Favoriti 10/2017

11/03/2017

Favoriti listopada

Danas vam pišem o proizvodima koje sam voljela koristiti prošlog mjeseca. Mjesec je opet proletio brzinom munje, ali neću se žaliti jer dani se ne mogu usporiti! Što sam voljela prošlog mjeseca čitajte u postu...



Avon Rare Amethyst parfem recenzija

Ja sam jedna od onih osoba koja parfeme nosi ovisno o vremenu. Rijetko ću posegnuti za lepršavim, svježim parfemima u hladnije vrijeme. Isto tako, nema šanse da se namirišem zagušljivim parfemom kada je toplo. Ove jeseni sam ponovno otkrila Avon Rare Amethyst parfem. Miris je predivan, intenzivan i na meni potraje cijeli dan. Odiše toplinom koju mu daju mirisne note sandalovine, šljive i ljubičice. Koristim ga od prošle zime i opasno sam se približila dnu bočice. Iako ga imam od prošle godine miris nije nimalo ishlapio. Nije mi se jednom dogodilo da mi parfem poprimi miris alkohola ako ga imam predugo. Taman ću ga potrošiti ove jeseni/zime, pa nema straha da će mi se to ponovno dogoditi. Ambalaža mu je predivna. Iskreno, nisam još naišla ni na jednu bočicu Avonovog parfema koja mi se nije svidjela izgledom. Bočice baš lijepo izgledaju i kod mene su redovito ukras na policama. 

Essence make me brow brow gel

Essence make me brow gel za obrve je novitet u mojoj kolekciji. Morala sam ga kupiti jer, osim što je jako hvaljen, stvarno mi je trebao takav proizvod. Moje obrve su jako neposlušne, guste i jako dugačke. Osim što ih moram šišati, trebao mi je proizvod koji će ih ukrotiti i držati ih na mjestu. Tu je uskočio ovaj proizvod. S obzirom na to da su mi obrve prirodno crne nisam kupila najtamniju nijansu ovog proizvoda. Stvarno mi ne treba više pigmenta na obrvama. To je i jedan od razloga zašto ih ne popunjavam sjenilima. Gel odlično drži dlake na mjestu, a opet ih ne čini tvrdima. Dodaje jako malo boje obrvama, pa obrve stvarno izgledaju prirodno. Jako dobar proizvod, ako mene pitate. 

Remington pegla za kosu

Remington S5505 pegla za kosu je još jedan novitet od kojeg se ne odvajam. Koliko god ja ravnala kosu velikom okruglom četkom za kosu nikad to nije bilo to. Čim bi izašla van kosa bi izgledala grozno. Anita s bloga A Lady mi je predložila ovu peglu i moram priznati da sam oduševljena. Pegla je perfektna. Zagrijava se do 230 stupnjeva, ravna kosu u samo jednom prolasku peglom. Kosa ostaje ravna do sljedećeg pranja. Ne znam kako da to objasnim, ali kao da si izgledam urednije kad ispeglam kosu. Razlika u ukupnom dojmu je neopisiva. Preporučila bih ju svakome tko ima tanku kosu, malo kose i kosu koja reagira na vlagu! Točno takva je moja kosa, ali sad sam doskočila tom problemu. Kupila sam ju u Elipso trgovini za 330 kuna. Garancija joj je 3 godine + još 2 godine ako se registrirate na Remington stranici, što je pet minuta posla. 

Matrix Exquisite Oil ulje za kosu

S obzirom na to da skoro nakon svakog pranja kose istu i peglam, počela sam intenzivno koristiti Matrix Exquisite ulje. Radi se o tretmanu koji hrani vrhove, a istovremeno služi i kao zaštita od topline. Nanosim ga na kosu osušenu ručnikom. Ne nanosim ga  na cijelu dužinu kose, jer mi je tjeme inače masno, pa bi ga s ovim uljem još više zamastila. Moram reći da je ovo ulje nepotrošivo. Prilikom svakog korištenja koristim četiri pumpice ulja i nikako ga potrošiti. Imam ga već godinama.. Sramim se napisati, ali imam ga od posljednjeg Beauty Blog Day-a.. I još ga nisam potrošila!! :D :D Možete ga nabaviti u svakom frizerskom salonu koji koristi Matrix proizvode.

The Body Shop maslac za usne mango

S dolaskom hladnijeg vremena odlučila sam preduhitriti popucane, ljuskave usne pa sam kupila The Body Shop maslac za usne od manga. Tekstura mu je vazelinska i dosta dugo mu treba da se upije, ali jako njeguje i hidratizira. Da pokucam u drvo, još mi usne nisu popucale. Miriši prekrasno, miris nije ni preslab ni prejak. Iako na ambalaži piše da nije za jelo, kada " slučajno " prođem jezikom po usnama osjetim okus koji je sladak. Jedini nedostatak mu je da nije u stiku, nego u posudici, pa nije najsretnije rješenje za torbicu. Ja ga držim na noćnom ormariću i sastavni mi je dio noćne njege. Ono na što jako pazim je da su mi ruke uvijek čiste kada guram prste u ambalažu, jer mi je područje oko usana jako osjetljivo i bez problema dobijem prištiće na usnama. 

Trend it up ultra lipcream 050

Trend it up dekorativna kozmetika je novitet u našim drogerijama, naravno da sam morala kupiti nekoliko proizvoda za isprobavanje. Ultra matte lipcream u nijansi 050 me se zasad najviše dojmio. Nijansa je tipična za mene. Rekla bih da je odličan nasljednik Essence ruža za usne u nijansi Natural Beauty - što se tiče nijanse. Tekstura mu je odlična, poput moussea. Na usnama nije trajan, pa svi koji vole ruževe koji se ne miču s usana po par sati ga slobodno mogu preskočiti. Rekla bih da kvaliteta varira od nijanse do nijanse... Više o njima čete čitati u zasebnoj recenziji, pa neću sve odavati! :) Uglavnom, ova nijansa je odlična! :) 

To su bili moji favoriti mjeseca listopada!! Imamo li koji zajednički proizvod? U koji proizvod ste se vi zaljubile u posljednje vrijeme?? 

You Might Also Like

10 comments

  1. Slazem se za Avonove bocice parfema, vrlo su lepe i dekorativne, i bas cu naruciti tester Rare Amethysta :). Meni se u poslednje vreme svidja Rimmelov beli puder za matiranje, Insta Matte ili kako se vec zove, Avonova baza za senke (ima novu formulu, masniju od prethodne), zatim su tu provereno dobri Avonovi mat ruzevi (imam i njihov tecni mat, jos uvek neisproban), itd :) Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja još uvijek imam staru verziju Avonove baze za sjenila. Još joj se ne nazire dno, nepotrošiva je! :) Naruči si tester, oduševiti češ se.. Parfem je jako trajan i baš prekrasno miriši. Uh, Avon mat ruževi su savršenstvo. Moj apsolutni favorit je Ruby kiss, prekrasna crvena nijansa!!!

      Delete
  2. Baš mi je drago što vidim peglu u favoritima! <3
    Ti si mene pak zarazila trend it up ruževima.. dobar utjecaj ostavljamo. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od pegle se ne odvajam! Stvarno je vrhunska i vrijedi svake kune!! Uh, trend it up ruževi su isto odlični, jedino mi je žao što nisu sve nijanse iste kvalitete.. Imam ih tri i svaka svoju politiku vodi! :D

      Delete
  3. Imam parfem iz ove kolekcije, samo je Rare Pearls i divan je :) volim Avon parfeme. The body shop maslac mi deluje super :) Svidja mi se post, zapratila sam tvoj blog pa bi mi bilo drago da i ti pogledas moj

    ozalepote.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam isprobala Rare Pearls, ali vjerujem da je odličan.. Nisam još naišla na Avonov parfem koji mi se nije svidio!

      Delete
  4. Slažem se za essenceov gel za obrve i meni je odličan. :D Što se tiče trend it up ruževa, fkt su ugodni na usnama, mirišljavi i tako to, al ja sam ženska od mat ruževa koji ne mrdaju s usana, tak da mi je žao kaj sam si kupila jer znam da će mi samo stajat u ladici. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam koju si nijansu kupila. Ja imam tri nijanse i svaka se drugačije ponaša. Najtamnija berry nijansa mi čak ostavlja i stain na usnama. Ove koje nisu baš dugotrajne namažem na usne, blotam s maramicom i onda još gore jedan sloj i meni dosta dugo traju. Ne prežive mi jelo, ali su mi ok.. :)

      Delete
  5. Rare Amethyst mi privlaci paznju,ovim postom cu ga sigurno isprobati.Pakovanja tj.bocice su vrhunskog kvaliteta 😘😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambalaža je prekrasna, slažem se!! Probaj barem tester parfema, oduševit će te! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram