Terra Naturi highlighter - recenzija

10/04/2014


Danas Vam donosim post o jednom prekrasnom proizvodu, radi se o Terra Naturi hajlajteru!!
Terra Naturi je linija prirodne kozmetike, dostupna isključivo u Muller prodavaonicama. Ne znam zašto, ali ja ju do sada nisam uopće primjetila u Mulleru!! Vjerojatno zato što se ne nalazi u redu u kojem se nalazi sva ostala kozmetika, nego na sasvim drugom mjestu ( kod maski za lice) gdje uopće ne bi očekivale vidjeti


make up!! Pa tako dok dođem do preparativne kozmetike, košara mi je puna sa dekorativom i niti ne gledam na njihov stalak!! Zašto je taj stalak tamo, ne znam!!

Ovaj proizvod dolazi u plastičnoj ( jeftinoj) ambalaži, nešto tipa Essence rumenila i hajlajtera. Nemam ga ni tri mjeseca a slova su se već izlizala. No, kao i kod drugih proizvoda najbitnije mi je što se nalazi u ambalaži. Sva sreća pa Terra Naturi stalak nudi testere svih proizvoda u ponudi, pa sam ga isprobala prije kupovine.. Ovo je onaj proizvod, koji probate u trgovini, pa odete doma jer nigdje niste ništa čitale ili čule o toj kozmetici, pa vas to doma cijelo vrijeme muči i cijelo vrijeme mislite na njega, i onda se jednostavno vratite u trgovinu i kupite ga. :D
Hajlajter ima nepotrošivih 7 grama, a cijena mu je 34,90 kuna!! Dome je oblika, izgleda kao zapečeni, ali ne mogu tvrditi niti da je niti da nije, jer nigdje nije pisalo!!

U hladu

Na suncu

Hajlajter je prošaran bronze i rekla bih srebrnom bojom!! Svaki je prošaran na svoj način, pa kod nekih dominira više brončana boja, a kod nekih više srebrna.. Kad se nijanse pomješaju, dobije se divan zlatni sjaj!! Baš sjaj, a ne da vam se na licu vide komadi šljokica, kao kod većine ostalih jeftinijih hajlajtera. Proizvod je pod prstima jako fin, nimalo suh!! Kad ga nanosim četkicom (dovoljan je samo kontakt četkice i hajlajtera) malo se trusi, ali meni to ne smeta, jer je ovo valjda najljepši hajlajter kojeg imam.

Swatch u hladu
Swatch na suncu
U donjem kutu je swatch na suncu, a u gornjem kutu je izblendani swatch
Boje zasebno swatchane i na kraju mix
Proizvod je jako pigmentiran i za ove swatcheve mi je trebao samo jedan potez prstom, pa je zato potreban samo mali dodir kistom da bi se postigao prekrasan efekt na licu!!
Jedini nedostatak je taj što je to LE, ali s obzirom da stalak doslovno skrivaju :D u Mulleru ne sumnjam da ćete pronaći svoj primjerak!!
S obzirom da me ovaj proizvod toliko oduševio, veselim se daljnjem isprobavanju proizvoda ove kozmetičke kuće!!

Da li ste vi probale koji proizvod Terra Naturi kozmetike? Što mi preporučate?











































You Might Also Like

2 comments

  1. Od Terra Naturi kozmetike probala sam samo sjajilo i srednja žalost mi je. Ovaj highlighter mi izgleda predivno, baš se lijepo šljašti na suncu :D

    ReplyDelete
  2. Uzivo je jos ljepsi!! Znaci sjajila preskacem :)

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram