New in #4

4/04/2016

Pozdrav drage moje!! Opet post sa zakašnjenjem, shvatiti čete po pozadini fotki da je ovo trebalo ići u Uskrsnom tjednu, ali eto druženje s obitelji, pa malo sa gostima i ode vrijeme. No, nije mi žao utrošenog vremena na njih, ipak je ovo hobi!
Danas vam donosim novitete od kojih neke već duže vremena koristim, neki su tek kupljeni, ali s obzirom na to da vam već dugo nisam pokazala što je novoga kod mene, odlučila sam poslikati neke proizvode.



Balea krema za umivanje lica je spas za moju dehidriranu kožu. Učinkovito uklanja make up, a pritom hidratizira i njeguje. Kao što i sam naziv govori, radi se o kremi, a mirisom podsjeća na Niveine kreme za lice. O Alverde ulju sam pisala hvalospjeve u zasebnoj recenziji, koju možete pročitati ovdje. Ovo mi je već treća bočica.

Garnier Color Sensation boja za kosu u nijansi "Intense dark red" mi nije ispala kao na pakiranju. Puno tamnija nijansa. Pokušavam vratiti vatreno crvenu boju kose koju sam imala prošlog ljeta. Dosadila mi je pa sam se u međuvremenu pofarbala u "blue" nijansu, i sad nikako vratiti staru boju, jer mi svaka ispadne pretamna. Ako imate kakav prijedlog slobodno pišite! :)

Loreal lak za kosu i Balea Color Care pjena za kosu su mi postali temeljni proizvodi kod stiliziranja kose. Pjenu koristim skoro svaki put nakon pranja kose jer daje odličan volumen, a ne ostavlja kosu slijepljenom i hrskavom. Lak koristim kada želim da mi kosa duže drži kovrče. Također ne lijepi kosu, i jako lijepo miriše! 

O Balei flasterima za mitesere i Avon Hydro - advance kremi za područje oko očiju neću ništa pisati, jer će dobiti zasebne recenzije. Das Gesunde plus A-Z Depot tablete koristim već jako dugo. Radi se o svim mogućim vitaminima (ili velikoj većini njih) potrpanih u jednu tabletu. Mislim da su odličan dodatak prehrani, jer rijetko tko uspije tijekom dana unijeti toliko vrsta vitamina u organizam putem prehrane. U jednom pakiranju dobijete 100 tableta, a cijena je 38 kuna. 

Avon Planet Spa Peel Off masku za lice sam kupila za 15 kuna u povodu akcije ako kupiš proizvod iz kataloga za smanjenju cijenu kupiš i tu masku. A naravno da je teško ne kupiti išta iz kataloga. Zato bih ja vjerojatno bila jako loša Avon Lady :)!! Balea Enzymski piling za lice testiram i očekujte detaljnu recenziju! Isto tako i sa CV mehaničkim pilingom za lice, kojeg volim koristiti. Ovo mi je već 2 pakiranje koje trošim!

Balea maske za lice!! Sad tek vidim da sam očito više kupovala preparativu, i to većinom maske i pilinge! :) Balea maske testiram i očekujte recenziju. Bile su na nekoj akciji u DM-u, po cijeni od 3,90 kuna. O ružu ću pisati malo niže :)!

Avon parfemima sam zaluđena od prošlog ljeta kada sam probala njihov Cherish parfem!! Ovog puta sam se počastila Rare Amethystom koji je bio perfektan za hladnije razdoblje. Novijeg datuma je Summer white sunset. Divota od parfema, taman za proljeće i ljeto. Ma da sumnjam da će preživjeti do ljeta, jer ga već skoro pola fali. Razmišljam napisati recenzije parfema, ali me strah da vam neću moći dočarati svu divotu ovih mirisa!

Avon balzam za usne od meda imam na usnama dok tipkam ovaj post. Slatkastog je okusa :) Da, oblizujem se trenutno :D!! Daje dobru hidrataciju i za sad sam zadovoljna njime. Jedina mu je mana što je u posudici, pa ga ne nosim sa sobom iz higijenskih razloga. Čupko vosak za hladnu depilaciju - da došlo nam je ljepše vrijeme i odmah sam kupila vosak. Spremam usporednu recenziju nekoliko različitih voskova, pa se strpite! Planet Spa piling za ruke i stopala :) - nisam ga ciljano kupila, nego je došao s nekim setom. Koristim ga za cijelo tijelo i radi posao!

Ovaj New in nije sponzoriran od strane Avona :D!! Dobro da nisam slikala sve tuširalice :D!! Skin so soft losion za tijelo je perfektan. Nanosim ga na vlažnu kožu tijela nakon tuširanja i moram priznati da se stvarno vidi razlika u mekoći kože s takvim nanošenjem. Regenerator mi je ok, ništa posebno.

Essence longlasting liplineri su čudesni!! Obožavam ih i otkad sam ih kupila nosim samo njih. Sada pokušavam ući u trag najnovijoj nijansi, ali je stalno rasprodana! Neću sada ovdje pisati hvalospjeve o njima, jer definitivno zaslužuju zasebni post!! Ako ih do sada niste probale, MORATE!! Manhattan All in one ruž za usne u nijansi Darling Rose sam uhvatila na sniženju u DM-u kada su izlazili iz asortimana! Divan mi je i biti će jako voljen ovog proljeća!!

Avon radiance ružinu vodicu za lice još nisam isprobala. Trenutno koristim Byphasse micelarnu vodu i zadovoljna sam, kao i svi ostali! Čak mogu reći da mi je bolja od Garnierove micelarne, jer mi se ova ne zapjeni na licu.

O Avon bazi za sjenila ću uskoro natipkati recenziju, pa vam neću odavati dojmove! Catrice All matt tekući puder sam kupila kada je ova nijansa izlazila iz asortimana. Možete primijetiti na bočici koliko je voljen. Rumenilo je također izlazilo iz asortimana i dobro da sam ga kupila, jer je fenomenalno. Inače sam veliki ljubitelj njihovih rumenila i smatram da su jedna od boljih rumenila drogerijskog ranga! Avon Big & Multiplied maskara će dobiti svoju recenziju ovih dana! 

Napokon gotovo! Nadam se da vas nisam udavila s novitetima! Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme!? Imamo li koji zajednički proizvod? Recenziju kojeg proizvode bi voljele prvu čitati?

You Might Also Like

14 comments

  1. Koliko Avon stvarčica :P zaista u zadnje vrijeme prave odlične parfeme. :) Meni je ovaj novi Dreams fantastičan. :))
    Lijepo si se ti opskrbila novitetima, sve je divno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, parfemi su im odlicni, a i akcijske cijene u zadnje vrijeme su perfektne!! Dreams je odlican, slažem se!! Eto, ja bih mogla samo za sebe biti Avon Lady! 😉

      Delete
  2. Koliko sam vidila, broj na boji za kosu je 4.60..ja sam imala isto problema prije sa bojama za kosu jer sam uvijek gledala sliku a ne broj, ugl prvi broj ti oznacava svjetlinu boje di ti je od 1 do 4 vecinom ispadne jako tamna do crna boja/kosa, a ovi iza brojevi oznacavaju kakva ce biti boja...ti si izabrala 60 di je 6 oznacava crvenu, a nula je oznaka za prirodnu boju kose.
    Nisam frizer nego sam osoba koja cesto boji kosu, ali najbolje je da postupno ides u svijetliju nijansu (neznam koliko svijetlu kosu zelis), ali nemoj kupovat boje kojima je prvi znak od 1-4 jer ce ti opet ispast jako tamno
    Najmanje bi ti bilo rizicno otic kod frizera koji bi ti najvj stavio ako zelis jednu nijasnu svijetlije hidrogen od 10% ako zelis 2 nijasne svjetliju onda od 20% i nakon toga ti obojao kosu u koju god boju zelis..
    Sve šta sam napisala sam pokupila s interneta od frizera/nefrizera tako da ako te nije strah sama isprobavat mozes ali za hidrogen ti neznam puno jer ga nikada nisam koristila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno!!? Nisam pojma imala!! Jako koristan i poucan komentar! Puno ti hvala!

      Delete
  3. Lijepo si se ponovila :D Slažem se za Byphasse micelarnu i baš je volim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš odgovara mojoj koži. Slijedeća na redu iz Byphasse linije proizvoda je tonik. A i piling me privlači!

      Delete
  4. Draga Andreja, naravno da nas nisi udavila, uzivanje je citati o tvojim novitetima :)! Svasta me iz posta zanima, ali recimo neki primat bi imali Baleine maske, Byphasse micelarna i Avonova maskara :). Probala sam Avonovu bazu za senke, parfeme Cherish i SWS, ruzinu vodicu ( izvrsna je ) i ovaj losion za telo - sve mi se svidja :). Ma pisi o cemu god, rado cu te citati ! Pozdrav Andreja, Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puno ti hvala na prekrasnom komentaru!! Slike za recenziju Avonove maskare su gotove, samo cekaju da uhvatim malo vremena za tipkanje! :)

      Delete
  5. Super noviteti. :) Mene najviše zanima Avonova Big & Multiplied maskara. U svakom slučaju, imat ćeš nam o čemu tipkati. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. U svakom slučaju hoću :), a još nisam pohvatala sve zaostatke. Bitno da sam pokupovala pola Avonovog kataloga :)

      Delete
  6. super noviteti :) zanimaju me maskice i liplineri, ma sve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liplineri čekaju sunčano vrijeme, da ih mogu poslikati na usnama :)

      Delete
  7. Catrice olovke za usne su fantastične. Balea enzimski piling nisam isprobala, ali rado ću.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam isprobala Catrice olovke za usne, Essence su mi za sada favorit, jer su povoljnije, a i raspon nijansi je baš po mom guštu!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram