New in #11

12/01/2017

new in makeupfandra

Danas vam pišem o novitetima koje sam kupovala u protekla dva mjeseca. Našlo se tu svega, neke stvari sam već i isprobala, pa ću se kratko i osvrnuti na njih.. Uživajte u čitanju!!



evoshave britvica

Diba - Charm d.o.o. su mi na isprobavanje poslali revolucionarni unisex aparat za brijanje na isprobavanje. Radi se o EvoShave Total Control* britvici koja nema klasičnu dršku, pa se depilacija vrši bez promjene položaja držanja aparata. Isprobala sam ju, oštra je i jako dobro depilira. Stvarno možete kontrolirati britvicu kod depilacije. Prilikom prvog depiliranja sam imala pjene za depiliranje po rukama, pa mi se britvica sklizala u ruci, ali sljedeći put sam imala čiste ruke i stvarno se osjetila razlika. 
Ono što mi se jako sviđa je to da je aparat u plastičnoj kutijici u koju ga bez problema možete pospremiti nakon depilacije. To ga ujedno čini i travel friendly aparatom za depiliranje. 
Britvica je dostupna u Konzum prodavaonicama i na web shopu e.kupi.hr po cijeni od 49,90 kuna. Zamjenske britvice također možete pronaći na web shopu e.kupi.hr. Cijena paketa od 4 zamjenske britvice je 59,99 kuna, a paket od 8 zamjenskih britvica čete platiti 99,99 kuna. 

Essence Trend it up Avon

Opet sam kupila Essence Get big lashes maskaru, jer mi je najbolja maskara koju sam isprobala ove godine pa uvijek moram imati jednu u rezervi. Malo su joj izmijenili ambalažu, pa mi je trebalo vremena da ju nađem na stalku. Već sam se zabrinula da su ju maknuli iz asortimana. Essence LOTD maskara je novitet u Essence asortimanu. Trenutno ju testiram, a dojmove čete čitati u zasebnom postu. Još jedna nijansa Trend it up ultra matte lipcream se našla kod mene. Odličan proizvod, ako mene pitate. Jedino sam primijetila da kvaliteta nije jednaka kod svih nijansi. Ali o tome ćemo u zasebnoj recenziji. Mislim da imam apsolutno sve linije Avon tekućih pudera. Posljednji ulov je Avon True Colour Flawless tekući puder u nijansi Nude. Njega još nisam stigla isprobati, jer trenutno pokušavam potrošiti Maybelline Fit me matte & poreless tekući puder.

Kallos biotin maska za kosu

Na web shopu Lijepa.hr sam naišla na Kallos kozmetiku. U ponudi pretežno imaju proizvode za njegu kose. Ono što me zainteresiralo su maske za kosu, jer često koristim peglu za kosu pa mi treba dodatna njega. Nisam ih kupovala naslijepo, nego sam čitala recenzije o ovim maskama. Recenzije su mahom pozitivne, a maske su jako popularne kod blogerica u susjednim zemljama. Cijena im je prava sitnica. Za 1 kg maske treba izdvojiti samo 24,70 kuna, a za manja pakiranja od 275 ml se cijena kreće od 13,00 - 17,00 kuna. 
Kupila sam Biotin masku koja je namijenjena bržem rastu kose. Još ju nisam isprobala, pa vam ne mogu reći da li funkcionira. 

Kallos maske za kosu

Kupila sam i Hair Pro-Tox masku za kosu, koja je ustvari botox za kosu. Kosi daje živost i sjaj. 
Inače, po forumima se piše da ove maske koriste i frizerski saloni. Samo za usporedbu ću vam napisati da jedan tretman botoxa za kosu kod moje frizerke košta 130 kuna, a cijela maska za kosu od 270 ml košta 15,30 kuna. Još ih nisam stigla isprobati, ali obavezno javljam dojmove.

Trenutno koristim Cherry masku za kosu, jer me privukla svojim mirisom. Miriši po slatkim trešnjama. Odlično njeguje kosu. Iako je cjenovno u rangu Balea maski za kosu, puno je bolja. Jako je gusta i neće vam samo iscuriti s kose. Koristim ju prilikom svakog pranja kose i kosa mi izgleda odlično. Mislim da Kallos maskama stvarno treba dati šansu.

Kallos Tony & Guy ulje za kosu

Kallos sprej za zaštitu kose od topline koristim otkad je stigao, ali ne znam da li djeluje. Iskreno se nadam da djeluje, jer u zadnje vrijeme redovito peglam kosu. Ovaj mjesec idem kod frizerke pa ću ju pitati kakvo mi je stanje kose. 
Tony&Guy ulje za kosu sam isto naručila na Lijepa.hr stranici, ali ga još nisam otvorila jer imam dva otvorena ulja za kosu. 
LAB 35 dvofazni sprej za raščešljavanje kose mi je odličan. Ima jako fini mlaz, ne otežava mi kosu i stvarno se brže i lakše raščešljam s njim. Pisat ću vam dojmove u zasebnoj recenziji. 

Povoljni kistovi za šminkanje

Prošlog mjeseca me uhvatila želja za novim kistovima za sjenila. U Mulleru sam kupila L.O.V kist za blendanje sjenila. Kistovi su im poprilično skupi ako uzmem u obzir da ih sada u ponudi ima stvarno hrpa. Cijena ovog kista je bila 54 kune. Kupila sam i Essence kist za blendanje. I na kraju sam na e-bayu našla ovaj set kistova za samo 3,54 dolara. Bojala sam se kakva će im biti kvaliteta, ali kistovi su odlični i otkad su mi stigli ne ispuštam ih iz ruke. 

The Balm Nude dude paleta sjenila

Bipa je imala 30% popusta na svu dekorativnu kozmetiku, a kako sam još imala i neiskorišten rođendanski kupon od 15% popusta, počastila sam se s The Balm Nude Dude paletom sjenila. Ustvari sam htjela kupiti Nude Beach paletu, ali kako je bila rasprodana izabrala sam ovu. Paleta je prekrasna, nijanse su taman po mom ukusu i otkad sam ju kupila redovito ju koristim. Redovna cijena ove palete je cca. 260 kuna, a sa svim popustima ja sam ju platila 150 kuna. Dobar deal! Detaljnije dojmove čete čitati u zasebnoj recenziji. 

Urban Decay Naked 3 paleta sjenila

Negdje oko dva sata ujutro sam surfala po Feelunique stranici i odlučila sam kupiti Urban Decay Naked Heat paletu, jer su imali 15% popusta na svu dekorativu. Ne znam kako, ali umjesto Naked Heat sam naručila Naked 3 paletu sjenila. I da bude još gore, ja sam cijelo vrijeme bila uvjerena da će mi poštar donijeti Heat paletu. Možete si zamisliti moju zbunjenost kada sam u paketu vidjela Naked 3 paletu.. Kasnije sam išla provjeriti košaricu i vidjela da sam stvarno naručila "trojku".. 
Poanta priče je da ne naručujete u gluho doba noći!! :) 
Nije ni trojka loša, dapače odlična je.. Ali ja sam htjela Naked Heat. :D 
S obzirom na to da trenutno koristim The Balm Nude Dude paletu, ova je na čekanju. Ili točnije rečeno, u kazni je jer nije Naked Heat! :) 

To su bili moji noviteti za proteklih par mjeseci. Što ste vi kupile u posljednje vrijeme? Imamo li koji zajednički proizvod? 

*PR

You Might Also Like

2 comments

  1. Ovaj novi Avonov tecni puder, Flawless, imam vec par meseci, i odlican mi je, matira ali ne cementira :), dovoljno hidratantan, nemam nijednu zamerku :). Od Trend It Upa jos uvek nista nisam probala. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlično!! Baš mi je drago da je dobar!! Trend It Up stvarno ima odlične proizvode, mislim da ne možeš fulati šta god da uzmeš!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram