AURA HIGHLIGHTERI RECENZIJA

7/19/2017


Pozdrav drage moje!!
Danas vam donosim recenziju Aura highlightera! Ako me malo duže čitate, znate da sam opsjednuta highlighterima i da sam u jednom trenutku imala fazu "moraš skupiti sve"!! Da li su mi se ovi highlighteri svidjeli, saznajte u nastavku...









Kupila sam dvije nijanse na sniženju za nekih 20-tak kuna. Highlighteri dolaze u crnoj ambalaži. Poklopac se malo rasklimao nakon nekoliko korištenja, što je po meni minus jer mi se kod jeftinijih proizvoda to ne događa. S gornje strane poklopca se nalazi logo Aure, a s unutarnje strane poklopca se nalazi maleno ogledalo. Tekstura highlightera je nešto tvrđa pa kada ga doziram s četkicom ne događa mi se da se proizvod razleti po cijelom stolu. Meni to čak ni ne smeta, jer volim mekše proizvode. Za ovaj highlighter mi je potrebna malo čvršća četkica, pa ga nanosim s bockalicom ili s malo gušće zbijenim kistom za puder u prahu, što mi se nađe pri ruci. Same nijanse u prekrasne i znaju mi poslužiti i kao sjenilo kada sam u žurbi. 


218 Nude shimmer ( na gornjoj slici s desne strane) je kada ga se gleda u ambalaži breskvasta nijansa, pa me samo ime malo začudilo. No, kao što čete vidjeti na swatchu na slici dolje, radi se malo tamnijoj zlatnoj nijansi s tek mrvicom breskvaste boje u sebi. Opet mi ime nikako ne paše uz tu nijansu, bolje bi joj stajao naziv drugog highlightera kojeg sam kupila (Golden spice). Za trajnost nemam prigovora, stvarno traje dok ne skinem šminku. Nijansa mi je prekrasna, jer i inače preferiram zlatne highlightere. I ono što je najvažnije, u sebi nema šljokica!!

219 Golden spice ( na gornjoj slici s lijeve strane) je malo diskretniji highlighter. Isto je zlatnog odsjaja i njega biram kada odlučim nositi highlighter po danu, u ležernim kombinacijama. Također nema šljokice što mu je veliki plus.


Prilikom nanošenja ovih highlightera stvarno nema straha od toga da ćete pretjerati jer su jako tvrde teksture i stvarno dobro morate pritisnuti kist u proizvod da bi pokupili proizvod. Ali, proizvod bez problema možete nadograditi do željene jačine. Ovi highlighteri nisu maknuli s trona moj omiljeni Essence Pure Nude highlighter, ali nisu mu ni daleko!

Nažalost, ovo su jedini proizvodi Aura kozmetike koje sam isprobala, a sada kada se Kozmo zatvorio više nisam u mogućnosti fizički nabaviti njihove proizvode!! No, uvijek je tu Pink Panda!!! :)

Koje highlightere vi koristite? Jeste li isprobale Aura highlightere?

You Might Also Like

4 comments

  1. Posljednjih mjeseci koristim samo Alverde tekući highlighter koji mi je odličan. :D Slažem se da su ovi highlighteri super, imam nijansu 220 moonlight, prekrasna je nijansa, moj pokopac se nije rasklimao, ali jednom mi je pao na pod i puklo je ogledalce, inače nemam primjedbe na ambalažu...i da, ko da su zamjenili nazive ovih highlightera, opće im se ne pašu uz nijasnu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja oko Alverde stalka idem ko mačka oko vruće kaše!! Stalno gledam i pipkam, a nikad ništa ne kupim. Njihova rumenila su tako mekana pod prstima, prekrasnih boja i odlične pigmentacije i nikad ne kupim.. Uvijek je: " budem drugi put". Vidiš, budem i highlighter swatchala, ne sumnjam da je odličan!! Možda su se fakat zeznuli kad su naljepnice lijepili, uopće ne paše naziv uz nijansu! Bitno je da su nijanse predivne!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram