New in #7

12/28/2016


Pozdrav drage moje!!
Danas su na redu noviteti koji su se nagomilali u zadnja dva mjeseca!! Ako vas zanima što sam kupovala, nastavite čitati!! :)



Balea kremu za umivanje koristim već dvije zime za redom! Odlična mi je za hladna razdoblja jer osim što lijepo čisti kožu, uklanja šminku pruža joj i dodatnu hidrataciju.


Napokon su mi stigle obje narudžbe sa stranice BH Cosmetics. Ako me pratite na Facebook-u vidjele ste da sam na Black Friday i na Cyber Monday naručila par stvari s njihove stranice. Stvari koje sam naručila na Cyber Monday rasprodaji su došle za dva tjedna, dok sam stvari koje su naručene na Black Friday čekala malo duže. Na gornjoj slici vidite dvije palete rumenila. Sad sam nadoknadila sva suzdržavanja od kupovine rumenila. 


Naručila sam i dvije palete sjenila. Prva paleta sadrži 28 neutralnih sjenila, a druga sadrži 21 sjenilo i 5 rumenila! :) Opet rumenila :D. Za sada sam isprobala samo drugu paletu i moram priznati da sam jako zadovoljna i izborom boja i pigmentacijom. 


U narudžbi se našao i tekući puder! Još ga nisam stigla isprobati, ali čim skupim dojmove pišem recenziju!


U darivanju na Bocassy FB stranici sam osvojila kremu za lice. Hvala Irena! :) No, s obzirom na to da je krema namijenjena zreloj i suhoj koži, darovala sam ju mami! 


S AliExpressa sam naručila nekoliko samoljepljivih šablona za nail art! Možda dobijem volju za nekakve kreacije na noktima. Tu su se našla i dva Golden Rose laka za nokte koji su odlični!! Jako trajni, a iznimno povoljni!



To su stvarčice kojima sam se počastila u protekla dva mjeseca!! Što ste vi posljednje kupile?? Koju recenziju želite prvu vidjeti??

You Might Also Like

6 comments

  1. Zbog tebe sam i ja naručila sa BH Cosmetics stranice :D I baš mi je drago da jesam jer sam konačno ulovila jednu paletu koju želim već 2 godine :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago!! I ja sam jako zadovoljna narudžbom!! :) Trebalo je iskoristiti akciju, kad je bilo stvarno povoljno!

      Delete
  2. Super si se ponovila, ocekujem recenzije BH paleta kao i pudera. A za kremu, nista ;) Sreca je bila na tvojoj (mojoj) strani :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš si imala sreće!! :) Biti će recenzije, čim se malo poigram sa paletama i puderom!! :)

      Delete
  3. Mene najviše zanimaju ove šablone za nail art, izgledaju baš primamljivo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još da nisam smotana.... Znaš kak bi tek onda izgledale!! Pokušavam te nokte dovesti u red, imam hrpu lakova, ali svaki put nešto zeznem!!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram