Čišćenje make - up kolekcije - rumenila -

4/20/2018

Čišćenje-make-up-kolekcije-rumenila-declutter

Danas nastavljamo sa serijom postova o čišćenju make - up kolekcije. Iako sam se grozila čišćenja rumenila, jer su mi rumenila nešto što obožavam, ipak mislim da sam napravila dobar posao! Riješila sam se većine rumenila koje ne koristim, ali sam ih čuvala zato što su mi boje bile prekrasne! Logično, zar ne?!


Catrice-Defining-rumenila

Krećemo s Catrice Defining rumenilima, koje su, nažalost, izbacili iz asortimana. Ova rumenila jako volim, i moram priznati da većinom koristim samo njih. Tekstura im je odlična, pigmentirana su taman, boja se lijepo nadograđuje. Uostalom, vjerujem da znate i same. 
Nijansa 090 Mandy-rine je prekrasna nijansa boje breskve. Mislim da su tu nijansu dijelili uz časopis Ljepota i zdravlje. Nju volim koristiti i ona ostaje.
Nijansa 030 Love & Peach je prava narančasta nijansa i nju volim nositi kad potamnim. Baš je živa boja i mislim da mi je to jedina takva vibrantna nijansa, pa sam i nju ostavila.
Nijansu 070 Pinkerbell sam proslijedila samo zato što ne nosim takve roze nijanse. Ovo je baš tipična Barbie nijansa, a ja više preferiram zagasite, prljavo roze nijanse.
Nijansa 060 Rosewood Forest definitivno ostaje u kolekciji. Ovo rumenilo obožavam. Njega sam u jednom vremenskom periodu toliko koristila, da sam se preplašila da ću ga potrošiti, pa sam ga vratila u ladicu!! :) Kad potamnim, znam ga koristiti i kao lagani bronzer.
Nijansu 080 Sunrose Avenue ste mogle vidjeti u postu Potroši 18 u 2018. godini. U taj post ga nisam uvrstila zato što ga ne volim, već baš zato što sam ga i do tada koristila gotovo svaki dan. Pa mi nije imalo smisla mijenjati nijansu. Update: još ga uvijek jako volim i koristim!! 

BH-Cosmetics-Pure-Nude-paleta-rumenila

Sram me je uopće napisati da još nisam pipnula ovu BH Cosmetics Nude blush paletu rumenila. Obožavam palete, ali jednostavno nemam neku naviku koristiti ih. Ovo se ne odnosi na palete sjenila. Nego na ovakve ogromne palete rumenila. Kužim da su ovakve palete praktične, ako ste vizažist, ali ja to nisam! Zašto sam ju kupila?! Boje mi se sviđaju, a vjerujem da to ima veze i s onim razdobljem kad smo svi slinili za onim ogromnim paletama na e-bayu, jer kod nas nikakvih paleta nije bilo. 
Ipak, ostavljam ju u kolekciji, jer želim isprobati rumenila!

Essence-rumenila

Essence rumenila su mi bila prva rumenila koja sam koristila, i uvijek im se rado vračam. Mislim da Essence daje odličan omjer cijene i kvalitete. 
Silky touch blush u nijansi 01 adorable je izašlo iz asortimana jako davno. Vjerovale ili ne, ovo mi je drugo rumenilo ikad. Prvo je isto bilo Essence rumenilo, i njega sam bila u potpunosti potrošila. To su još bila old school vremena kad je bilo dovoljno imati jedno rumenilo u torbici za šminku. Da, u torbici, ne u stolu! :) Zašto sam kupila ovu nijansu, nemam pojma. Nijansa mi je presvijetla i kad sam bijela kao duh. Ovo rumenilo ide u smeće, jer je stvarno staro.
Come to Town LE rumenila imam u obje nijanse. Nijansu Is that you, Santa? ostavljam, jer nemam takvu u kolekciji, a nijansu Wrapped in pink ću proslijediti jer ju nikad nisam koristila. Nisam ju koristila, jer imam ovo kremasto rumenilo iz Guerila gardening LE koje je identične boje. Njega si ostavljam.
Pečeno rumenilo iz limitirane kolekcije Cookies & Cream ostavljam, jer je prekrasno! Uvijek mu se vračam! Lijepo osvježi lice i digne cijeli make - up look!

Milani-Luminoso-rumenilo

P2 rumenilo iz limitirane kolekcije Beauty Stories ostavljam u kolekciji. Iako ovo tehnički nije rumenilo, nego bronzer i rumenilo, ja volim nijansu koju mi proizvod da kad pomiješam obje nijanse. 
Kultno Milani Luminoso rumenilo sam odlučila proslijediti. Rumenilo je prekrasno, ali ja ga nisam koristila odavno. Nekako se na meni uopće ne vidi, osim kad pretjeram s njim. A to ne izgleda lijepo. Sad je u boljem domu i vjerujte mi, nisam ni primjetila da ga nema! :) 
Catrice - 010 I Am Nuts about You je ok nude rumenilo. Privukao me uzorak na površini rumenila, pa sam ga kupila. Nisam nešto opsjednuta njime, pa sam i njega trebala izbaciti iz kolekcije! Nažalost, ostao je, ali vjerujem da će u sljedećem čišćenju letjeti van!
Catrice blush artist paletu sam proslijedila jer kvalitetom nije bila ni do koljena Catrice Defining rumenilima. Nijanse su se trusile i neravnomjerno su se nanosile na lice.

Declutter-blushes-1

Na kraju možete vidjeti koliko smo loše/dobro očistili make-up kolekciju od rumenila. Ostalo nam je "samo" 19 rumenila. Ali, to nije sve! U međuvremenu sam kupila još tri rumenila, da ne bi slučajno falilo! :)

Declutter-blushes-2

Izbacili smo osam rumenila. Beauty UK rumenilo sam tek kasnije vidjela u ladici, pa zato nije bio uključen u cijeli post. Bio je odvojen jer se oštetio i onda je samo nered stvarao. Njega sam izbacila jer je oštećen i isto je roze boje! On je završio u smeću.


Čistite li vi svoju make - up kolekciju? Ako da, koliko često? 






You Might Also Like

8 comments

  1. Ostala ti je lijepa hrpica. :D Čistim kolekciju s vremena na vrijeme, ali obavezno jednom godišnje napravim pravu čistku. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Ma i ja bih češće trebala čistku raditi, ali eto :)

      Delete
  2. Isto redovno cistim makeup, ali rumenila ne volim, ne znam zasto, imam ih dva i evo stoje ne taknuta..

    ReplyDelete
  3. ja svoju kolekciju cistim svako toliko cisto da mi se ne nakupljaju stvari, a t mrzim kad se desi :D imam naviku da kad nesto ne koristim vise od godinu dana onda taj proizvod prodam/podijelim/bacim, sve ovisno o njegovom stanju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi smo se selili nedavno i puno stvari je izašlo iz kolekcije, čisto iz razloga jer nisam koristila..

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram