a donji je friško nanesen i slikano je odmah nakon toga. 




Što se tiče Mizon Snail Repair kreme za područje očiju imam dojam kao da apsolutno ništa ne radi. Preslaba mi je sad po ljetu, a onda si mogu misliti koliko će biti neučinkovita po zimi kada pravo isušivanje počinje... Da situacija bude još gora, naručila sam ju s ebaya, a mislim da kada nešto čekaš 2+ tjedna da ti stigne da je razočaranje još i veće. 


J.K. Rowling Prijevremeni izbori - mi se nikako ne sviđa. Priznajem, sudila sam knjigu prema koricama i mislila sam da će ovo biti knjiga o prekrasnom pitoresknom gradiću ( čitaj: Gilmore Girls) u kojem žive zanimljivi ljudi. Mislila sam da će nas autorica lagano uvesti u njihove živote i da će to biti uvod u još jedan zanimljiv serijal.. Krivo sam mislila... Knjiga je socijalne tematike, droga, smrt, sprovodi, loše odgojeni tinejdžeri koji si svašta dozvoljavaju, vulgaran jezik... 
Loš izbor knjige za godišnji odmor.. Loš izbor knjige za bilo koga iz Hrvatske!! :D Mislim da smo dovoljno okruženi teškim životnim prilikama i ne treba nam još i takva knjiga.. Knjiga je tu da nas odvede u drugačija okruženja.. Čitala sam ju na silu jer ne volim ostaviti nepročitanu knjigu. Mislim da je toliko razvikana samo zato što je autorica J. K. Rowling... Nažalost!

Eto, to su proizvodi koji su mene razočarali!! Dijelimo li koje? Što je vas razočaralo u posljednje vrijeme? 





You Might Also Like

12 comments

  1. Ooo da, u potpunosti se slažem s tobom šta se tiče Maybelline FITme! pudera. Očekivala sam odličan, ma savršen puder, a dobila frišku figu. Nikako mi se nije svidio. Jedino da ga potrošim, sam ga kombinirala sa Catrice HD puderom.

    ReplyDelete
  2. Bourjois puder i meni jedan od najlosijih ikad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je u top 5 najlošijih ikad... Nemam sreće s tim brandom!

      Delete
  3. od svega nabrojanog jedino sam čitala knjigu. Nije loša, ali iskreno očekivala sam puno više

    ReplyDelete
    Replies
    1. S obzirom na to da se ipak radi o J.K. Rowling i ja sam očekival puno puno više.. Ne sviđa mi se takav tip knjige, a kraj mi je koma. Čitala sam ju na moru i onda kad sam došla do kraja bila sam utučena cijeli dan.. Baš glup završetak...

      Delete
  4. Srećom nema mnogo proizvoda :) Za knjigu se slažem u potpunosti, daleko ispod njene razine pisanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema puno stvari, da!! Ovo su baš teži failovi. :) Od knjige sam očekivala puno više!

      Delete
  5. Vec mjesecima mi maybelline stoji na hrpi za isprobavanje, uvijek zaboravim na njega. Ja doduse volim lagane pudere s isto takvim prekrivanjem, al mi iskreno ide na dzigericu kad nesto cekamo i na nase trziste stigne nesto potpuno drukcije

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daj ga onda isprobaj!! Baš me zanima tvoje mišljenje.. Ja sam išla čak toliko daleko da sam i sastav naše i američke verzije uspoređivala! :D Nisam našla razliku, ali mi onda nije jasno kako smo dobili toliko različit proizvod...

      Delete
  6. Napokon da se neko slaže sa mnom u vezi FIT me! pudera i to u potpunosti. Istu nijansu imam. Veliki pozdrav iz Srbije :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da su svi poludjeli za tim puderom ( uključujući i mene) jer se toliki hajp napravio oko njega.. Svi su ga morali imati, a na kraju nije nešto...

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram