Beauty Blog Day 2015!!!!

4/05/2015

Jeeej, još jedan post o BBD-u!! :) Vjerojatno su vam već dosadili ovi postovi, ali moram vas upozoriti da je nas (blogerica) na eventu bilo preko 100-tinjak i da je svaka doživjela event na svoj način, tako da će postova o BBD-u biti sigurno još!! :) 
Kad se počelo najavljivati da se BBD bliži, moram priznati da mi je prva reakcija bila: Super, na to neću ići!! Nisam znala što bih ja tamo mogla raditi, nikog nisam poznavala uživo. No, s obzirom da sam u život odlučila unijeti promjene i iskusiti nove stvari, ispunila sam prijavnicu! Cijelo to jutro sam se lagano spremala, još uvijek važući da li da idem ili ne. Ipak sam odlučila otići, i mogu vam reći da bi mi bilo iskreno žao da sam propustila ovaj event!!

I tako dođem ja ispred Hypo Centra (event se održavao u Spoon restoranu, što već sigurno znate) i rekoh sad ću ući u Centar, jel!! Kad ono valjda pet ulaza.. I ništa, vidim natpis "Spoon" na stepenicama koje vode na terasu! To je sigurno to!! Dođem na terasu, nigdje nikog! Mislim si dobro, mi smo sve beauty blogerice, pazimo na sebe iznutra i izvana, pa valjda nitko ne puši :D!! Uđem u "restoran" koji nije bio restoran nego sala u kojoj je bilo hrpa djece!! KAJ??? Pa nisam valjda najstarija!! To mi je prvo proletilo kroz misli!! To je ustvari bilo nekakvo natjecanje u plesu. Spoon je drugom katu! Već sam bila u panici jer je već bilo 9:15, a event je trebao početi u 9:30.. Hoću li stići na drugi kat??? Hoću li!!? Idem stepenicama, jer se ne volim voziti liftom, i pritom riskiram da se uznojim! Ali, bolje to nego lift!

U trenutku dok se penjem stepenicama i uzdišem jer nemam zraka niti kondicije, razmišljam si kak sam mogla lijepo u Zagreb doći busom i zajedno sa svim blogericama tražiti Hypo Centar i Spoon restoran!! Ali ne, ja sam došla autom i sad sama bauljam stepenicama u potrazi za eventom!! Moram napomenuti da je mene navigacija vodila na totalno drugi dio grada, tako da je dobro kaj su nam organizatorice u mailu dale i mapu kako bi se lakše mogle snaći!! Jer bi se ja vjerojatno šetala po Jakuševcu, a ne po Hypo Centru da to nisu napravile!! Hvala Vam od srca!! :)

Kristina sa bloga My magical corner i Irena sa bloga Made For Women
Našla sam Spoon!! Ispred ulaza susrećem Kristinu (My magical corner) i upoznajemo se!! S obzirom da event samo što nije počeo ulazimo unutra i akreditiramo se.. Nakon nekoliko minuta dolazi i Irena (Made For Women). Malo pričamo, više šutimo, ne poznajemo se, super!! Moram priznati da nisam baš odlična u pamćenju imena, pa sam naravno odmah zaboravila kak se curke zovu! Sada znam! Kristini sam škicala akreditaciju dok nije gledala, a Irenu sam pitala kak se zove kad smo odlazile sa eventa! Loše, znam, ali zato jako dobro pamtim lica i da ih vidim tek za pet godina odmah bi ih prepoznala, ali vjerojatno ne bih znala kak se zovu..

Nakon akreditacija pozvane smo na doručak i piće dobrodošlice!! Dok smo tako pijuckale kavicu pogledom sam tražila Anamariju sa bloga Mean Green Queen sa kojom sam se čula dan prije, čisto da provjerim da li će barem neko poznato lice biti na eventu. Nije da sam ju tad poznala, ali eto! :) Napokon sam i nju skužila, bila je dva koraka od mene, a ja sam ju tražila u najudaljenijim kutevima restorana. Prišla sam joj i pozdravila ju! Pokazala se kao prava simpatična mlada dama sa odličnim smislom za humor! Ona je bila u društvu Anite sa bloga A Lady, pa sam odmah i nju upoznala. Shvatile smo da živimo jako blizu jedna drugoj, što mi je posebno drago, jer to znači da se možemo naći na kavi kad poželimo! :) Ona mi je naravno odmah dala do znanja da ako imaš 29 godina da si jako star! Hvala Anita, hvala!! :D

Počele su prezentacije, mi smo se smjestile u udobne stolice i pozorno pratile prezentacije koje su nam pripremile Mirela i Ana sa portala Ogledalo.hr! Prezentacije su bile prilično zanimljive. Saznale smo da trend otvaranja beauty blogova raste, da za razliku od prošle godine kad je postojao samo jedan muški blog, ove godine postoji tri muška beauty bloga, kako unaprijediti svoj blog i svašta nešto!

Za vrijeme prezentacija njihov dežurni fotograf je cijelo vrijeme slikao prezenterice, nas, hranu,  pa sve slike možete pogledati na Beauty Blog Day Facebook stranici. Slike su prekrasne! S obzirom da je za vrijeme prezentacija u restoranu bio polumrak, fotograf je slikao sa bljeskalicom, a moje su oči jako osjetljive na to.. Tako da sam do Sweet break-a izgledala kao teški alkoholičar, koji toliko voli alkohol da su mu popucale kapilare u očima!! Katastrofa! Oporavljala sam se dva dana!! Od bljeskalice, ne od alkohola!:)

Za vrijeme Sweet break-a sam odlučila poslikati štandove beauty partnera, jer sam znala da će poslije biti gužva! Avon je na svome štandu predstavio svoje novitete, rekla bih unazad par kataloga, pa su se tu našli Indulgence ruževi, nove nijanse njihovih poznatih paleta sjenila, maskare, prazna šalica od kave i najnoviji parfem (Butterfly).


Ovaj stalak/kovčeg sa šminkom me fascinirao!! Mislim da bi svaka od nas ovo htjela imati doma, samo za gledati ako ništa drugo! Ja znam da ja definitivno bi!!
Avon nam je također predstavio i najnoviju liniju krema za lice, koje će biti dostupne od slijedećeg kataloga!


Onda sam se prošetala do Biobazinog štanda na kojem su se nalazili njihovi brojni proizvodi. Moram priznati da nisam probala apsolutno ništa od njihovih proizvoda. Dobro, sad jesam! Od njih smo dobile gel za umivanje i fluid iz njihove nove Hydradiance linije. Trenutno koristim gel za umivanje, a fluid će doći na red kad potrošim svoju dnevnu kremu. Djevojke koje su predstavljale novu liniju su nam pokazale i filmić u kojem smo mogle vidjeti kako je nova linija nastala i kako je nova linija testirana. Nemojte se bojati, ne testiraju na životinjama, nego na svojim zaposlenicima!


Foreo štandić je bio baš simpatičan! Imali su i svoju prezentaciju u kojoj su nam se predstavili kao firma, jer su još vrlo mladi. Predstavili su nam svoje Luna proizvode za čišćenje kože lica. Simpatično i vjerojatno učinkovito, ali preskupo za moj ukus!


Foreo je također organizirao da nas za vrijeme pauza nacrta karikaturist!! Iako sam isprva bila sigurna da se definitivno neću prepustiti njegovim talentiranim rukama (ovo zvuči krivo?), Irena me nagovorila na grijeh! :D Nemate pojma koliko je neugodno sjediti tamo i čekati da vas karikaturist nacrta! Imala sam osjećaj da mene crta posebno dugo! Ljudi prolaze, smiju se, žena slika, onaj snima, Irena se smije, proglašava se pobjednica BBD-a, Mirela govori da će biti poslužen sladoled, a ja još uvijek sjedim na stolici. Pa kaj tak dugo crtaš, kaj???? Jel mi crta drugu bradu koju sam zaradila tijekom zimskih blagdana, jel mi crta onaj prišt kojeg mi ni Catrice kamuflaža nije uspjela prekrit?? KAJ CRTAŠ TAK DUGO??? 
Uglavnom, izgleda da je odlučio nacrtati svaku vlas na mojoj glavi! :D Ono što sam primjetila na karikaturama svih blogerica je to (osim Forea :D) da nam je svima odlično nacrtao obrve!! Moje su točno ovakve kakve su na crtežu!! Svaka čast!


Sa Matrix proizvodima sam upoznata, jer ih koriste u frizerskom salonu u koji idem. Jako sam zadovoljna njihovim bojama za kosu, a s obzirom da sam na poklon dobila ulje veselim se isprobavanju! Koliko sam vidjela svaka blogerica je dobila drugačiji proizvod, a ja sam posebno sretna što sam dobila ulje/serum!!
Matrix je na svom štandu također predstavio svoje novitete, a također smo od njih mogle dobiti frizuru / popravak već postojeće frizure!


Da se vratim na "slatki predah" - bilo je tu svega za probati od kolača, torti, voća, čokoladna fontana, ma sve što nam je srce poželjelo!

BBD Sweet break - cupcakesi koje nam je napravila Jelena sa bloga Chloee's Everyday (blogerica koju sam prvu pronašla i pratila, još davnih dana)
                         Nakon proglašenja najbolje blogerice 2014.godine dobile smo sladoled!!

A sada ću vam pokazati ono što sam odnijela kući!

Avon nas je počastio sa nekoliko njihovih proizvoda, tako sam dobila:
Avon Nutraeffects kremu za lice (novitet), Indulgence ruž za usne u nijansi Petal Pink - prava proljetna nijansa, Avon nail pro+ lak za nokte u nijansi Vintage Butiqe, Avon olovka za oči u nijansi Deep purple, Avon katalog!!





Biobaza nas je počastila sa njihovim novim gelom za umivanje i fluidom za lice iz njihove nove Hydradiance linije!

Foreo nas je počastio sa odličnim slušalicama, koje sam ionako planirala kupiti i odličnom torbom za plažu koja može poslužiti i kao jastuk za plažu, jer je na napuhavanje!! Odlično!
Maybelline nas je počastio najnovijom maskarom o kojoj sam čula samo hvalospjeve, pa se nadam da će i meni biti odlična. I od Matrixa sam dobila ulje za kosu!!

Ziaja nas je počastila dnevnom kremom i kremom za ruke - obje iz linije proizvoda od kozjeg mlijeka. Moram priznati da sam oba proizvoda već koristila i da sam bila jako zadovoljna. Dnevna krema, iako je namijenjena suhoj i borama sklonoj koži, je izvrsno odgovarala mojoj masnoj/normalnoj koži. Dok mi je noćna krema iz iste linije bila prejaka, podsjećala me na plavu Niveu, pa sam ju proslijedila mami.
Zatim smo dobile tuširalicu i losion za tijelo iz Argan linije. S obzirom da sam probala njihove tuširalice od kozjeg mlijeka i od naranče, sigurna sam da će mi odgovarati!! I naposlijetku tu je i micelarna voda iz linije proizvoda od masline čijem isprobavanju se jako veselim!

Eto!! S obzirom da je puno curka pisalo o tome što smo konkretno tamo radile i čule nisam se htjela ponavljati. Prikazala sam vam svoje iskustvo sa Beauty Blog Day-a, nadam se da vam se svidjelo!! Hvala organizatoricama na predivnom eventu i sponzorima na prekrasnim poklonima!! Bilo je odlično i sigurno dolazim i sljedeće godine!!

You Might Also Like

19 comments

  1. Odličan post, baš si me nasmijala ponekim zgodama i vratila opet na taj dan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala!! I ja sam se smijala dok sam ga pisala!! :)

      Delete
  2. Hahah bome sam se i ja zabrinula dok sam vidla tolko djece, reko nisam valjda fulala zgradu il nekaj :D Kaj je je, striček je svima potrefil obrve, super su karikature :) A tek sladoled :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, karikature su odlične! Prava uspomena!! Ja ću svoju sigurno uokviriti!! :)

      Delete
  3. haha najbolji post o bbd-u, dok sam citala imala sam filing da sam s tobom sada tamo :D

    ReplyDelete
  4. Divan tekst, pročitala sam dojmove većine blogerica, baš sam se nasmejala tvom uvodu :D
    Al' snašla si se, to je najbitnije :)
    Prežao mi je što nisam mogla prisustvovati, ali biće prilika.
    Super post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti!
      Šteta što nisi mogla doći, bilo bi mi drago upoznati te! Srećom pa se BBD održava svake godine, pa se iduće sigurno vidimo! :)

      Delete
  5. iako sam pročitala već tonu postova na temu BBD,, ovaj mi je posebno drag, jer si nam baš dočarala iz kuta djevojke koja prvi put ide na tako nešto i odmah sam sebe našla u tome :D
    i jedva sam našla di je u zgradi restoran haha
    Matrix ulju se i sama veselim, iako se ne sjećam da sam ikad isprobala njihove preparate.. dobro da smo sve došle, doživjele atmosferu i upoznale se :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :))
      Ulje će sigurno biti super, od njega očekujem puno :D!!! Mislim da Matrix proizvodi nisu dostupni u drogerijama, nego samo po salonima, tako da si mogla isprobati jedino ako ti frizerka to koristi. Moja koristi i ja sam jako zadovoljna.
      I meni je drago da nas se puno odazvalo, drago mi je da sam upoznala i tebe i Roseybelle!! Sad kad smo probile led biti će nam lakše sljedeći put! :)

      Delete
  6. Kaj crtaš tak dugo??? :DDD hahahha, baš si me nasmijala s nekim dijelovima posta :)) Mene je posao spriječio ove godine, ali za iduću (ako bude BBDaya) uzimam godišnji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što nisi mogla ići, ali eto barem radiš! :)
      Veselim se upoznavanju sljedeće godine :)

      Delete
  7. Baš uživam u čitanju svakog posta o BBD jer ponovo proživljavam :D Ja još sređujem dojmove :) Nadam se da ćemo se nagodinu upoznati i popričati :D

    ReplyDelete
  8. Hehehe, a jesi me pošteno nasmijala s ovim postom. :DD Vjeruj da sam i ja išla sama dok bi vidla svu onu djecu tam, instantno bi me zgrabila šiza. :D Jooj, hvala ti na divnim riječima, baš mi je drago da smo se upoznale. :)) Karikatura je super, kažem ti ima fetiš na obrve, garant. :D I meni je bilo koma dok me crtal i još dok je došel kamerman, užas, al ajd, tješi me kaj je i tebe snimal. :P :D Super post, veselim se druženju nagodinu. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamerman je taman naletio kad smo mi bile na redu!! :) I meni je baš drago da sam te upoznala, nekako mi je puno draže čitati postove ljudi koje sam upoznala na eventu, sad kad mogu spojiti osobu za postovima :)

      Delete
  9. Korsitim Ziajine proizvode i prezadovoljna sam

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram