Potroši 5 do kraja godine - UPDATE

1/13/2017


Pozdrav drage moje!!
Nadam se da ste se zavukle u tople dekice i da uživate u toplini doma!! Danas vam donosim update post s proizvodima koje sam si zadala da potrošim do početka 2017.godine! Da li sam bila uspješna ili ne??

Balea suhi šampon sam uspjela potrošiti do kraja, teškom mukom! Ne zbog toga što je proizvoda bilo puno, jer nije. Već zbog toga što je proizvod loš. Dobro on "opere" kosu, ali taj prah nikako iščešljati iz kose, već ostavlja dojam kao da imam ogromnu količinu peruti po tjemenu! Koristila sam ga samo kada sam bila kod kuće, jer bi mi bilo neugodno izaći iz kuće takva. A kada vam proizvod stvara neugodu sasvim sigurno ulazi u fail proizvode godine!! Ponovit ću još jednom, zadnja verzija Balea suhih šampona je bila daleko bolje, miris je bio osvježavajući i izvrsno je obavljao svoj posao, ali kao što je to običaj s odličnim proizvodima, povučen je iz prodaje!



Avon Cherish parfem sam potrošila do kraja!! Miris mu je toliko prekrasan da me oborio s nogu. Moram reći da je ovo jedini parfem koji sam potrošila tako brzo! Miris je prekrasan, osvježavajući, pun energije... Ma divota!! Miris se zadržava dosta dugo, nekih 5 sati. Definitivno ću ga kupiti ponovno, ali kad zatopli, jer je ovo pravi proljetni parfem!!


Avon parfemske vode u spreju su moj izbor u ljetnim mjesecima. Nisu zagušljive, osvježavajuće, daju tek toliko mirisa da mirišite, a da ne zagušite ljude oko sebe. Priznale mi ili ne, ljeti po tropskim vrućinama naiđe se tu i tamo na osobu koja se našprica parfemom da ti dođe muka! Zato ja volim koristiti ove vodice. Plus im je još i to što mi ambalaža poslije dobro dođe za prelijati tonik unutra, pa se tu i tamo pošpricam po licu sa njime. To mi omogućava super pumpica koja ravnomjerno rasprska tonik po licu.. Ovaj sprej je bio s mirisom jasmina i za svakodnevnu upotrebu mi je bio odličan.. Miris je pravi ljetni i osvježavajući, nenametljiv.. Jako dobar!! U zalihama imam još tri spreja (različitih mirisa) pa svakako očekujte recenzije ostalih mirisa!! Imate moje preporuke!


Essence longlasting lipliner u nijansi 02 Sweetheart nisam potrošila, i iskreno čak mi je i drago! :) To mi je omiljena nijansa u ljetnim danima. Prekrasna roza boja hladnog podtona koja vizualno izbijeli zube! Gdje češ bolje!! :) Kada ovaj lipliner potrošim, uzimam ponovno ovu nijansu! Mada sam maloprije vidjela da nam Essence u asortiman uvodi nekakve nove liplinere, pa se možda i tamo zaljubim u neku nijansu!! Ili u sve, što je više vjerojatno! :)

U potpunosti sam potrošila Balea Urea kremu za ruke. Nema je na slikama zato što nemam pojma gdje sam stavila ambalažu! Znam da ju je dosta blogerica hvalilo, ali iskreno meni nije ništa posebno. Upije se ona brzo, ali meni nije pružila potrebnu njegu. Još jedan razlog zašto mi je bila meeh je i miris. Nije mi osvježavajući, nego je nekako sladak, zagušljiv.. Neću ju ponovno kupovati. 

Eto, mislim da sam bila više nego uspješna u trošenju.. 4/5 proizvoda i nije toliko loše. Dobro, priznajem, nisam si ni dala neki preveliki zadatak, jer su svi proizvodi bili na pola potrošeni. No, ja sam zadovoljna jer sam napravila mjesta za nove proizvode. Istina je da sam odmah kupila dvije kreme za ruke, jer da mi slučajno ne bi pofalilo! :) :) Ah, žene.....

You Might Also Like

8 comments

  1. Ja sam koristila avonov sprej za tijelo od jabuke i predivan je, osvježavajuć i sve. I vrlo brzo sam ga potrošila :D U svakom slučaju 4/5 jako dobar rezultat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jako su dobri i zato što nisu zagušljivi i prejaki brzo se troše! Ne može se tako lako pretjerati sa njima!! Hvala ti! :)

      Delete
  2. Draga odlično si ti to potrošila... tag ti je zblja prošao vrlo uspješo :D za razliku od mene hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam si zadala preveliki zadatak, ali drago mi je da sam uspjela potrošiti. Da ih nisam stavila u TAG još bi mi se sigurno pola godine provlačili po kući! :)

      Delete
  3. Replies
    1. Slažem se!! A i uspjela sam potrošiti par stvarčica i napraviti mjesta za isprobavanje novih!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram