Eveline Celebrities Volume maskara

1/02/2015


Pozdrav drage moje!!
Danas vam donosim recenziju maskare koju koristim u zadnje vrijeme!! Ako me čitate već neko vrijeme, znate da sam prije i paralelno sa ovom maskarom koristila Catrice ultimate lash multimizer volume maskaru, i znate moje mišljenje o njoj! Ukratko razočarala me je, napisala sam i recenziju o njoj, pa ako vas zanima kliknite ovdje.
Baš zbog toga što me Catrice maskara razočarala ova mi se na prvu jako svidjela!!


Dolazi u količni od 7 ml, u prekrasnoj zlatnoj ambalaži! O ovoj sam maskari čitala recenziju jako davno na Šminkerici, i sjećam se da je bila jako nahvaljena, pa sam ju iz tog razloga i kupila. Ono što sam zaboravila dok sam ju kupovala je to da maskara ima gumenu četkicu. Iako ne volim gumene četkice na maskarama ova se pokazala poprilično dobra, kao što ćete vidjeti na daljnjim slikama.
Vrat četkice je savitljiv, što mi dosta pomaže da obuhvatim sve trepavice!! Sama maskara je ona vrsta dosta suhih maskara (nadam se da kužite što hoću reći), nije mokra, i stvarno nisam imala problema s preslikavanjem maskare, što je bio slučaj sa Catrice maskarom. Ova se ne trusi, i stvarno mi izdrži cijeli dan, tj. dok ju ne skinem. 
Što se tiće volumena, daje normalan volumen! Ništa ekstremno kao primjerice Essence I love extreme lashes maskara, ali za dnevne varijante ova maskara je sasvim solidna.
Maskara dozvoljava nanos u dva sloja, a da se ne stvore grudice, ili još gore da ne zalijepi trepavice jednu za drugu, pa da na kraju imate jednu veeeliku trepavicu :).
Maskara dolazi samo u crnoj varijanti, i mislim da nema vodootporne opcije, a cijena je oko 30 - tak kuna. Moja je kupljena u Kozmu! Mislim da je samo tamo i dostupna Eveline dekorativna kozmetika!

Sama četkica, kao što sam već napisala, je gumena.. Ovo je prva maskara sa gumenom četkicom koja se meni sviđa. Također, ovo je prva maskara sa gumenom četkicom koja izvlači normalnu količinu proizvoda van.. Znači, ovdje ne moram papirnatom maramicom brisati višak maskare sa četkice.
Kao što vidite na slici, četkica je na početku i na kraju deblja, a na sredini je tanja, što bi i bilo logično jer su nam i trepavice na sredini najduže.




Iako mi se ova maskara svidjela, neću ju kupiti ponovno!! Naime, radila sam mali eksperiment koji je uključio korištenje ove maskare i Catrice maskare.. Primjetila sam da mi obavezno ispadaju trepavice kad nosim ovu maskaru.. To se nije događalo na samom početku nanošenja ove maskare, nego unazad mjesec dana. Mislila sam da možda ne ispadaju zbog maskare, možda je samo došlo razdoblje kada ispadaju, ali kad god bih stavila Catrice maskaru, ne bi ispala niti jedna!! Možda je i ispala koja, ali ja to nisam primjetila, dok kad bih nosila Eveline maskaru, obavezno bih na obrazima našla barem četiri trepavice.. Maskaru ću koristiti i dalje, nekako mi je žao baciti ju u smeće (vjerujem u drugu šansu), ali ako primjetim češće opadanje trepavica, onda je ljubav gotova! :)

Da li je još netko od vas imao takvo iskustvo sa ovom maskarom?? Ili kojom drugom maskarom?? Koju mi maskaru preporučujete??





You Might Also Like

12 comments

  1. Čini se kao solidna maskara no ni ja ju vjerojatno neću kupiti. Nikako mi se ne sviđa ovo ispadanje trepavica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ni meni!! Voljela bih da nije do maskare jer mi se stvarno sviđa!! Nadam se da je još netko imao takvo iskustvo, da ne ispadnem paranoična :)

      Delete
  2. mislila sam da je oke maskara za neki dnevni look, sve dok nisam pročitala ovo s ispadanjem :/ bolje ne :D
    želim brz oporavak trepavicama tvojim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sva sreća pa imam guste trepavice, pa se ne primjeti baš, ali moram ti priznati da mi nije svejedno :). Nekako nemam sreće sa maskarama u zadnje vrijeme, zadnja koja mi je bila super je Essence I love extreme lashes, ali mislim da toga više nema u ponudi, i sad sam u potrazi..

      Delete
  3. To sa ispadanjem mi je uzrokovala jedna maskara u proslosti jer je bila uzasno jaka i valjda vodootporna, tesko se skidala i onda sam ustvari skidajući je potrgala trepavice - takve proizvode odmah u smeće! Ako imas tanke i guste trepavice, ali osjetljive i njezne, preporucam od srca Bourjois maskare (samo ne onu ruzicastu) - znaci volume glamour ultra care ili ultra black - jako su njezne, posebno ultra care, a daju volumen i crnu boju :) bas zato sam presla na njih i eto, ne prelazim na druge brendove od tada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na prijedlogu!! Pišem sve sugestije na papir, i na sljedećem sniženju definitivno kupujem neku od predloženih!!!! :)

      Delete
  4. Taman sam pomislila-ova blogerica me navodi na grijeh šopinga :) , ali kad vidjeh ovo sa ispadanjem trepavica, više me ne privlači maskara. Šteta, jer četkica izgleda ok i pakiranje je krasno... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, pakiranje je baš divno, na početku korištenja sam bila baš zadovoljna, ali eto unazad mjesec dana su mi počele ispadati trepke kad bih ju stavila, pa me to odbilo.. Sad mi je čak draža i ona Catrice koja mi se trusi ispod oka :) :)!!!

      Delete
  5. Prvo,zelim ti srecnu Novu i sve najlepse! Drugo,koristila sam ovu maskaru pre neku godinu i ne secam se tacno detalja,ali bila je solidna,nista spektakularno.Odlicne su mi bile Essence Multi-action ljubicasto-crna i Maybelline Rocket Volume,eto moje preporuke,mada ne mora da znaci da ce i tebi odgovarati,sve je to individualno:) Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Kris, također sve najbolje ti želim u novoj godini!!!
      Hvala ti na preporukama, sve ih pišem i u sljedećem šopingu ću svakako obratiti pažnju i na ove dvije! :)

      Delete
  6. Meni se sviđa recenzija i vjerujem da ću kupiti, pošto mi se njihova 5D (ljubičasta tuba) jako svidjela. Što se ispadanja trepavica tiče, mislim da je to individualno, ali obratit ću pozornost na to kad si uzmem ovu maskaru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svaka recenzija je individualan dojam osobe o nekom proizvodu. Ono što meni ne paše ne znači automatski da neće pasati tebi ili nekome drugome. Efekt koji maskara daje mi je bio odličan, i moram priznati da mi je bilo teško baciti ju u smeće. Ali na kraju dana, ipak bih radije zadržala trepavice. I moram ti reći, odkad ju više ne koristim nisam našla ni jednu trepavicu na obrazu..

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram