Preparativna kozmetika koju nosim na more - 2017

8/04/2017


Danas nastavljamo s proizvodima koje sam ponijela na more, samo što ću danas pisati o preparativnim proizvodima. I njih sam uspjela svesti na minimum, jer u krajnjem slučaju ako mi nešto bude falilo uvijek mogu otići u šoping!! 

Avon True Nutraeffects ulje za skidanje šminke je u fazi testiranja, ali za sada sam jako zadovoljna! Ono što je meni najbitnije kod tih uljnih skidača šminke je to da ne ostavljaju mastan sloj na koži i da ne zatvaraju pore. Za sada ispunjava ta dva zahtjeva, ali testirat ću ga još neko vrijeme.. Matrix ulje za kosu je obavezan korak u mojoj njezi kose i morao je ići na more. Koristim ga nakon svakog pranja kose tako da ga stavim na vrhove i kosa mi je zahvalna. Vrhovi su mi nahranjeni i mekani!! 



CadeaVera umivalicu koristim svakog jutra, ali još se nisam naviknula na taj slatkasti miris. Dobro obavlja posao i ne isušuje, pa joj zanemarujem tu manu. Dove Go Fresh anti - perspirant od kruške i aloa vere je nešto što koristim svaki dan. Inače, ne pamtim kada sam koristila neki drugi anti- perspirant, Dove mi je stvarno odličan. Nije suh nego lijepo klizi po koži, a i nije u obliku gela koji mi se odmah upije u majicu. 


Mislim da sam pakiranje proizvoda za njegu uspjela svesti na minimum jer sam umjesto full size proizvoda za njegu lica spakirala putna pakiranja. Primjerice, inače na dnevnoj bazi koristim Nivea kremu za lice koja ima ogromnu ambalažu, ali s obzirom na to da sam pri samom kraju te kreme nije mi imalo smisla nositi cijelu kremu, pa sam spakirala Biotherm Skin Best kremicu od 15 ml. To će mi za dva tjedna mora biti i više nego dovoljno. Krema jako dobro hidratizira kožu, pruža zaštitu od UVA/UVB zraka i ima SPF 15. Brzo se upija u kožu i odlično hidratizira, ali ima jako intenzivan miris po bilju koji meni ne odgovara. Miris se zadržava nekih pola sata na koži, a zatim ishlapi. Ponijela sam i Vichy Slow Age dnevnu kremu za lice, tek toliko da ju imam ako potrošim Biothermu. Bioderma Sebium Hydra sam ponijela ako mi se lice osipa prištićima, da imam čime tretirati kožu. To su testeri od 5 ml, pa će mi biti dovoljni. Mizon Snail Repair krema za područje oko očiju je trenutna krema koju koristim. Za ljeto mi je ok, ali mislim da bi mi za period hladnijih dana bila preslaba. Vodene je teksture i brzo se upija, ali mislim da ne hidratizira baš jako.  Avon četkicu za umivanje koristim skoro svakog jutra prilikom umivanja i sviđa mi se što je nježna za kožu, a opet učinkovita. Clarins Multi - Active noćna krema mi je otkriće!! Divna je i moja koža ju obožava!! Miris joj je blag, gotovo neprimjetan, a toliko lijepo njeguje kožu da mi je gušt mazati se s njom navečer. Balea masku sam ponijela jer je bila jedina u pakiranju koje ne zauzima hrpu mjesta!! Prilikom zadnjeg korištenja mi je odgovarala, pa nema straha od iritacija!! L'oreal Paris Nutri Gold Extraordinary ulje za lice koristim u noćnoj njezi kože, po potrebi! Jeste skužile da se hrpa L'orealovih proizvoda u nazivu ima riječ "extraordinary"? :) 


Od proizvoda za kosu sam spakirala L'oreal Extraordinary Clay šampon i regenerator ( koji je u vrijeme photo shoota bio pod tušem, pa ga zato nema na slikama). O njima sam već sve rekla pa se neću ponavljati. Na moru ne močim kosu svaki dan u moru, pa mi Batiste suhi šampon dobro dođe da produžim vrijeme između dva pranja. 


Ziaja losion za tijelo od naranče je na testiranju na moru, a koristim ga nakon gela za tuširanje iz iste linije. Nanosim ga na vlažnu kožu i imam osjećaj da mi tako još intenzivnije hidratizira kožu. Upija se malo duže, ali vjerujem da je to samo zato što ga i mažem na vlažnu kožu. No, kad se upije koža je mekana i glatka na dodir!! 


I za kraj najvažniji proizvodi za more.. Zaštita od sunca! Sun Dance krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 mi se već davnih dana pokazala odličnom. Prije sam za lice znala koristiti istu kremu kao i za tijelo, ali to bi uvijek rezultiralo crvenim, upaljenim aknama. Otkad sam pronašla ovu kremu nemam tih problema, pa sam joj ostala vjerna. Dodatni plus joj je što matira kožu, pa se ne sjajim kao disko kugla kada se namažem. Za tijelo sam ove godine izabrala Lavozon sprej, također sa zaštitnim faktorom 30. Odmah se upije u kožu, ugodnog je mirisa i učinkovito štiti kožu.. 

I to je to!! Vjerovale ili ne, to su svi proizvodi koje sam ove godine ponijela na more!! Kakve ste vi bile po pitanju pakiranja ove godine?? Koristimo li iste proizvode??

You Might Also Like

2 comments

  1. Zanima me ovo novo Avonovo ulje za skidanje sminke :). I ja volim Lorealovu Clay liniju, tj sampon, regenerator nisam probala, a Dove stikovi su mi omiljeni, koristila sam sve arome osim ove s kruskom, ali doci ce i ona na red :) Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avon ulje je odlično!!! Recenzija će biti uskoro!! Za Dove se slažem, ne pamtim kada sam koristila drugi brand anti perspiranta!! Lijepo miriši i nema šanse da propusti miris znoja!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram