Wet n Wild Precious Petals highlighter - recenzija

9/18/2017


Danas vam donosim recenziju jednog noviteta u našim drogerijama, točnije u DM-u. Radi se o Wet n Wild highlighteru u nijansi E321B Precious Petals.

Koliko sam vidjela većina blogerica je kupila upravo ovu nijansu, jer je druga nijansa dosta tamna za većinu nas. Ja sam skoro kupila tamniju nijansu, zbog lošijeg osvjetljenja u DM-u, ali na vrijeme sam shvatila da to nije nijansa po koju sam došla. 

Kod nas su dostupne samo dvije nijanse highlightera, i nisu dio limitirane kolekcije, pa ako se u vašem DM-u rasprodao nemate brige, jer će stalak vrlo vjerojatno biti nadopunjen. 
Inače, Wet n Wild je uveo čak pet različitih nijansi highlightera u svoj asortiman, od kojih je meni još jedna nijansa zapela za oko.. Možda će biti sreće, pa se i njega dočepam!


Ambalaža je tipična za Wet n Wild. Jeftina plastika koja u sebi sadrži kvalitetan proizvod. Osobno mi to uopće ne smeta, jer mi je važniji proizvod u ambalaži. Isprobala sam već dosta Wet n Wild proizvoda i svi su mi bili odlični, iako im je ambalaža lošija. Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod ove ambalaže je ta da nema onog klik mehanizma na kojeg smo svi naučeni. Iako se ambalaža vjerojatno ne bi otvorila u neseseru, ne bih ga nosila na put, baš zbog straha da se ne otvori. 
Proizvod je zaštićen naljepnicom koju je ionako teško odlijepiti, pa dežurni swatcheri novih proizvoda vjerojatno izgube volju za otvaranjem novih proizvoda i swatchaju testere. 
Reljef mi je prekrasan iako ne bih znala što je otisnuto na njemu! :) Cvijet?
Količina koja se dobije je solidnih 5.4 grama, što je manje od većine highlightera koje ja imam. Jedino Aura ima manju gramažu (5 grama), ali ipak je to highlighter i vjerojatno ga ionako neću nikada potrošiti. 


Tekstura mu je nešto tvrđa, ali je jako pigmentiran. Kada bih ga usporedila sa Aura highlighterima, čiju ste recenziju mogle pročitati ovdje, rekla bih da je ovaj jednako tvrd, ali puno pigmentiraniji. Treba ga jako lagano dodirnuti kistom da bi uhvatile pigment na kist, dok sam kod Aurinih highlightera naučila da treba jako čvrsto umočiti kist da se uhvati pigment. Baš zato što je ovaj highlighter jako pigmentiran, početnicima u šminkanju preporučujem oprez jer se jako lako pretjera. 
Ako imate iskustva s Essence Pure Nude highlighterom onda morate znati da ovaj nije ni približno toliko baršunast i gladak pod prstima, ali je jače pigmentiran. 



Slikano u hladu
Kao što vidite na slikama highlighter je prekrasan. Ja inače preferiram highlightere zlatne boje pa nije ni čudo da mi se ovaj sviđa. 
Nijansa je prekrasna zlatna sa jako sitnim šljokicama u sebi. Iako šljokice vidim na swatchu, nisam ih primijetila na licu. 
Kao i svaki highlighter i ovoga koristim samo iznad jagodica i to ne cijelom dužinom, nego polovinu dužine. Zašto? Zato što imam masnu T - zonu i proširene pore oko nosa, pa ga ne moram nanositi tamo jer će to odraditi prirodni highlighter! :) Pore bi vjerojatno još jače istaknuo, pa je i to razlog zašto ga izbjegavam tamo nanositi. 
Slikano na suncu
Trajnost mu je ok. Na kraju dana ga još uvijek vidim na licu, ali smanjenog intenziteta. Vjerojatno zbog diranja lica, znojenja ... 
Meni je ovaj highlighter sviđa i među TOP 3 je u mojoj kolekciji. 

Sastav

Jeste li isprobale ovaj highlighter ili se rasprodao u vašem DM-u? 






You Might Also Like

6 comments

  1. Već je neko vrijeme u mojoj kolekciji i svakodnevno posežem za njim! Stvarno je odlican i super pigmentiran :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako je i kod mene.. Obavezno mi je u neseseru tako da mi je uvijek pri ruci kad se šminkam!! :)

      Delete
  2. ulovila ga na vrijeme i volim! žalim samo što nam nisu sve nijanse uvezli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako mi je i samoj.. Samo da mi je nabaviti onu svjetliju zlatnu nijansu i bilo bi super!! :)

      Delete
  3. Predivno izgleda, moram ga imati. :D Nisam ni gledala u mom DM u je li rasprodan, ali čisto sumnjam da je, kod nas u Kc uvijek ima svega. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi, mi ga u Sisku još nismo ni dobili, a i pitanje je da li će ga i biti! Svakako ga kupi, jako je dobar! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram