Essence lip creams

10/28/2014


Stigla je u Muller nova Essence LE kolekcija. Kolekcija se zove Hello Autumn i nudi stvarno različite proizvode. Ja sam imala sreću da sam naišla na netaknuti stalak, pa su svi proizvodi još bili tamo. Iako sam isprva htjela kupiti one dvije palete sjenila, ipak sam se predomislila, jer mi stvarno ne treba još jedna paleta neutralnih, smeđih sjenila.. Imam ih previše, i sve su skoro pa iste...


Odlučila sam se uzeti njihove lip cream-ove, jer sam bila jako zadovoljna lip cream-ovima iz njihove LE Guerilla gardening ( na slici rozo i crveno). U ponudi je još bio tamno crveni lip cream, ali njega sam preskočila, jer sam mislila da je isti kao i ovaj moj na slici. Ali nije, nijansa je puno tamnija, prava jesenjska.

Cijena je i više nego pristupačna, jer ćete platiti 16,90 kuna za 4 ml proizvoda. Kad sam kupila lip cream iz LE Hello Autumn, računala sam na to da će kvalitetom biti identičan onima iz LE Guerilla gardening, ali postoje razlike.

Lip creamovi iz LE Guerilla gardenig su izrazito pigmentirani i kremasti. Ja ih koristim kad idem primjerice na svadbu, i želim postojanu boju bez da moram svakih pola sata popravljati ruž. Ovu crvenu nijansu sam tokom cijele noći popravljala doslovno samo jednom. Nanosim ih na način da namažem usne, i onda na usne lagano prislonim maramicu, kako bi uklonila eventualni višak. I kad se to posuši za cca 1 minutu, nema šanse da vam proizvod ode sa usana.. Preživio je jelo i piće!! Prezadovoljna sam..

 
U drugu ruku, ovaj lip cream iz Hello Autumn LE nije toliko pigmentiran, u smislu da je dovoljan samo jedan premaz. Ukoliko na usnama želite boju koja je u ambalaži, biti će potrebno više premaza. To sam i ja napravila i onda stavila maramicu da uklonim višak, i na usnama mi nije ostalo baš ništa. Isto tako ne ostavlja nikakav stain. Ne mogu reći da sam zadovoljna. Vjerojatno ću ga koristiti za ublažavanje prejakih nijansi ruževa...

Također, razlikuju se i u mirisu - lip cream-ovi iz LE Guerilla gardening imaju miris vanilije, dok ovaj ima više voćni miris.. Dosta je intenzivan, ali kad se nanese na usne ne osjeti se.
Eto, to su moji dojmovi što se tiće te LE kolekcije, a sad s nestrpljenjem očekujem onu koja nam treba doći pred Božić.. Već sam si zapisala što želim isprobati, ali kad proizvode vidim uživo nekako se uvijek predomislim za pola stvari... Sve to ljepše izgleda na slikama nego uživo!! :D






Jeste li probale nešto iz Hello Autumn LE kolekcije? Kupujete li uopće proizvode iz LE kolekcija? Smatrate li da su neki proizvodi iz LE kolekcija bolji ili lošiji od onih koji su u stalnoj postavi?



You Might Also Like

6 comments

  1. Nekad sam sumanuto kupovala sve živo iz tih limitiranih kolekcija, ali sada ipak mogu reći da sam prilično racionalna :). Imam 2 Essence lip creama i dobro si me sad sjetila na njih jer ih već sto godina nisam nosila :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pričaj mi o tome :), do nedavno sam bila u fazi da moram kupiti proizvod baš iz svake LE.

      Delete
  2. These look amazing!
    Alex // www.prettythoughtsx.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  3. Nisam ih probala, ali nekako opcenito essence izbjegavam kad je dosta toga lose pigmentirano, jedino nekad se potrefi da je neka stvar super i onda kupim :) npr znali su mi imat dobre lakove bas LE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam znala da su im LE lakovi bolji od uobičajene postave... Planiram kupiti onaj mali set lakova u nadolazećoj LE pa ću vidjeti da li se razlikuju.. Ovi lip cream-ovi su stvarno super pigmentirani i ostavljaju taj polu mat finiš na usnama. Zato sam i kupila ovaj nude, ali taj nije ni blizu rozom i crvenom.

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram