Cadeavera osvježavajuća pjena za čišćenje lica

9/14/2014


Pozdrav!!
Danas Vam donosim recenziju mog omiljenog, može se reći i mog HG proizvoda za umivanje lica i skidanje šminke!!


Obožavam proizvode na koje naletim random odabirom, koji se ispostave odličnima, i još su k tome jeftini. 
 Mišljenja sam da je lako pronaći skup a dobar proizvod, ali nije lako naći jeftin a kvalitetan proizvod!!!
Tako je bilo i sa ovim, naime tražila sam neku zamjenu za Eveline 3u1 gel za umivanje lica, jer mi je prilično isušio kožu, i uzela sam ovu pjenu.
CadeaVera ima dosta raširenu ponudu proizvoda za njegu kože podijeljenu u nekoliko grupacija u kojoj su mjerila godine. Tako je ova linija (sa tamnoplavim detaljima) namjenjena osobama iznad 25 godina života. A proizvoda unutar te linije ima stvarno svakakvih: pjena za umivanje lica, piling, dnevna i noćna krema za lice, krema za područje oko očiju, tonik, BB kreme, ampulice ... Vjerojatno toga ima još, ali trenutno se ne mogu sjetiti. Eh da, imaju i testere svojih kremica koji su upola jeftiniji od DM-ovih testera Baleinih krema. Tester dnevne kreme sam platila 4,50 kuna, a tester Baleine kreme sam platila 7,90 kuna.

Krenimo od osnovnih informacija:
Količina: 150 ml
Cijena: 15 kuna ili 15,90
Gdje kupiti: Muller

Ambalaža:
Proizvod dolazi u kvalitetnoj čvrstoj plastičnoj ambalaži sa prozirnim plastičnim poklopcem. Dozira se pumpicom, koja se može izvaditi sa bočice odvrtanjem. To će biti korisno kad je proizvod još malo pa potrošen kako bi mogle iskoristiti i onu zadnju kap.
Pumpica je cijela tamnoplave boje, osim vrha kroz koji se vidi proizvod dok izlazi van.

Što CV kaže o proizvodu: Pjena za čišćenje s ekstraktom nara i kiselice. Za normalnu i mješovitu kožu. Čisti kožu od prljavštine, šminke i masnoće. Ekstrakt nara intenzivno hidratizira kožu. Ekstrakt kiselice smanjuje pore i regulira mješovitu kožu.

U ambalaži je proizvod u  tekućem stanju, a kad ga istisnete van on izlazi u obliku pjene. Jedan stisak mi je dovoljan za jutarnje umivanje, a kad skidam šminku uzmem dva istiskaja odjednom, utrljam u lice, isperem i lice je apsolutno čisto. Proizvod nije agresivan niti isušuje kožu. Koža je poslije korištenja mekana i glatka. Miris je blag i svježi.

Proizvod je veganski

Sastav
Ovo nije jedini proizvod koji koristim iz te linije. Neki mi se sviđaju, neki i ne baš, ali o tome drugom prilikom!!
Ako imate osjetljivu kožu, ili ako je nemate toplo Vam preporučam ovu pjenu za umivanje lica, jer je to najbolja pjena s kojom sam se ja susrela od kad koristim gelove, pjene za umivanje.

Da li ste probale CadeaVera proizvode? Imate li koju preporuku? Koja je Vaša trenutna umivalica?

You Might Also Like

2 comments

  1. Nema mi do njihovog pilinga sa salicilnom kis.. Odlican za 12kn.. I dosta dugo drzi. je da pise da je od 15-20 g ili tako nekako ali meni s 26. je odličan!!! Zeleno bijela tuba.. isprobaj neces pozalit.. XoXo ;) Vally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš ću isprobati!! Obožavam njihove proizvode. Rijetko koji mi je bio loš!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram