Avon Nutraeffects miracle glow ulje za skidanje šminke

9/01/2017



Danas vam donosim recenziju jednog od noviteta u Avonovom  katalogu. Radi se o Avon True NutraEffects ulju za skidanje šminke. Kakav je proizvod i da li ga se isplati kupiti ili ne saznajte u nastavku...

Ulje dolazi upakirano u prozirnu plastičnu bočicu s čepom na odvrtanje. Ono što me je na prvu zabrinulo je bilo to da nije na pumpicu i bilo me je strah da mi prilikom doziranja ne iscuri prevelika količina. Odlična stvar je ta da se u grlu bočice nalazi neki tip kočnice, pa proizvod iz bočice curi kap po kap. Točno si možete dozirati koliko proizvoda želite iskoristiti i nema straha od bezrazložnog bacanja proizvoda. 



Ulje u sebi sadrži ulje babassu palme koje potiče proizvodnju kolagena, ulje marakuje koje potiče proizvodnju elastina, ulje marule koje umiruje kožu, ulje zelene kave koje hidratizira i laneno ulje koje jača zaštitnu barijeru kože. Koliko sam uspjela istražiti ovo ulje za skidanje šminke sadrži ista ulja kao i ulje za lice iz iste linije. Mislim da je to odlična stvar, i sigurno odlično djeluju u kombinaciji. Ja nisam isprobala ulje za lice pa vam ne mogu napisati da li valja ili ne, ali čitala sam samo pozitivne recenzije o njemu. 

U Avon katalogu ste mogle vidjeti kako se ulje koristi:


Isprobala sam koristiti na ovaj način i iskreno nije mi to praktičan način korištenja tog ulja. Prvo sam dozirala ulje u dlan i onda sam ga lagano protrljala u dlanovima da ga zagrijem. Nanijela sam ga na lice i umasirala i onda sam namočila ruke i počela s mokrim rukama masirati lice. Tu se pojavio problem. Ne zbog samog proizvoda, nego zato što se prilikom kontakta ulja s vodom ulje pretvori u mlijeko i onda mi se sve to počne cijediti niz ruke. Zakapam cijeli umivaonik, sebe, pločice... Ulje odlično očisti lice i na ovaj način, ali nema razlike od načina na koji ja koristim ovo ulje.

Isto doziram ulje u dlan i zagrijem ga, nanesem ga na lice i lagano umasiram. Zatim se umijem s mlakom vodom i to je to. Nema daljnjeg masiranja jer je šminka uklonjena s lica.
U katalogu se napominje da nije predviđen za područje očiju, ali kada sam u žurbi i tamo ga (oprezno) utrljam. Skida maskaru bez problema. Jedino stvarno treba paziti da ne uđe u oko, jer malo pecka. Ako mi se ne žuri ili ako nisam preumorna onda šminku s očiju skinem micelarnom.

Iako se u katalogu spominje da su dovoljne tri kapljice ulja, meni je potrebno pet kapljica da bih obuhvatila cijelo lice. Nakon korištenja ulja nemam potrebu ponovno umivati lice pjenom za umivanje koju trenutno koristim, jer ulje stvarno ne ostavlja mastan sloj na licu. Ukloni mi svu šminku s lica, u to sam sigurna jer sam išla provjeravati s micelarnom! :D

Ulje se jako sporo troši, jer ga koristim otkad sam ga dobila, a još uvijek izgleda kao da ga nisam ni jednom upotrijebila. Ima jako blagi i ugodan miris. Jedva se osjeti, ali je ipak tu. Ono što je najvažnije ulje mi nije napravilo nikakav nered na licu, nije mi začepilo pore. Lice je nakon korištenja čisto, na dodir mekano i usudila bih se reći i blistavo.

Količina koja se dobije je 125 ml, ali to će vam trajati jako dugo, jer je zaista potrebna jako mala količina proizvoda. Redovna cijena proizvoda je 49,00 kuna, a u aktualnom katalogu je na akciji za samo 28,00 kuna. Ako ga niste isprobale sad je pravo vrijeme da si ga priuštite...




* bez parabena * alergološki testirano * prikladno za osjetljivu kožu*

Da li ste isprobale ovo ulje za odstranjivanje šminke?? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR


You Might Also Like

14 comments

  1. Imam ga i ja.
    Koristim ga kao i ti. Jer nisam vidjela upute ranije haha
    Ulje mi nije izazvalo nered. Koza nakon njega bude mekanaa.. Divota.
    I nakon njega stavim ulje iz Avona za lice. I to je to 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel to ono ulje iz iste linije? Kakvo je?

      Delete
    2. Da.
      Uu.. dobro je, dobro.
      Ne masti dodatno kozu.
      Ne izaziva mi nikakve probleme..
      Ja zadovoljna!

      Delete
    3. Onda si ga moram naručiti!! Još je na akciji u aktualnom katalogu!! :)

      Delete
  2. Nisam avonovo jos probala. Imala sam kiehl's ulje i odusevilo me..mozda jednom i ovo probam ako ne uspijem do kiehlsa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, meni je Kieh's ulje na WL već dugo dugo!! Znači dobro je?! Kakvu kožu imaš?

      Delete
  3. Koristim ga i zadovoljna sam. Nakon njega je lice meko, glatko i kao da ga osvježi. Jako sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tako je i meni.. Kao da koža izgleda svježije, blistavije... Baš mi je drago da ti se sviđa! :)

      Delete
  4. Ja trenutno koristim Balea ulje i odlično mi je, ali Loccitaneovo mi je najdraže <3 Općenito, kod tih ulja, nema smisla masirat po licu kad se pomiješa s vodom, tako da sam svako koristila na način kao i ti.
    Voljela bih ga probat, ali me brine ako pecka za oči jer ja ne volim koristit sto proizvda za skidanje šminke i sve skupa skidam uljem, čak i oko očiju. No, nije skupo pa budem probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takva sam i ja! Tlaka mi je koristiti sto proizvoda za skidanje šminke, a i žao mi je umivati se nakon ovog ulja jer nema potrebe... A ako šminku s očiju uklanjam micelarnom onda se obavezno moram umiti jer ne volim osječaj micelarne na licu!! :) Začarani krug!Koristla sam i Balea ulje i ono mi je ok, a Loccitaneovo nisam isprobala.

      Delete
  5. Nisam ga isprobala no moram priznati da super izgleda. Trenutno za skidanje šminke koristim isključivo Ziaja micelarne koje su mi stvarno super no uskoro se napokon bacam i na Garnierovu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja još pokušavam potrošiti onu ogromnu Bocassy micelarnu. Garnierovu sam isprobala, onu prvu koju su imali i bila mi je sasvim dobra. Kad se meni to ne da :)!! Nakon micelarne uvijek moram isprati lice jer ju osjećam na koži, onda ispiri lice, pa si radim dupli posao.. Pogotovo navečer kada jedva čekam da se odvučem u krevet! :D

      Delete
  6. Ja sam micelarna tip osobe, ali si me zaintrigirala za ovo ulje :D Koristim ulje isključivo za masažu lica, a ovim bi uz masažu još i skinula šminku, ma odlično :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ovo bi bio odličan 2 u 1 proizvod!!! Vjerujem da bi ti se svidjelo ovo ulje jer koliko sam skužila imamo dosta sličan tip kože!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram