Catrice - ultimate lash multimizer - recenzija

11/20/2014



Prije par mjeseci sam naišla na ponudu u kojoj Catrice nudi 2 maskare za cijenu jedne (37,90 kuna). S obzirom da sam bila u potrazi za novom maskarom, a još nisam bila isprobala njihove maskare brže bolje sam ih kupila.


U pakiranju se dobije jedna crna i jedna extra crna maskara, tu sam se nekako razočarala jer sam mislila da ću dobiti 1 normalnu i jednu vodootpornu maskaru, ali šta je tu je. Sama sam si kriva kad ne čitam šta piše na proizvodu.
Svaki paketić u ponudi je isti.



Četkica ima kratke gumene "dlačice" i savitljiv vrat. Na samoj ambalaži piše da je to "clump free" četkica. Ja bi rekla da je clump free ako ju se pravilno koristi.
Način na koji ja dobijem da mi četkica ne stvara grudice na trepavicama je da prije nego što si uvijem trepavice izvadim četkicu i višak maskare odstranim sa četkice, te četkicu ostavim na stolu u okomitom položaju ( tako da stoji na čepu) - zatim uvijem trepavice - i onda stavim maskaru.

Tekstura maskare nije vodena, ali meni nekako paše da odstoji par sekundi na zraku prije nego ju nanesem na trepavice.
Nanosim ju i na gornje i na donje trepavice i, nažalost, primjetila sam da na kraju dana imam mrvice maskare ispod oka. To je veliki minus jer mi to ne rade upola jeftinije maskare.
Ove maskare, sigurno ste i same zaključile, ne planiram više kupiti.. I moram reći, da je ovo prvi Catrice proizvod koji me je razočarao, a probala sam ih zaista mnogo.

                             "gole trepavice"           sa uvijačem               sloj maskare

You Might Also Like

4 comments

  1. Baš šteta da su te razočarale. Mrzim kad mi se preslikavaju ispod oka. Imam samo jednu catrice maskaru i to neku vodootpornu, ali je dugo nisam koristila pa ni ne znam kakva je više :D

    ReplyDelete
  2. baš šteta što se trusi :/ jer baš to što kažeš, npr. ni Essence maskare to ne rade, a jeftinije su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prijašnja iskustva mi govore da ako kupujem duplo pakiranje za cijenu jednog proizvoda, da vjerojatno proizvod i nije toliko dobar.. Ali, to me ne sprječava da ponovim istu grešku :D I sad treba potrošiti te dvije maskare :D :D
      Inače ovo je post otprije, nemam pojma što se dogodilo, pa sad izgleda kao da sam ga neki dan napisala!!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram