Empties #12

12/27/2017

Potrošeni-proizvodi

Kraj godine je pred vratima pa je vrijeme da natipkam posljednji empties post za ovu godinu. Ovakav tip posta obavezno pišem pred kraj godine, jer ne volim smeće prenašati u sljedeću godinu. Kad bih stigla napravila bih i raščišćavanje garderobe i cjelokupne make up kolekcije, ali vrijeme mi ne dozvoljava takve ekshibicije. Što sam potrošila od posljednjeg empties posta, saznajte u nastavku!!



Avon-Rare-Amethyst-parfem

Iscijedila sam i posljednje kapi svog omiljenog zimskog parfema! Radi se o Avon Rare Amethyst parfemu koji miriši božanstveno. Rare kolekcija parfema je inspirirana dragim i poludragim kamenjem, kao i plemenitim metalima. Ovaj miris krase note šljive, sandalovine i ljubičice. Ovaj parfem sam birala u prilikama kada mi je trebao dugotrajni miris koji se ističe u masi. I mislim da je tu funkciju odlično obavljao. Gotovo svaki put kad sam ga koristila sam dobila kompliment da lijepo mirišem. Bočicu sam potrošila u roku dvije godine iz dva razloga. Koristila sam ga isključivo u hladnijem periodu godine, a i treba ga jako malo da se postigne učinak. Sigurno ga ponovno kupujem jer je ovo jedan od boljih Avon parfema.

CadeaVera-L'oreal-Biotherm-proizvodi-za-lice

Ne znam za vas, ali meni se uvijek dogodi da odjednom potrošim većinu preparativne kozmetike. Tako sam potrošila CadeaVera piling za lice s ekstraktom kiselice koji vitaliziraju kožu i ekstraktom nara koji hidratizira kožu. Piling je kremasti i u sebi sadrži sitne piling granulice. Dosta je nježan za kožu i ne iritira ju. Ovo je već ne znam koja tubica ovog pilinga, ali mislim da ću se sad malo odmoriti od njega, jer mi je želja isprobati Olival piling za lice koji je jako hvaljen. 
CadeaVera pjena za umivanje lica je savršen proizvod. CadeaVera u svom asortimanu ima nekoliko linija proizvoda za njegu kože lice i iz koje god linije izaberete pjenu za umivanje, sigurno nećete pogriješiti. Iako je moj apsolutni favorit pjena za umivanje s crvenim čepom, ni ova nije loša. Jedina zamjerka koju ja imam je miris. S obzirom na to da je ova pjena iz njihove Young linije, takav je i miris. Slatkast, ali svjež, no meni se ne sviđa. Ipak sam potrošila pjenu, jer je proizvod sam po sebi odličan. Skida bilo kakvu šminku sa samo jednom pumpicom pjene, a ne isušuje kožu. Poslije korištenja nema onog osjećaja zatezanja kože. Nije mi jasno zašto se o ovom proizvodu više ne piše, jer je to skriveni dragulj drogerija!! 
L'oreal Extraordinary ulje za lice mi je bilo ključni proizvod u noćnoj njezi kože lica. Iako imam mješovitu kožu lica s masnom T-zonom ovo ulje mi nije radilo nikakve probleme. Iskreno, ni jedno do sada isprobano ulje mi nije radilo probleme na koži. Moja koža jednostavno voli ulja. Ulje je lijepo nahranilo kožu preko noći, a koža mi je ujutro izgledala nahranjeno i svježe. 
Biotherm Skin Best krema za mješovitu kožu lica mi je bila odlična. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na miris, jer je miris pravi apotekarski. No, to sam pregrmila jer je krema lijepo hidratizirala kožu. Iako se radi o travel size pakiranju kreme, krema mi je dosta dugo potrajala.

Essence-Balea-maske-za-lice

U posljednje vrijeme obožavam koristiti maske za lice. Kad su u drogerije stigle nove maske za lice morala sam ih isprobati. Da budem iskrena nisam od njih puno očekivala, ali iznenadile su me! O njima sam pisala i zasebnu recenziju koju možete pročitati ovdje!

L'oreal-Garnier-Fructis-Avon-nutri-gold-losion-za-tijelo

L'oreal Elseve Extraordinary Clay šampon je stalni gost u mojim Empties i New in postovima. Šampon se stvarno pokazao odličnim za moju kosu. Uz njega kosu ne moram prati više od dva puta tjedno, što je stvarno veliki napredak od prije kada sam svaki drugi dan morala prati kosu. 
Avon nutra effects losion za tijelo mi je bio odličan. Dosta je rijedak, brzo se upija u kožu i izvrsno hidratizira. Miris mu je prekrasan, nježan, a opet svjež. Brzo sam ga potrošila, jer sam jedva čekala da se namažem nakon tuširanja! :) 
Garnier Fructis regenerator za kosu iz linije SOS REPAIR mi je bio samo ok i ne bih ga ponovno kupila. Nije na mene ostavio onaj wow efekt. Zagladio je dlaku nakon korištenja i to je to. Isprobala sam puno boljih regeneratora.

Čupko-vosak-za-depilaciju-Ilirija-krema-za-ruke-Wet-n-Wild-primer-za-lice

Čupko vosak za hadnu depilaciju nisam potrošila skroz do kraja, jer mi se svaki put, pred kraj posudice, dogodi da vosak promjeni konzistenciju. Kad se to dogodi vosak više ne ispunjava svoju funkciju, pa nema smisla čuvati posudicu. Vosak sigurno kupujem ponovno, jer mi se pokazao najboljim kod depilacije. Usporednu recenziju svih isprobanih voskova za depilaciju možete pročitati ovdje
Wet n Wild primer za lice sam voljela koristiti. Ne mogu reći da je to najbolji primer koji sam ikad isprobala, jer sada koristim Benefit Porefessionel koji mi je odličan. Ali, što se tiče drogerijskih primera, mislim da je ovaj sasvim u redu. Ne blura pore, ali u svakom slučaju produžuje postojanost make up-a.
Ilirija 48 zaštitna krema za ruke je stari favorit. Moja prva recenzija je bila o ovoj kremi za ruke! :) Mislim da nema osobe koja nije isprobala ovu kremu za ruke. Znam da je moja mama uvijek imala barem tri ovakva pakiranja pri ruci. Krema je odlična, lijepo štiti kožu na rukama i meni se jako sviđa! Sigurno će se ponovno naći u nekom new in postu! :) 

Eto nas na kraju posta o potrošenim proizvodima! Nadam se da vas nisam udavila, ali jednostavno volim pisati duge postove! Nije mi to to kad su post ili recenzija kratki! :) Što se kod vas potrošilo u posljednje vrijeme!

ŽELIM VAM SVIMA SRETNE BLAGDANE I USPJEŠNU 2018. GODINU!!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. Ovaj Avonov parfem sam planirala da probam, medjutim, nema testera!? Ne znam kako im se desio ovaj propust jer za ostale Rare arome postoje uzorci.. Rare Pearls mi je malo prejak, kao i Gold. Kristina ( ranije sam se potpisivala kao Kris :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rare Pearl sam imala priliku isprobati i slažem se s tobom, prejak je i meni čak i zagušljiv! Šteta za tester, baš je propust, jer sumnjam da bi netko kupio parfem bez da ga barem ne pomiriši!
      Pretpostavljala sam da se radi o tebi (Kris), uvijek mi je drago kad navratiš na blog! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram