W7 In the city paleta sjenila

3/07/2016

Pozdrav drage moje!! Nakon donekle pohvatanih zaostataka, danas sam vam odlučila predstaviti paletu sjenila britanskog brenda W7. U Hrvatskoj je taj brend dostupan ili tako da se uputite u Importanne Centar u Zagrebu u trgovinu Beautybox ili tako da ih kontaktirate na njihovoj FB stranici. Ideja same trgovine je da nam učini dostupnim dekorativnu kozmetiku koja inače nije zastupljena u našim drogerijama.
Mislim da je ideja odlična, a osim W7 brenda tamo možete pronaći i Rimmel, Tehnic UK, Royal Cosmetics, kozmetičke torbice, kistove, ma svašta nešto! Ono što je još veći plus je to što su prodavačice jako ljubazne i uslužne. Primjerice, ja nisam išla u trgovinu jer po ljeti rijetko idem u Zagreb, a bilo je od velike važnosti da palete imam u svojem posjedu :)! Pa sam poslala brata u trgovinu, koji naravno kad je vidio sav izbor šminke, nije bio siguran koju paletu mora kupiti, pa mu je ljubazna prodavačica sugerirala da nazove seku i pita ju koje je boje ambalaža palete! Što je on naravno i uradio. Eto, možda je sitnica, ali meni se to jako svidjelo!

W7 je britanski brend koji je nastao 2002. godine u Londonu. Poznati su po svojim paletama sjenila koje su imitacija (dupe) za popularne Urban Decay Naked palete sjenila. Paleta In the city je dupe za Naked Basics 2 paletu.
Hajdemo se mi sad baciti na recenziju! Radi se o paleti sjenila koja se zove In the city, a u sebi sadrži šest prirodno nude nijansi! Sama paleta je u limenoj ambalaži, pa ju to čini izuzetno pogodnom za putovanja jer se definitivno ne morate brinuti da će vam se sjenila razmrviti. U trgovini postoji i tester, tj.otvorena paleta što pozdravljam, jer možete isprobati pigmentaciju sjenila prije kupovine. Ostale palete su zaštićene selotejpom, pa ste sigurne da ih nitko prije vas nije otvarao.

Kad otvorite paletu, sjenila su dodatno zaštićena tankom prozirnom plastikom. U paleti ne dobijete četkicu niti spužvicu za nanošenje sjenila, što meni niti ne smeta, jer ju ionako ne bih koristila. Baza na kojoj se nalaze sjenila je od tvrde spužve, a na gornji sloj je nalijepljena umjetna koža, pa prilikom nekoliko prvih otvaranja paleta ima miris novih tenisica.


Na poleđini ambalaže se nalazi sastav sjenila, gramaža i boje sjenila s pripadajućim nazivima. Boje na ambalaži nisu realne bojama sjenila. Količina koju dobijete je 7 grama, a cijena je 45 kuna! Sva sjenila su mat. Prva nijansa (wigwam) mi se na prvi pogled činila više satenskom, ali kad sam ju nanijela na oči ispostavilo se da je i ona mat. Sama ambalaža je, po meni, dosta kvalitetna. Paletu imam od lipnja prošle godine i ambalaža se nije oštetila, niti se poklopac olabavio. Jedini, ali zanemarivi, nedostatak je to što nema ogledala. Paleta se malo teže otvara, što može biti i dobro (nema straha od otvaranja), ali i loše (uništite si manikuru).

Sjenila se pri korištenju malo truse. Na dodir nisu suha, ali nisu niti mekana. Neka zlatna sredina. Usporedit ću ih s MUA sjenilima. Otprilike su takve teksture. Znači niti pre suha, niti pre mekana! Ne truse se po licu, ali to je vjerojatno zato što otresem kist prije nego što nanesem sjenilo. Koristim ih nakon prethodno nanesene baze za sjenilo, i nemam problema s uvlačenjem u pregib oka, niti s gubitkom pigmentacije tijekom dana. Traju mi dok god ne skinem make up.

Slikano na umjetnom svijetlu
Slikano na dnevnom svijetlu
Prve tri nijanse koje su slikane na dnevnom svijetlu su dosta isprane, i djeluju gotovo identično. Što uživo nije slučaj. Nijanse su točnije na slici koja je slikana na umjetnom svijetlu. Mada nema prevelike razlike između druge i treće nijanse. Sjenila su toplijeg podtona, a ukoliko ste fan sjenila hladnijeg tona onda bi mogli probati paletu sjenila In the mood, koja je dupe palete Naked Basics.
Slikano na dnevnom svijetlu
Slikano na umjetnom svijetlu
Swatchevi na ruci su rađeni bez baze za sjenila. Na donjoj slici se vidi da su prva i druga nijansa malo praškaste. Možda vam se čini da je pigmentacija slabija, ali uzmite u obzir da sam samo jednom prošla prstom po sjenilu.Ukoliko želite jaču pigmentaciju, uvijek ju možete nadograditi. Baš zbog mogućnosti nadogradnje jačine boje ovih sjenila, paleta je odlična i za dnevne (nešto slabije) i za noćne lookove.
Sjenila se lako blendaju pa su odlicna i za početnikebu šminkanju!

Idemo se sada baciti na opisivanje pojedinih nijansi:
Wigwam nijansa u ambalaži djeluje kao satenska, ne sasvim mat nijansa. Čak se vidi da sadrži jako sitne šljokice, no to se sve izgubi prilikom nanošenja na kapak. Na kapku je potpuno mat. Nije sasvim bijela nijansa, više je mix prljavo bijele s malim udjelom roze boje. Nju volim nanositi u unutarnji dio oka i ispod obrva kao highlight.
Troy nijansa je malo tamnija od prve nijanse. Rekla bih da je to nijansa mog kapka, pa mi je idealna za neprimjetne prijelaze između nijansi kada radim smokey eye.
Brass nijansa je opet malo tamnija od Troy nijanse. Nju koristim kao bazu za tamnije nijanse u pregibu oka. 
Touch nijansa je topla svijetlo smeđa nijansa. Odlična za staviti u vanjski kut oka kod dnevnih kombinacija. Također kod jačih noćnih kombinacija nju koristim za cijeli kapak, pa onda s nijansama Autumn i Andrea nadogradim look u smokey eye.
Autumn je smeđa nijansa hladnijeg tona. Iskoristiva u gotovo svakom looku. Koristim ju u vanjskom kutu oka i na donjem kapku. 
I posljednja nijansa Andrea nije crna nijansa, već tamno sivo-smeđa. Odlična za smokey-eye. Koristim ju u vanjskom kutu oka. 

Ne mogu se sjetiti više ničeg što bih mogla napisati o ovoj paleti. Ako imate kakvih pitanja, slobodno pitajte u komentarima. Mislim da je ova paleta isplativa, jer za 45 kuna dobijete šest potpuno mat sjenila. Mislim da na našem tržištu nema druge palete koja sadrži sasvim mat sjenila, a da je pritom tako povoljna. 
Nadam se da vam se recenzija svidjela.

Da li ste već probale ovu ili bilo koju drugu paletu brenda W7? Da li ste bile u šopingu u Beautyboxu? Ako niste da li planirate? Koje ste proizvode brenda W7 isprobale? Sve me zanima!!! :)

You Might Also Like

14 comments

  1. Imam paleticu in the mood i nisam zadovoljna. Ova tvoja mi se čini puno kvalitetnija. :) Nijanse su vrlo slične, baš sam pehist i znam odabrati! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam imala obadvije paletice, ali baš kao što kažeš nijanse su bila jako slične, pa sam ju proslijedila dalje.

      Delete
  2. Vec dugo mjerkam ovu paleticu i nikako da dodje red na njenu kupnju. Cini mi se dosta kvalitetna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije pigmentirana kao primjerice Sleek sjenila, ali meni je stvarno ok. Draže mi je kad mogu nadograditi boju sjenila jer je manja šansa da ću zeznuti ;)

      Delete
  3. Nije loša,mada ove svjetlije nijanse su skroz slabo pigmentisane. :)
    A super ti je brat,ipak se potrudio udovoljiti ti:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uz bazu su puno bolje. :) Da, buraz je odličan! :)

      Delete
  4. Nijanse su jako lijepe <3. Imam njihovu Out on the town paletu i čini mi se da je kod obje palete slučaj da su svijetlije nijanse slabije pigmentirane dok su tamnije super :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za tako povoljnu cijenu nisam ni mislila da ću dobiti odličnu pigmentaciju svijetlijih nijansi. Privukla me prvenstveno zato što se radi o skroz mat paleti.

      Delete
  5. Nijanse su mi lijepe za neke svakodnevne lookove, ali pigmentacija nije najbolja :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ok, pogotovo mislim da bi bila ok za početnike u šminkanju, jer je pigmentirano taman da se ne može zeznuti, a da su boje primjetne na kapcima. :)

      Delete
  6. Oprosti, ali kada si uzela ovu paletu? već dva mjeseca pokušavam bezuspješno naručiti preko njihove fb stranice, a kad sam išla u dućan u importaneu, bio je zatvoren (trajno)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dan nakon objave recenzije sam bila u Tagrebu i vidjela da trgovine vise nema :(!! Za FB stranicu stvarno ne znam razlog iz kojeg ne mozes naruciti..

      Delete
    2. Da, dan nakon objave recenzije sam bila u Tagrebu i vidjela da trgovine vise nema :(!! Za FB stranicu stvarno ne znam razlog iz kojeg ne mozes naruciti..

      Delete
    3. ok, hvala na odgovoru. šteta štoviše nema dućana, imali su super w7 i technic stvari

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram