Beauty UK baked busher box no.2 - rose rouge

11/19/2014


 
Nekoliko postova prije, u mom Kozmo happy vikend haulu vidjele ste da sam kupila, između ostalog, i ovo rumenilo. Nakon što sam se imala vremena poigrati sa njime, donosim vam recenziju!!



Radi se o nijansi no.2 rose rouge zapečenog rumenila od Beauty UK, marke dekorativne kozmetike koja je dostupna isključivo u Kozmu ili na njihovoj internetskoj stranici. U ponudi se nalaze sveukupno četiri nijanse zapečenih rumenila. Mene je privukla ova nijansa, jer su ostale više bile brončane nijanse. Redovna cijena ovog rumenila je 34,99 kuna, a količina koju dobijete je 4,4 grama.

Kao što vidite na slici gore, proizvod je zaštičen folijom, pa stvarno možete biti sigurne da ga nitko nije dirao prstima. Pakiranje mi se jako sviđa. Sama boja kutije (izvana) vam već odaje o kojoj se boji rumenila radi. Ambalaža je čvrsta, kartonska sa magnetnim mehanizmom zatvaranja. Na poklopcu se nalazi ogledalo sasvim dovoljne veličine, a rumenilo se nalazi kao u malenoj kutijici. S obzirom da se rumenilo malo trusi prilikom aplikacije na kist, ta kutijica sprječava da čestice rumenila lete na sve strane.
Rumenilo je na dodir mekano i otpušta pigment, ja bih rekla, čista suprotnost Bourjois zapečenim rumenilima.
Ova nijansa je nježna roza nijansa sa zlatnim odsjajem. Nema onih velikih šljokica u sebi. Obrazima daje zdrav sjaj i prirodnu boju. Naravno, koliko boje ćete staviti na lice uvelike ovisi i o kistu kojeg koristite. Nijansa se lijepo i lagano blenda i nadogradiva je. Ne nakuplja se na dehidriranim dijelovima kože lica. Traje na licu nekih 3 - 4 sata, a onda lagano, ali ravnomjerno izblijedi.

Realan prikaz nijanse
Jedina negativna strana za mene je miris same ambalaže. Ambalaža je na početku mirisala/smrdila baš po jeftinoj kozmetici iz Kineskih dućana.. Ali, što ju duže imam, to se manje osjeti. Valjda će se s vremenom miris povući.

Sastav:

Imate li vi koje Beauty UK zapečeno rumenilo? Što ste još probale od Beauty UK-a?

You Might Also Like

0 comments

Recent posts

StatCounter

Instagram