Empties #2

10/06/2014

Evo mene opet sa mojim smećem!! :D Potrošila sam dosta proizvoda, a dogovorila sam se sa sobom da neću opet čekati da se nakupi puna vrečica pa da nastane pravi nered, odlučila sam se poslikati ovo što imam i sve lijepo baciti u smeče!!



Le petit Marseiliais gel za tuširanje ( miris badema) - ovo se po mom mišljenju jako brzo troši, mislim da ga nisam imala niti 2 tjedna, a da je već bio pri kraju!! Dosta je tekuće teksture pa valjda zato. Miris mi se sviđa, ali ne ostaje baš dugo na koži, i moram priznati da me je već pretkraj lagano isušivao.

Balea kremasto - uljna tuširalica - za razliku od prethodnog proizvoda, ovaj je lijepo kremast i ne troši se toliko brzo. Diskretnog mirisa vanilije koji se također ne zadržava dugo na tijelu. Proizvod nije pogodan za depilaciju, jer će doslovno zaštopati britvicu :D


Ako vam se sviđao miris ove Balea LE tuširalice koja bi isušila i tek dozrelu smokvu, onda je ovaj Le petit Marseiliais Gel za tuširanje po mirisu najbolja zamjena!!

Head & Shoulders šampon protiv ispadanja kose - radio je svoju funkciju što se tiće sprečavanja nastanka peruti, ali da mi nije ispadala kosa zbog njega, to ne mogu reći. Miriši prekrasno, kao i svi ostali H&S šamponi.

Syoss Repair - Care Tretman - Ne znam za vas, ali ja sa Syoss proizvodima nikako na zelenu granu. Probala sam i šampone i regeneratore i maske, ma svašta, ali imam dojam da mi dodatno isušuju kosu. Ne znam da li ću ubuduće kupovati njihove proizvode. Ovaj tretman preporučam da nanosite na ručnikom prosušenu kosu, jer u protivnom samo sklize sa kose.

Lilith Kozmetika losion za suhu kožu od vanilije - Zanimljiv proizvod, kupila sam ga u razdoblju kad mi se koža na nogama jako perutala, bila je doslovno dehidrirana. Ovaj losion mi je stvarno pomogao, ali morala sam ga dosta brzo potrošiti jer se radi o prirodnoj kozmetici. Miris vanilije je intenzivan, u dobrom smislu, i ne samo da ćete vi mirisati sljedećeg jutra, nego i cijela vaša soba. Lilith Kozmetiku možete pronaći na Facebook - u!!!

Balea bodylosion - lijepog SPA mirisa, i što je najbitnije brzo se i lako upija u kožu!! Za razliku od onog losiona sa tamnoplavim čepom kojeg ne bi razmazalo ni 5 masera!!

Nivea Soft - Ova krema mi je bila super. Jako nježan miris, brzo se upija i lijepo hidratizira!!


Oriflame Optimals Balance Cooling scrub - (za masnu i mješovitu kožu) - ovo je među najboljim pilinzima koje sam ja isprobala. Jako guste teksture sa sitnim zrncima. Vidljivo mi osvježi kožu.

CadeaVera umivalica - recenizja se nalazi ovdje.

Balea Cell energy serum + krema - to je nova verzija. Prije je bio samo serum, kojeg trenutno koristim, pa možete očekivati "novi vs.stari proizvod" recenziju uskoro.

Eveline tonik protiv akni i mrlja - ne znam, i volim ga i ne volim. Koristila sam ga isključivo na području brade gdje i imam problema sa aknama. Nije da ih nisam imala kad sam njega koristila, jedina je razlika bila ta da nisu bile toliko upaljene kad sam ga koristila.. Mislim da ga neću ponovno kupiti.


Aveo odstranjivač laka za nokte ( miris badema) - obožavam ovaj odstranjivač, a miris noktiju nakon njegovog korištenja je divan!!! Ako niste probale ovaj odstranjivač, imate moju toplu preporuku.

Nivea dezić - ne znam zašto sam zastranila od svog omiljenog FA dezića. Mislim, radi i ovaj dezić svoj posao, ali nije mi to to. Definitivno se vraćam svom omiljenom.

Lekova zaštitna krema 48 - u svakoj torbi imam po jednu otvorenu, i čvrsto sam odlučila da ću ih potrošiti prije nego što se pokvare ( kao ova u desnom kutu) i prije nego što otvorim novu. Obje su bile potrošene do pola, ne nove, a s obzirom da mi je koža ruku jako suha brzo se potroše. Ova u desnom kutu je promjenila miris i to jako, i ide u smeće. Detaljna recenzija se nalazi ovdje.

CadeaVera Pre - party maska za lice - ništa posebno, ima CadeaVera i boljih maski. Ovu ne kupujem ponovno.

Balea Cell Energy dnevna krema sa SPF 20 ili 25 (putno pakiranje od 5 ml) - kupila sam ju da vidim da li mi odgovara. Moram reći da mi se sviđa dnevna krema, noćna ne toliko. Veliki je plus što ima SPF. Vjerojatno kupujem kremu u normalnoj veličini.





Oriflame Powershine ruž za usne u nijansi Pink Punch - kao što vidite po pakiranju duuuugo ga imam. Ne zato što je nepotrošiv, nego zato što je pun šljokica, a ja u zadnjih par godina preferiram više kremasti finiš, bez šljokica i bez frosta.. Jedva sam se natjerala da to potrošim, što je najgore imam još jedan :/

Essence lak za nokte sa zlatnim šljokicama - kao što vidite po pakiranju ovo je jako stari lak, ali jako dobar. Natjerala sam se da ga potrošim na način da sam ga uzela na more sa još samo jednim lakom. Pa mi je ovo bio go to nadlak za nokte na nogama. Inače se ovi glitter lakovi brzo troše, barem meni.

To je to od smeča za ovaj put!! Što ste vi zadnje potrošile?

You Might Also Like

6 comments

  1. Joj i meni je ovaj Syoss bio grozan, isto sam imala dojam da isuši kosu i ništa ne radi. A Baleine uljne tuširalice obožavam <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jedva sam cekala da potrosim Syoss. A Baleine uljne tusiralice su odlicne, puno bolje od onih iz normalne linije tusiralica. :)

      Delete
  2. Odlično. Jako mi se sviđa i dosta proizvoda i ja koristim:) ako uhvatiš vremena svrati do mog bloga: www.missheaven0.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Naravno da imam vremena, stižem :)

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram