Mjesečni favoriti - rujan/2014

10/02/2014


Prošao je još jedan mjesec, pa Vam donosim svoje prošlomjesečne favorite!! Mislim da će ovo biti zadnji favoriti ovakvog formata, jer sam dobila drugačiju ideju u koju ću inkorporirati i favorite!! Pa krenimo:







Lice:
Na licu sam koristila već standardnu postavu proizvoda kojom sam jako zadovoljna. Tu su se našli Wet n Wild Coverall Cream Foundation ( nijansa E818 - light to medium). Ovo je bila najtamnija nijansa u ponudi, ali sam vidjela da su preko ljeta nabavili još tamniju, no kako ja ne preferiram teški make up ljeti, a većinom ga ni ne nosim, nisam imala potrebe za njim.
Taj puder uvijek nanosim Essence Bloom (ne znam kako se zvala ta LE kolekcija, ali vjerujem da ste sve upoznate sa njom, jer je bila prava pomama za njima) bockalicom, jer mi daje izvrstan efekt na koži. Puder pruža potpunu prekrivenost i moram reći da mi je bolji i od Loreal True match tekućeg pudera, jer za razliku od njega, ovaj ne oksidira na meni ( ne pretvara se u narančasto nakon nekoliko sati).

Tu se zatim nalazi otkriće ljeta, a to je Catrice Light - reflecting korektor ( nijansa 010), lijepa roskasta nijansa korektora koja mi diskretno posvijetli unutarnji dio oka i podočnjake. Ne mogu reći da su podočnjaci apsolutno prekriveni, ali daje mi svježi izgled i za svaki dan je i više nego odličan. Hidratantan je i meni se ne uvlači u linije ispod oka.

Essence kajal pencij ( bijela boja) - ovu olovku ne pamtim od kad je imam, i ne bih ju preporučila za waterline jer je pre pretvrda i ne ostaje u njemu niti 5 minuta. Ja ju koristim kao highlight ispod obrva. S obzirom da nije u prahu ostane pod obrvama dok ne skidam make up, i lijepo se blenda. Isto se dobije svježi, budan izgled, a s obzirom da je mat odlična je za svaki dan.

CadeaVera maska protiv prištića - ovo sam koristila prethodnog mjeseca isključivo na području brade, jer su mi se pojavile odvratne upaljene akne, i to samo na području brade. Ne razumijem!!! Nadam se da krivac nije onaj na kojeg sumnjam jer ću biti izuzetno razočarana s obzirom da je to jedan od HG proizvoda (radi se o Catrice kamuflaži)!! Ovu masku nanesem kistom u tankom sloju i ostavim preko noći. Ujutro crvenila više nema, ali akne su još uvijek tu! Ako ste imale slični problem, molim Vas da mi preporučite proizvode s kojim ste ih se riješile!!

P2 LE Beauty Stories rumenilo i bronzer - Ovo mi je bilo omiljeno rumenilo prethodnog mjeseca. Ne koristim ga kao bronzer, jer obje nijanse imaju shimmera u sebi, a ja preferiram mat bronzere. Kistom jednostavno prođem po obje nijanse i dobijem prekrasnu nježnu breskvastu nijansu, koja također daje svjež izgled cijelom licu. Već ste do sad valjda primjetile da je lajtmotiv prošlog mjeseca - SVJEŽ IZGLED :D...

Oči:

Makeup Revolution Flawless paleta sjenila - em zbog razloga što je bila nova, pa sam ju isprobavala svakodnevno, em zbog razloga šta sam se u međuvremenu i zaljubila u nju. Neću se ponavljati, detaljnu recenziju sa swatchevima imate ovdje.

Essence blending brush - odlična četkica za blendanje po vrlo pristupačnoj cijeni od nekih 13 ili 14 kuna!! Ne isplati se ne kupiti je!! :D

Usne:
Golden Rose Vitamin E ruž za usne (nijansa 115), koju sam kupovala preko telefona :D pa nisam uživo vidjela da je nijasa ipak malo presvjetla za moj ukus, ali u kombinaciji sa Sephora lip lajnerom ( ispod ruža) i Essencovim Stay with me sjajilom dobijem prekrasnu roskastu nijasu koja je nosiva u svim situacijama.

Labello lip butter (vanilija i macadamija) - ovaj proizvod sam kupila još prošle godine na akciji 1+1 i nikako da ga potrošim. Stoji mi u kupaonici na vidnom mjestu kako bi me podsjetio da ga koristim!! Koristim ga i ujutro i navečer i odličan mi je. Gušća tekstura koja ne nestane odmah, lijepo hidratizira usne. Jedino što nije baš za nositi u torbi, jer higijenski trpat prste u limenku a npr.vozite se u vlaku i dirale ste vrata i tak!! #bakteriafest

Random favoriti:
Das gesunde plus vitamini ( za energiju ) - 100 tableta za nekih 30 - tak kuna odlično!! Za mene izvrsno s obzirom da ja od proljetnog umora patim cijele godine!! Neću puno o tabletama, jer spremam zasebnu recenziju.

Kud puklo da puklo - nova humoristična serija na Novoj TV, nešto genijalno!! Pravo osvježenje od svih onih turskih serija, hrvatskih drama i nesretnih ljubavi!! Stvarno je već bilo vrijeme da nešto ovakvo dođe na male ekrane!! Normale i stvarno smješne humoristične serije nije bilo od serije Lud, zbunjen, normalan!!!

Eto, to su bili moji favoriti proteklog mjeseca!! Imamo li kojeg zajedničkog? Koji su vaši favoriti?







You Might Also Like

6 comments

Recent posts

StatCounter

Instagram