Maybelline Instant Anti - Age korektor

10/02/2017

Maybelline Instant Anti Age korektor 1

Danas vam donosim recenziju korektora koji bi bez problema mogao odnijeti titulu najboljeg proizvoda kojeg sam isprobala ove godine!! Prije nekoliko godina bio je must have proizvod svih Youtuberica. Naravno da sam ga odmah htjela isprobati.. Želja mi se napokon ispunila prije nekoliko mjeseci. Ako vas zanima koliko je ustvari odličan, nastavite čitati!! 
Korektor dolazi u prepoznatljivoj ambalaži! Bočica je plastična, aplikator je od mekane spužvice, a na vrhu ima plastični poklopac. Grlo bočice je crvene boje i njega se okreće kako bi korektor došao do spužvice. Jako mi se sviđa taj mehanizam, jer se pokupi i najmanja količina korektora s unutrašnjih stijenki bočice. Kako trošite korektor, tako bočica ostaje prozirna.. 
Maybelline u svojoj ponudi ima šest nijansi ovog korektora: Fair, Light, Medium, Honey, Neutralizer i Brightener. Moj je u nijansi Fair, i mogu reći da sam odlično pogodila nijansu. 
Nijansa je rozog podtona koji nije jako naglašen, ali se primijeti. Baš zbog toga što je rozog podtona jako lijepo posvijetli unutarnji kut oka i podočnjake. 

Maybelline Instant Anti Age korektor 2

Da se osvrnemo malo na spužvicu. Korektor izlazi van kroz spužvicu. Spužvica je jako mekana i odlična za nanošenje korektora. Lijepo ga dozira, tako da i ako previše odvrnem grlo bočice, ne mora značiti da ću ga previše nanijeti. Spužvica se u nekoliko korištenja jako zamaže, ali iskreno to mi ne smeta toliko. Samo ga ja koristim i za ovo vrijeme koje ga koristim nisam imala loša iskustva.. Nije bilo nikakvih upala, prištića i sličnog. Iako sam razmišljala da operem spužvicu, predomislila sam se jer je spužvica utisnuta duboko u grlo bočice i mislim da to više ne bi bilo to da ju izvadim. 
Korektor se koristi pristojnom brzinom iako ga ne treba puno. Možda je to samo moj dojam, jer ovdje stvarno vidim koliko sam ga potrošila. Prije sam koristila Catrice tekuću kamuflažu, a u takvoj ambalaži nikad ne znate koliko još stvarno proizvoda imate. 
Spužvica je ok i zato što zadrži višak korektora u sebi, pa ne moram svaki put okretati grlo bočice. Čep je odličan, jer se višak korektora koji ostane u spužvici ne posuši, nego imate osjećaj kao da svaki put koristite svježe istisnuti korektor. 

Korektor je sam po sebi divan!! Nije gust, a opet nije ni pre rijedak. Ja bih rekla da je taman! Prekrivanje mu je srednje prema jakom. Nadograđuje se bez imalo muke i nema straha da će korektor izgledati cakey. Korektor kao da se upije u kožu i na koži izgleda jako prirodno, a opet prekrije podočnjake. Ne uvlači se u linije oko očiju i mislim da tu ključnu ulogu ima spužvica, jer odlično dozira proizvod. Nakon što ga setiram korektor se ne miče cijeli dan. Ne isušuje područje oko očiju i nisam imala nikakve loše reakcije na proizvod. Kako ga nanosim jako blizu oka, vjerojatno mi je ušao i u oko, ali eto nisam osjetila.. 
Nanosim ga tako da sa spužvicom natapkam tamo gdje je potrebno ( podočnjaci ) i onda prstima utapkam u kožu. Za to mi spužvica nije baš praktična jer ona u sebi sadrži još proizvoda, pa bi cijelo vrijeme samo dodavala još više korektora.. Nakon što ga utapkam on je već na pola suh, onda ga setiram puderom i to je to. Ako slučajno istisnem previše proizvoda razvučem ga po kapcima, pa mi ujedno služi i kao baza za sjenila. :) Puder u kamenu jako lijepo sjeda na njega, nije nimalo cakey nego izgleda jako prirodno!
Efekt koji ostavlja je kao da ste spavali tjedan dana! Odlično posvjetljuje unutarnji dio oka, podočnjaka nema... Nemam dosta riječi hvale za ovaj korektor!! 

Maybelline Instant Anti Age korektor swatch
Slikano blicem

Maybelline Instant Anti Age concealer
Slikano na dnevnom svjetlu - bez blica

Najveći nedostatak je taj da ovaj korektor nije dostupan kod nas. Moj je stigao iz Njemačke.. Regularna cijena mu je 8,90 eura ( 66 kuna ), ali je moj ulovljen na sniženju za samo 4,50 eura (33 kune). Za tu cijenu dobijete 6,8 mililitara proizvoda. Malo je, ali je proizvod vrhunski! Ja bolji korektor nisam isprobala u životu i mislim da će ovaj korektor biti nešto što će biti temelj moje make - up rutine!! 
Ako želite vidjeti koliko je dobro prekrio moju opeklinu na ruci skoknite do moje FB stranice!! Tamo jučer objavila video u kojem se pokazao u punom sjaju!!! :)

Sastav:
G852364 1 Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, Peg-10 Dimethicone, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chlorphenesin, Ethylparaben, Aluminum Hydroxide, Peg-9, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl Tetr Apeptide-7. [+/- May Contain/Peut Contenir: Ci 77891/Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides] F.I.L. D44980/4 U.S.Patent Pending





Ovo je proizvod koji morate imati i ako ga ikako možete nabaviti nemojte se nimalo dvoumiti!!! Od mene ima čistu peticu!! 
Jeste li isprobale Maybelline Instant Anti - Age korektor? Jeste li isprobale brightening nijansu? Ta je meni sljedeća na WL! :) 

You Might Also Like

4 comments

  1. Zašto većine dobrih stvari nema kod nas za kupit, to mi je tak bzvz :/ Svagdje sam čitala samo hvalospjeve o ovom korektoru, tako da vjerujem da je odličan, nadam se da ću ga jednom probat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je odličan!!! Da, to i mene zanima! Sve što valja ili maknu iz asortimana ili maknu s našeg tržišta!! Nadam se da ćeš ga imati prilike isprobati! :)

      Delete
  2. Dolazi i kod nas uskoro.u bipi je vec postavljeno mjesto za njega

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram